Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40368 defa)

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #135 : 05 Kasım 2018, 12:43:57 »
Daha erkennnn kartalizmaaam rahat ol sen bakma sen olumsuz yorumlara, olumsuz yorum olur elbette fakat daha 6.aydayken ekim basarisiz demek cok sacma. Diyen de neye dayanarak soyluyo bilmiyorum. 10 kasimda benimde 6.ayim dolacak bende de ciddi bosluklar var ama elime batan baya sac var ben zor goruyorum o saclari fotografla nerden gorupte yorum yapcaklar ki. Acele etme dostum, sahsen ben saldim kendimi iyice cikmassa cikmasin napalim.
üstad zaten öyle halen Ekim olabilir memnun edebilirde sadece umarım olmasa mağdur olmam lafina takıldı arkadas ama daha sert konuşacam bundan sonra

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 05 Kasım 2018, 12:44:05 »
bak dostum önce uslubuna bir dikkat et..kaç aydır senin yazdığın konuyu takip ediyorum..en son ki bu foruma girip ve yazdığım yorum üzerinden 3 ay geçmiş..öle her lifehair hakkında olumsuz yorum yapana eleştiri yapmadım.bu forumda life ekim yapıpta tutmayan 3 kişi var biri ahmet biri özgür biride sensin..kusura bakma ama herkesde tutacak diye bir kural yok..metabolizman uygun değlmiş..ben sana yukarda kibarca anlattım ama şimdide senin USLUBUNLA tekrar yazayım..senin saçın OLMADI  dostum olmayacakta bu kadar basit..bu saate kadar tutmayan saç bidada tutmaz..haa benim saçım oldu çok şükür on numara beş yıldız...life ekim yaptrıdım saçım çok iyi oldu life in reklamını yapsan menfaatim olsa sizin gibi her hafta foto koyarım..gir bak gir konuma en sonki foto üzerinden kaç ay geçmiş...ben tabiki ekim yaptığım merkez hakkında konuşurum çünki aylarca takip ettim tekniğini yaptığı yerinmerkezi ekibini dibine kadar araştırdım..olumsuz sonuçlar hakkında hiç bir zaman lifeı savunmadım varsa biri örnek çıkarsın yazssın buraya..saçın olmadı tutmadı diye kusura bakmada ağzından salya akar gibi hakaret ederek insanları suçlama.!!

Bence abartmışsın biraz, salyalar falan dostum sakin ol. Saç işi emek işi, başarısız bir ekim insanı epey etkiler. Çıkmamış çıkmayacakta falan demeyelim de süreç yavaş diyelim. Biraz empati kurmanı tavsiye ederim. Ayrıca şahin beyin de başarısız ekimi olabilir, doğaldır. Eken kişinin de mutlaka belli oranda kusuru olabilir metabolizma vs yanında.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 05 Kasım 2018, 12:50:00 »
Bence abartmışsın biraz, salyalar falan dostum sakin ol. Saç işi emek işi, başarısız bir ekim insanı epey etkiler. Çıkmamış çıkmayacakta falan demeyelim de süreç yavaş diyelim. Biraz empati kurmanı tavsiye ederim. Ayrıca şahin beyin de başarısız ekimi olabilir, doğaldır. Eken kişinin de mutlaka belli oranda kusuru olabilir metabolizma vs yanında.
sadece saç ekimi güzel olmuş bı arkadaş gibi mi sence yorumlar ?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 05 Kasım 2018, 13:11:26 »
Bir kere şu forumda en saçma bulduğum mantık, saçı tutmamış veya istediğini gibi olmamış birine, saçlarına dikkat ettin mi ya da iyi korudun mu vb gibi gereksiz argümanlara dayanan sorular.

Bu saç ektirme işi ayda bir yapılan bir iş değil, bir insan toplasan hayatında kaç defa saç ektiriyor ki? O kadar iğne yiyorsun, para veriyorsun, ağrı/acı çekiyorsun ama dikkat etmemek mantıklı mı? Sigara/stres olayına gelince, günde 2 paket sigara içip de orman gibi saçı çıkan adamlar var. Sigaranın saça etkisi hiç yoktur demiyorum ama böyle yetersiz bir süreç için sigara işin bahanesi, keza stres de öyle.

Çok çok büyük streslere/üzüntülere girilmediği sürece kimsenin saçı azıcık stres/üzüntü oldu diye tutmamazlık yapmaz. Genetik olan erkek tipi saç dökülmesini, stresten döküldüğünü zannetmek gibi bir şey bu.

Ben de hocaya ekim yaptırdım, umarım istediğim gibi olur başka ekim şansım yok maalesef. Ancak benim saçım istediğim gibi olursa, burda saçı istediği gibi olamamış birini, suçlayıcı/itham edici açıklamalardan kaçınırım.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 05 Kasım 2018, 15:27:48 »
Bir kere şu forumda en saçma bulduğum mantık, saçı tutmamış veya istediğini gibi olmamış birine, saçlarına dikkat ettin mi ya da iyi korudun mu vb gibi gereksiz argümanlara dayanan sorular.

Bu saç ektirme işi ayda bir yapılan bir iş değil, bir insan toplasan hayatında kaç defa saç ektiriyor ki? O kadar iğne yiyorsun, para veriyorsun, ağrı/acı çekiyorsun ama dikkat etmemek mantıklı mı? Sigara/stres olayına gelince, günde 2 paket sigara içip de orman gibi saçı çıkan adamlar var. Sigaranın saça etkisi hiç yoktur demiyorum ama böyle yetersiz bir süreç için sigara işin bahanesi, keza stres de öyle.

