Gönderen Konu: Life Hair Şahin bey 4000 gref  (Okunma sayısı 40366 defa)

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Life Hair Şahin bey 4000 gref
« Yanıtla #121 : 04 Kasım 2018, 00:22:58 »
umarım şahin bey beni mağdur etmez üstad 1 tık daha gelişirse olur falan dedi ama bilmiyorum.
mağdur etmez umarım dedinizde.??acaba ekiminizde özensiz mi davradı..??ekimde bunu hissettiniz mi.??her ekim yapılan kişinin saçlarının başarılı olma olasılığı %100 müdür..kişiye ait -yaş-metabolizma-yaşam tarzı-alkol-sigara-stres vb. bu gibi etkenlerin ekim sonuçlarına direk etki etmesi olasılığı yokmudur..???sizdeki eksikl nedir acaba tespitini yapabildiniz mi??

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 04 Kasım 2018, 11:15:26 »
mağdur etmez umarım dedinizde.??acaba ekiminizde özensiz mi davradı..??ekimde bunu hissettiniz mi.??her ekim yapılan kişinin saçlarının başarılı olma olasılığı %100 müdür..kişiye ait -yaş-metabolizma-yaşam tarzı-alkol-sigara-stres vb. bu gibi etkenlerin ekim sonuçlarına direk etki etmesi olasılığı yokmudur..???sizdeki eksikl nedir acaba tespitini yapabildiniz mi??
  ne alaka öyle bişeyler yasasam yazmazmiyim şimdiye kadar ekimin başarısız olması durumunu kast ettiğimi anlamayacak kadar kapasitesizseniz konuşmaya gerek yok zaten bı tık daha gelişse bu saç olacak yani ?

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 04 Kasım 2018, 11:18:53 »
her life hair  hakkında kötü yorum yapıldığında (yapılmadı gerçi) sen yorum yapıyosun takip ediyorum çıkarın mi var hayırdır anlamıyorum senin saçın iyi oldu diye bizdemi mavi boncuk dagitalim olmadı ama saçlarım olsun iyi insan falan mı diyeyim bokunu çıkarmayın saçma sapan yorumlarla o kadar uğraş kel kel gez burda eleştiri dahi yapama yok öyle

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 04 Kasım 2018, 11:27:14 »
her life hair  hakkında kötü yorum yapıldığında (yapılmadı gerçi) sen yorum yapıyosun takip ediyorum çıkarın mi var hayırdır anlamıyorum senin saçın iyi oldu diye bizdemi mavi boncuk dagitalim olmadı ama saçlarım olsun iyi insan falan mı diyeyim bokunu çıkarmayın saçma sapan yorumlarla o kadar uğraş kel kel gez burda eleştiri dahi yapama yok öyle

+1

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 04 Kasım 2018, 14:32:12 »
+500
Arkadaşlar ekim yaptırıp iyi sonuç aldığınız merkezi niye neferi imiş gibi savunuyorsunuz. Cidden anlam veremiyorum tamam minnet duygusu da peh yani. Hele bu arkadaş gibi birkaç kişi daha var sadece kendi ekim yaptırdığı merkezin ekimlerine yorum yapıyor ve hep benzer yorumlar. Çok antipatik oluyor yorumlariniz bence araya birkaç tane de başka merkez serpiştirin.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 04 Kasım 2018, 20:23:33 »
Moralini bozmak gibi olmasında 6. Aya kadar kendini göstermeyen sac bundan sonra iki ayda çokfark olmaz gibi  zaten 8. Ayydan sonra cikista bekleme

