Saç Ekimi Sonuçları
Dostum eğer ekim yaptirdigin saçların çıkmamışsa bunun hesabını sormak en doğal hakkin. Bu forumunda en faydalı yanı bu. Ekim merkezleri kötü sonuçların burdan paylaşılıp müşteri kaybettiğini bilecek ve ona göre ekimde daha özenli davranacak. Bende şahin beye ekim yaptırdım sonuç güzel olursa çevremdeki arkadaşları yonlendiririm ve bu forumdan olumlu yorumlarimla müşteri kazandiririm. Ama kötü olursada iyi insan olması vs. gibi konular umrumda olmaz ve kötü reklaminida yaparım.
Merak eden arkadaşlar şahin hoca ekiminin arkasında olduğunu yeni ekim yapabileceğini veya para iadesi yapabileceğini iletti şuan için erken olduğunu ufak saçlarım güçlendikten sonra karar verecegiz birlikte durum nasıl sizce
mmmhhhh.... 11.-12. ayi bekleyip görelim.....
9. Ayda falan belli olur diye düşünüyorum üstad ama pek ışık yok
Sahin Celik in aciklamasini da bizimle paylasirsan memnun olurum.... merak ediyorum....
ekimimin arkasındayım dedi tekrar Ekim yapmak istiyorum veya da para iadesi istersen yapabilirim dedi ama bı kaç ay daha beklememiz gerektiğini ekimin geç sonuçlanabilecegini söyledi
Olmasi gerek davranis... güzel....Sen bu sartlarda, Sahin Celik e telafi etme imkan verirmisin yoksa riske girmemek adaina baska bir uzmana mi gitmeyi düsünüyon? Suanki kararini merak ettim.....
hocaya güveniyorum aslında ama bende olmadı diye düşünüyorum telafi ekimi düşünmüyorum riske giremem