Çok çok büyük streslere/üzüntülere girilmediği sürece kimsenin saçı azıcık stres/üzüntü oldu diye tutmamazlık yapmaz. Genetik olan erkek tipi saç dökülmesini, stresten döküldüğünü zannetmek gibi bir şey bu.

Ben de hocaya ekim yaptırdım, umarım istediğim gibi olur başka ekim şansım yok maalesef. Ancak benim saçım istediğim gibi olursa, burda saçı istediği gibi olamamış birini, suçlayıcı/itham edici açıklamalardan kaçınırım.
işte tartışmanın özeti eyvallah üstad

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 05 Kasım 2018, 18:42:28 »
Hocam bosver artik bu durumları herşey olacağına varıyor. Şahin Bey de gerekli revizyonu yapacağını deklare etmiş sıkıntı olması durumunda. Süreç bazı bünyelerde geç reaksiyon verebiliyor. Bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak maalesef deveye hendek atlatmaktan zor.

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 05 Kasım 2018, 18:59:17 »
Hocam bosver artik bu durumları herşey olacağına varıyor. Şahin Bey de gerekli revizyonu yapacağını deklare etmiş sıkıntı olması durumunda. Süreç bazı bünyelerde geç reaksiyon verebiliyor. Bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak maalesef deveye hendek atlatmaktan zor.
eyvallah üstad saçma sapan yorumlarada katlanmamak lazım ama herkes adam gibi yorum yapacak

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 05 Kasım 2018, 19:28:44 »
ben sana burda gayet nazik ve kibarca yazdım..hatta şahin bey özensiz mi davrandı diye yazmışım..ne şahin beyi övücü nede sana karşı art niyetli bir tavrim yazım olmadı..ama sen ve bir arkadaş burda beni reklamcılıkla suçladınız direk..direk çamur attınız..söylediklerimin arkasındayım..her ekim tutacak diye bir durum yok..ya senle alakalı yada ekimciyle alakalı bir durum söz konusu bunu anlatmaya çalıştım ama demek senin bana karşı baya gıcığın varmış uzaktan baya takip etmişsin..neyse konuyu çok uzatmaya gerek yok..şansın bol olsun diyorum sana.çünkü şansa artık çok ihtiyacın olacak..umarım istediğin gibi olur sonucun..bu konu hakkında birdaha da yazmıycağım..herkese saygılar..

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 05 Kasım 2018, 19:40:05 »
ben sana burda gayet nazik ve kibarca yazdım..hatta şahin bey özensiz mi davrandı diye yazmışım..ne şahin beyi övücü nede sana karşı art niyetli bir tavrim yazım olmadı..ama sen ve bir arkadaş burda beni reklamcılıkla suçladınız direk..direk çamur attınız..söylediklerimin arkasındayım..her ekim tutacak diye bir durum yok..ya senle alakalı yada ekimciyle alakalı bir durum söz konusu bunu anlatmaya çalıştım ama demek senin bana karşı baya gıcığın varmış uzaktan baya takip etmişsin..neyse konuyu çok uzatmaya gerek yok..şansın bol olsun diyorum sana.çünkü şansa artık çok ihtiyacın olacak..umarım istediğin gibi olur sonucun..bu konu hakkında birdaha da yazmıycağım..herkese saygılar..
çok yalniş anlamissin tavrimi neyse yinede iyi dileklerin için teşekkürler

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 05 Kasım 2018, 20:05:21 »
çok yalniş anlamissin tavrimi neyse yinede iyi dileklerin için teşekkürler
TEŞEKKÜRLER...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 05 Kasım 2018, 20:28:24 »
Sorunu  aranızda halletmenize sevindim kimse kötü niyetli degil yanlıs anlasılma olmuş aranızda  neyse kartalcım sürecinin yarısı henüz umuyorumki saçların 12 aya kadar gelişicektir inşallah kardeşim
Global Moderator

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 05 Kasım 2018, 21:06:53 »
Sorunu  aranızda halletmenize sevindim kimse kötü niyetli degil yanlıs anlasılma olmuş aranızda  neyse kartalcım sürecinin yarısı henüz umuyorumki saçların 12 aya kadar gelişicektir inşallah kardeşim
İnşallah admin bey

Curtis

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 11 Kasım 2018, 16:39:02 »
Dostum eğer ekim yaptirdigin saçların çıkmamışsa bunun hesabını sormak en doğal hakkin. Bu forumunda en faydalı  yanı bu. Ekim merkezleri kötü sonuçların burdan paylaşılıp müşteri kaybettiğini bilecek ve ona göre ekimde daha özenli davranacak. Bende şahin beye ekim yaptırdım sonuç güzel olursa çevremdeki arkadaşları yonlendiririm ve bu forumdan olumlu yorumlarimla müşteri kazandiririm. Ama kötü olursada iyi insan olması vs. gibi konular umrumda olmaz ve kötü reklaminida yaparım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 15 Kasım 2018, 15:17:15 »
Güncel foto alabilir miyiz @kartalizma1903? Durum nedir şu an?

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 15 Kasım 2018, 15:35:38 »
Gecmis & hayirli olsun.... 5 ay olmus... final sonuclarin icin daha 7 ayin var....

Facebook Twitter Instagram