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 05 Kasım 2018, 00:25:57 »
bak dostum önce uslubuna bir dikkat et..kaç aydır senin yazdığın konuyu takip ediyorum..en son ki bu foruma girip ve yazdığım yorum üzerinden 3 ay geçmiş..öle her lifehair hakkında olumsuz yorum yapana eleştiri yapmadım.bu forumda life ekim yapıpta tutmayan 3 kişi var biri ahmet biri özgür biride sensin..kusura bakma ama herkesde tutacak diye bir kural yok..metabolizman uygun değlmiş..ben sana yukarda kibarca anlattım ama şimdide senin USLUBUNLA tekrar yazayım..senin saçın OLMADI  dostum olmayacakta bu kadar basit..bu saate kadar tutmayan saç bidada tutmaz..haa benim saçım oldu çok şükür on numara beş yıldız...life ekim yaptrıdım saçım çok iyi oldu life in reklamını yapsan menfaatim olsa sizin gibi her hafta foto koyarım..gir bak gir konuma en sonki foto üzerinden kaç ay geçmiş...ben tabiki ekim yaptığım merkez hakkında konuşurum çünki aylarca takip ettim tekniğini yaptığı yerinmerkezi ekibini dibine kadar araştırdım..olumsuz sonuçlar hakkında hiç bir zaman lifeı savunmadım varsa biri örnek çıkarsın yazssın buraya..saçın olmadı tutmadı diye kusura bakmada ağzından salya akar gibi hakaret ederek insanları suçlama.!!

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 05 Kasım 2018, 00:37:05 »
Ben şahin çeliğe ektirmiş olsam ve beklentimin çok üstünde sonuç alsam aynen bende bu arkadaşların yaptığı gibi yaparım kimse kusura bakmasın   :)
Başkasının çıkmayan ekiminede acaba bu adam ne yaptıki saçları çıkmadı gözüyle bakarım yada bünye meselesi falanda diye düşünebilirim gayet normal insanlık hali .buraya kadar tamamda siz niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım burası bir forum sitesi isteyen özgürce yazar ,arkadaşın yazdığını beğenmiyorsan aksini yazarsın olur biter ne alakası var şimdi adamı reklamcı yaptınız,her kes sizin istediğiniz şekildemi yazacak alemsiniz valla  :)

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 05 Kasım 2018, 00:37:49 »
Daha erkennnn kartalizmaaam rahat ol sen bakma sen olumsuz yorumlara, olumsuz yorum olur elbette fakat daha 6.aydayken ekim basarisiz demek cok sacma. Diyen de neye dayanarak soyluyo bilmiyorum. 10 kasimda benimde 6.ayim dolacak bende de ciddi bosluklar var ama elime batan baya sac var ben zor goruyorum o saclari fotografla nerden gorupte yorum yapcaklar ki. Acele etme dostum, sahsen ben saldim kendimi iyice cikmassa cikmasin napalim.

ibrahimaraz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 05 Kasım 2018, 00:42:14 »
Ben şahin çeliğe ektirmiş olsam ve beklentimin çok üstünde sonuç alsam aynen bende bu arkadaşların yaptığı gibi yaparım kimse kusura bakmasın   :)
Başkasının çıkmayan ekiminede acaba bu adam ne yaptıki saçları çıkmadı gözüyle bakarım yada bünye meselesi falanda diye düşünebilirim gayet normal insanlık hali .buraya kadar tamamda siz niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım burası bir forum sitesi isteyen özgürce yazar ,arkadaşın yazdığını beğenmiyorsan aksini yazarsın olur biter ne alakası var şimdi adamı reklamcı yaptınız,her kes sizin istediğiniz şekildemi yazacak alemsiniz valla  :)

Olumlu olumsuz yorum elbette yapilabilir de 6.ayda basarisiz ilan etmek bence sacma.yavas ilerliyor denebilir ki bencede öyle. Ayrica insan sac ektirdikten sonra ne yapabilir ki Allah askina, ilacini kullanmasi disinda baska napabilir ki ektirenler, biyolojik olarak cikis yavas olabilir yada hc olmayabir bu yoruma ok. Ama hic de cikmassa hic cikmayacak kadar vatandas ne yapabilir yani. Biraz daha mantikli yorum yapmanizi ve ektiren kisiyide dusunerek ifadelerini secmenizi tavsiye ederim. Saygilar, hayirli aksamlar

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 05 Kasım 2018, 00:42:19 »
+500
Arkadaşlar ekim yaptırıp iyi sonuç aldığınız merkezi niye neferi imiş gibi savunuyorsunuz. Cidden anlam veremiyorum tamam minnet duygusu da peh yani. Hele bu arkadaş gibi birkaç kişi daha var sadece kendi ekim yaptırdığı merkezin ekimlerine yorum yapıyor ve hep benzer yorumlar. Çok antipatik oluyor yorumlariniz bence araya birkaç tane de başka merkez serpiştirin.
neferlik falan yapan yok..kim neden memnunsa onu yazmakta bu forumda özgür değil mi??koray hocadan memnun olan insanlarda yazmasın ozaman..bırakın bu işleri arkdaşalar..üstte arkadaşa kibarca yazdım saç yapısı metabolizması ve diğer etmenlerden dolayı tutmamış saçı tutmayacakta..ama anlamdı sonra karşı suçlama ile çamur atıyor..napalım yani bizde  avutalım mı burda kandıralım mı...ayıp gerçekten yaptığınız..ben nereye ekim yaptırdıysam o merkez hakkında ve kişi hakkında daha çok bilgi ve tecrübem var..ona yorum yapmam en doğalı ki diğer merkezlerede defalarca yorum yazdım...sizlere bu cevapları vermemde çok saçma aslında...

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 05 Kasım 2018, 12:32:06 »
bak dostum önce uslubuna bir dikkat et..kaç aydır senin yazdığın konuyu takip ediyorum..en son ki bu foruma girip ve yazdığım yorum üzerinden 3 ay geçmiş..öle her lifehair hakkında olumsuz yorum yapana eleştiri yapmadım.bu forumda life ekim yapıpta tutmayan 3 kişi var biri ahmet biri özgür biride sensin..kusura bakma ama herkesde tutacak diye bir kural yok..metabolizman uygun değlmiş..ben sana yukarda kibarca anlattım ama şimdide senin USLUBUNLA tekrar yazayım..senin saçın OLMADI  dostum olmayacakta bu kadar basit..bu saate kadar tutmayan saç bidada tutmaz..haa benim saçım oldu çok şükür on numara beş yıldız...life ekim yaptrıdım saçım çok iyi oldu life in reklamını yapsan menfaatim olsa sizin gibi her hafta foto koyarım..gir bak gir konuma en sonki foto üzerinden kaç ay geçmiş...ben tabiki ekim yaptığım merkez hakkında konuşurum çünki aylarca takip ettim tekniğini yaptığı yerinmerkezi ekibini dibine kadar araştırdım..olumsuz sonuçlar hakkında hiç bir zaman lifeı savunmadım varsa biri örnek çıkarsın yazssın buraya..saçın olmadı tutmadı diye kusura bakmada ağzından salya akar gibi hakaret ederek insanları suçlama.!!
ekimim olmadı bile denmiyorki siz gibiler varken mesele zaten orda en iyi ekimcinin bile olumsuz ekimleri vardır saçı çıkmayan olmayanlar ne yorum yazmali onu anlamıyorum ?? Şu yaptığım yorumlardan hangisi suçlayıcı açıklarmisin?

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 05 Kasım 2018, 12:33:05 »
Moralini bozmak gibi olmasında 6. Aya kadar kendini göstermeyen sac bundan sonra iki ayda çokfark olmaz gibi  zaten 8. Ayydan sonra cikista bekleme
Olsun kardeşim benim olmadı ama adem arkadaşımızın oldu onunla avunuruz bizde

kartalizma1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 05 Kasım 2018, 12:40:32 »
arkadaşın yazdığını oku neresinde kardeşim Ekim'de sknti oldumu saçların ince telli mi bünyen müsait değilmi gibilerinden hangisi yazıyor direk Ekim yapanlardan biriymiş gibi üslup hangisi acaba merak ettim ;)

Facebook Twitter Instagram