Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40388 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #180 : 20 Kasım 2018, 11:36:53 »
şahın beyın yaklaşımı bence çok dogru bır yaklaşım olmus sana kartalcım onun dışında surecın devam edıyor ve umuyorum gelısme olur ve mutlu olursun

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 20 Kasım 2018, 12:00:36 »
şahın beyın yaklaşımı bence çok dogru bır yaklaşım olmus sana kartalcım onun dışında surecın devam edıyor ve umuyorum gelısme olur ve mutlu olursun
İnşallah abi yeni çıkış gözlemlemiyorum ama belki kökler güclenirse daha kapatici durabilir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 20 Kasım 2018, 12:08:55 »
Saçlarının arasında çok ince saç var onlar kalınlaşıcaktır benim fotoda gördüğüm çıkışta olursa atlatırsın umarım bakalım kardeşim herşeyin hayırlısı
Global Moderator

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 20 Kasım 2018, 13:12:10 »
Saçlarının arasında çok ince saç var onlar kalınlaşıcaktır benim fotoda gördüğüm çıkışta olursa atlatırsın umarım bakalım kardeşim herşeyin hayırlısı
İnşallah abi

teyfik baysan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #184 : 20 Kasım 2018, 15:35:09 »
bu ekim kötü sonuçlanmış greft kaliten saç yapın gayet iyimiş, şahin tercihi yanlış olmuş .aynı derede iki kez yıkanılmaz para iadesi al düzgün bir yerde yaptır bu greftleri heba etme tek güzel şey donörün iyi..geçmiş olsun

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 20 Kasım 2018, 19:19:24 »
bu ekim kötü sonuçlanmış greft kaliten saç yapın gayet iyimiş, şahin tercihi yanlış olmuş .aynı derede iki kez yıkanılmaz para iadesi al düzgün bir yerde yaptır bu greftleri heba etme tek güzel şey donörün iyi..geçmiş olsun
eyvallah ustad

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 20 Kasım 2018, 22:47:21 »

Şahin çelik ekim  başarı oranı olarak forumdaki üç dört kişiden biri bence .en az sayıda çıkmayan ekimi olan üç dört kişiden biridir diyebiliriz rahatlıkla.o yüzden bu eleştiriniz biraz ağır kaçıyor bence.bu tarz şeyleri yazmadan önce biraz forumu araştırmanızı öneririm bir kaç kişi dışında çıkmayan ekim oranı en az yüzde 20 olan sürüyle ekimci var.örneğin çok övülen özgür nalbantın son ekimleri patır patır dölülüyor yani çıkıp şimdi afozomu edelim  :) malesef oluyor böyle şeyler ,kimde ekerseniz ekin yüzde yüz garantisi olmuyor.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 21 Kasım 2018, 01:19:16 »
Şahin çelik ekim  başarı oranı olarak forumdaki üç dört kişiden biri bence .en az sayıda çıkmayan ekimi olan üç dört kişiden biridir diyebiliriz rahatlıkla.o yüzden bu eleştiriniz biraz ağır kaçıyor bence.bu tarz şeyleri yazmadan önce biraz forumu araştırmanızı öneririm bir kaç kişi dışında çıkmayan ekim oranı en az yüzde 20 olan sürüyle ekimci var.örneğin çok övülen özgür nalbantın son ekimleri patır patır dölülüyor yani çıkıp şimdi afozomu edelim  :) malesef oluyor böyle şeyler ,kimde ekerseniz ekin yüzde yüz garantisi olmuyor.
o

+100000000000000

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 21 Kasım 2018, 09:11:34 »
 Ara ara birileri yeni üye olup sahin hocaya sallayip gidiyor şahin beyin uygun  fiyqta ekim yapip  güzel sonuç aldigindan birileri rahatsiz oluyor herhalde

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 21 Kasım 2018, 09:31:28 »
  Şahin beyin yüksek fiyatlara göre 3-5 kurus diyebilecegimiz fiyatlara ekim yapıyor olması genel olarak yüksek başarısı ve fiyatıda geri iadesi ne kadar  samimi oldugunun bir ispatı bence. Lakim hekim değil? Diyenler olabilir bu forumda hekimleride gördük neler yapıyorlar.
...

teyfik baysan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #190 : 21 Kasım 2018, 12:29:03 »
ekime mi yorum yapıyoruz isme mi.. ben bu ekim için konuştum bu ekime para iadesi lazım..

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 21 Kasım 2018, 13:02:53 »
ekime mi yorum yapıyoruz isme mi.. ben bu ekim için konuştum bu ekime para iadesi lazım..
ustad zaten şahin hoca gerekeni söyledi ekimleri genellikle kötü sonuçlanan ekimci olsa para iadesi yapması pek mümkün olmazdı ekiminin arkasında durması en önemli husus bence

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 21 Kasım 2018, 13:06:36 »
benim bahtsızlığım gibi geliyor ustad ekimde güzel geçmişti nasip değilmiş diyelim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 21 Kasım 2018, 13:49:10 »
ustad zaten şahin hoca gerekeni söyledi ekimleri genellikle kötü sonuçlanan ekimci olsa para iadesi yapması pek mümkün olmazdı ekiminin arkasında durması en önemli husus bence
Senin davranışın da çok olgun, tebrik ederim kardeşim. Umarım çözüm yolu bulursunuz. Konuyu yakından takip ediyorum, senin düşüncen para iadesi alıp 2. ekimi başka yere yaptırman şeklinde mi?

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 21 Kasım 2018, 18:05:03 »
Yargilamada / degerlendirmede cok erken davraniyoz..... az daha bekleyip öyle karar verme taraftariyim....

Facebook Twitter Instagram