Saç Ekimi Sonuçları
Parabellum38 in paylaşımına da bakın. İkinizin sonuçlar biraz sıkıntılı. Lifehair de ektirenler peşpeşe paylaştılar burda hepsi de güzel sonuçlardı. Benim de dikkatimi çekti gidip konuştum şahin beyle hatta. Ama bu iki ekim gerçekleri daha çok yansıtıyor sanki. Bazen ekim merkezleri güzel sonuçları bu tarz sitelere pompalıyor. Biz de umutlanıp ektiriyoruz. Ben de 2011 de o şekide furyayla gidip hakan doğanaya ektirdim ve beni mağdur etti.Umarım yanılıyorumdur saçlarınız çok güzel çıkar. Merakla takip ediyorum sizi.
bende sahin beye ekim yaptirdim bana git formda paylaşfelan denmedi herkes kendi insiyatifiyle paylasiyor sitede pompalama olayi felan olduğu yok her ekimcinin tutmayan ekimleri olacak önemli olan yüzdesi yüzdeyyüzekim bbasarisi olan bir ekimci yoktur herhalde
Çıkan saçlar var ama yetersiz süreç sanırım yavaş ilerleyecek umuyorum ki sonunda mutlu olursun
Güncel foto var mı?
yarın atarım üstad
Şu sıra haftada bir falan prp yapılsa bence faydası olabilir çünkü tüy şeklinde çok saç var gibi geldi bana.sen daha iyi bilirsin kardeşim yakından baktığın zaman nasıl görünüyor ince tüy çokmu.
Süreç olumlu diyemem ama gerçekten çıkanlar da ağır çıkıyor gibi, 1-2 aya ne olduğu ortaya çıkar. İnşallah istediğin gibi olur, biz de hocaya ektirdik malum.