Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40409 defa)

Kararsız

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #210 : 23 Aralık 2018, 20:04:48 »
Ustam inşallah çıkış olur ama bu saatten sonra pek sanmam.senin süreci takipteyim bende şahin çeliği ekim yaptırdım maalesef bazı bölgelerde nekroz. oldu ve seninkine benzer bi sonuçla karşılaşabilirim.o yüzden paylaşımlarına devam edersen sevinirim.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 23 Aralık 2018, 20:08:55 »
Ustam inşallah çıkış olur ama bu saatten sonra pek sanmam.senin süreci takipteyim bende şahin çeliği ekim yaptırdım maalesef bazı bölgelerde nekroz. oldu ve seninkine benzer bi sonuçla karşılaşabilirim.o yüzden paylaşımlarına devam edersen sevinirim.
kardeşim nekroz yerleri hariç diğer bölgeler güzel olsun dua et nekroz halledilir ufak operasyonla

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 24 Aralık 2018, 12:15:23 »
Ön Çizgi konusunda yorum yapabilecek varmı acaba?

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 24 Aralık 2018, 23:49:33 »
Bu ekime cok üzüldüm ya. O kadar emek ,greft... Bir de derlerki ekilen sac cikar. Belki yuzde 5 i ancak çıkmış neden acaba? Hani ihtimal vermiyorum ama acaba cok sigara mi ictiniz, ilaclari duzensiz mi kullandiniz, muhtemelen hic eksik yanlis yaptiginiz birsey yok. O halde neden bazi ekimlerde sac cikmiyor ? bilen biri varsa lutfen izah etsin

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 25 Aralık 2018, 00:11:07 »
Bu ekime cok üzüldüm ya. O kadar emek ,greft... Bir de derlerki ekilen sac cikar. Belki yuzde 5 i ancak çıkmış neden acaba? Hani ihtimal vermiyorum ama acaba cok sigara mi ictiniz, ilaclari duzensiz mi kullandiniz, muhtemelen hic eksik yanlis yaptiginiz birsey yok. O halde neden bazi ekimlerde sac cikmiyor ? bilen biri varsa lutfen izah etsin
eyvallah üstad Allah razı olsun diğer ekimdede çıkmayacak diye korkuyorum yani nasip diyelim artık herşeyin hayırlısı

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 25 Aralık 2018, 20:12:57 »
ben de 7 yıl önce öve öve bitiremedikleri hakan doğanaya ankaradan uçağa atlayıp gidip ektirdim. Aynı sizinki gibi sonuçlandı. Acaba neden böyle oluyor? Hani sorun kendimizde desek ben şahsen zaten sigaram yok, içkim yok ekimden sonraki süreçte bir bebeğe bakar gibi baktım kendime. Bu durumda suçlu ya ekimci, ya saç kalitesi . Ama burda da örneklerini gördük bir ekimcide ektirip sonucu fiyasko olan baska bir ekimciye ektirip güzel sonuclarla muradına erdi. Siz sonraki ekiminiz için endişe etmeyin bence o güzel sonuçlanacaktır.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 26 Aralık 2018, 16:33:07 »
ben de 7 yıl önce öve öve bitiremedikleri hakan doğanaya ankaradan uçağa atlayıp gidip ektirdim. Aynı sizinki gibi sonuçlandı. Acaba neden böyle oluyor? Hani sorun kendimizde desek ben şahsen zaten sigaram yok, içkim yok ekimden sonraki süreçte bir bebeğe bakar gibi baktım kendime. Bu durumda suçlu ya ekimci, ya saç kalitesi . Ama burda da örneklerini gördük bir ekimcide ektirip sonucu fiyasko olan baska bir ekimciye ektirip güzel sonuclarla muradına erdi. Siz sonraki ekiminiz için endişe etmeyin bence o güzel sonuçlanacaktır.
inşallah öyle olur siz yeni ekim yaptırdınızmı?

