Bir kere şu forumda en saçma bulduğum mantık, saçı tutmamış veya istediğini gibi olmamış birine, saçlarına dikkat ettin mi ya da iyi korudun mu vb gibi gereksiz argümanlara dayanan sorular.
Bu saç ektirme işi ayda bir yapılan bir iş değil, bir insan toplasan hayatında kaç defa saç ektiriyor ki? O kadar iğne yiyorsun, para veriyorsun, ağrı/acı çekiyorsun ama dikkat etmemek mantıklı mı? Sigara/stres olayına gelince, günde 2 paket sigara içip de orman gibi saçı çıkan adamlar var. Sigaranın saça etkisi hiç yoktur demiyorum ama böyle yetersiz bir süreç için sigara işin bahanesi, keza stres de öyle.
Çok çok büyük streslere/üzüntülere girilmediği sürece kimsenin saçı azıcık stres/üzüntü oldu diye tutmamazlık yapmaz. Genetik olan erkek tipi saç dökülmesini, stresten döküldüğünü zannetmek gibi bir şey bu.
Ben de hocaya ekim yaptırdım, umarım istediğim gibi olur başka ekim şansım yok maalesef. Ancak benim saçım istediğim gibi olursa, burda saçı istediği gibi olamamış birini, suçlayıcı/itham edici açıklamalardan kaçınırım.