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 26 Aralık 2018, 22:26:45 »
Ben tekrar ekim yaptırmak için 1 yıldır araştırma yapıyorum. Bu sefer Ankara dışına çıkmayı düşünmüyorum o yüzden ankarada birçok yerle görüştüm. Serdar gökrem ve şahin bey arasında kaldım. Sağolun sizin gibi değerli arkadaşların paylaşımları sayesinde fikir sahibi oluyorum. Önümüzdeki 3 ay içinde netleştirip ekim yaptırcam.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 27 Aralık 2018, 12:13:01 »
Ben tekrar ekim yaptırmak için 1 yıldır araştırma yapıyorum. Bu sefer Ankara dışına çıkmayı düşünmüyorum o yüzden ankarada birçok yerle görüştüm. Serdar gökrem ve şahin bey arasında kaldım. Sağolun sizin gibi değerli arkadaşların paylaşımları sayesinde fikir sahibi oluyorum. Önümüzdeki 3 ay içinde netleştirip ekim yaptırcam.
hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin sonucu alırsın :))

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 16 Ocak 2019, 10:21:13 »
251.gün (8 ay 6 gün)

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 16 Ocak 2019, 10:22:50 »
Devam

ahmetersoy

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #221 : 16 Ocak 2019, 20:13:08 »
şahin bey sağlıkçı mıdır?.Yorumlardan doktor olmadığı anlaşılıyor.Saç ekimi yapma yetkisi varmı dır?BU siteyi incelediğimde yetkisi olmadığı halde saç ekimi yapan bir çok firma gözüküyor.Bunların arasında doktor olan bir avuç insan kalmış durumda.DRlarda bu tür sonuç olsa inanılmaz eleştiri olur.Anlam veremedim.Çok başarısız bir ekim bunca greft ziyan olmuş.Geçmiş oldun.İkinci bir ekimde bari iyi araştırın  bence hekime gidin.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 16 Ocak 2019, 20:18:26 »
şahin bey sağlıkçı mıdır?.Yorumlardan doktor olmadığı anlaşılıyor.Saç ekimi yapma yetkisi varmı dır?BU siteyi incelediğimde yetkisi olmadığı halde saç ekimi yapan bir çok firma gözüküyor.Bunların arasında doktor olan bir avuç insan kalmış durumda.DRlarda bu tür sonuç olsa inanılmaz eleştiri olur.Anlam veremedim.Çok başarısız bir ekim bunca greft ziyan olmuş.Geçmiş oldun.İkinci bir ekimde bari iyi araştırın  bence hekime gidin.
bende hiç memnun değilim çok pişman oldum acele etmeyecem 2. Ekim için gerekirse aklımdaki yerlerle tek tek görüşecem

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 16 Ocak 2019, 20:59:18 »
@ahmetersoy 3 gönderin var.3. gönderi Şahin Bey'e doktor olmaması üzerinden sallamak. Ankara'da Şahin Bey de Ankara'da. Manidar geldi neyse.

@kartalizma1903 Öncelikle geçmiş olsun. Şahin Bey'in birçok iyi sonucu vardı hatta olası ikinci ekimim için listemdeydi. Sizde başarısız bir sonuç olmuş maalesef. İşinin arkasında durması da iyi bir davranış fakat neden böyle bir sonuç olmuş açıkçası bunu merak ediyorum. Nekroz yaşamamışsınız, donörünüz de iyiymiş. Yani bu anlamda problemi bilmek gerekiyor. Aynı yere telafi ekimi yaptıracaksınız diyelim ama sorun Şahin Bey kaynaklıysa bir kez daha güvenip orda yaptırmak çok zor bir karar olur. Eğer sizle alakalı sağlıksal bir problem varsa başka yerde yaptırsanız sonuç yine iyi olmayabilir. Nedeni hakkında bir kanıya varabildiniz mi ?
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2019, 12:12:13 Gönderen: Hintell »

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 16 Ocak 2019, 21:02:11 »

şahin bey sağlıkçımı diye eleştiri yapmadan önce biraz forumda eskitseydiniz kendinizide sonra bu yorumu yapsaydınız.artık her kes kabullendi kardeşim doktor olmayanların saç ekmesine bu eleştirniz mazide kaldı .üstelik şahin bey sağlıkçı ve anestezi uzmanı  olarak biliyorum ,siz iki post önce  övmüşsünüz halbuki kendisi ekim yapmıyor bile bunu biliyor olmalısınız o yüzden 3 mesaj atmışsın ve niyetiniz biraz manidar gibi.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2019, 12:12:43 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram