Gönderen Konu: ASMED / Dr. Koray Erdoğan / 5053 Greft / 08-09 Mayıs 2018  (Okunma sayısı 39650 defa)

mazot

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / Dr. Koray Erdoğan / 5053 Greft / 08-09 Mayıs 2018
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2018, 01:48:12 »
Abi selam, hayırlı olsun ve harika sonuç alırsın umarım, hatta alırız. Pazartesi ben yıkamaya geldiğimde, muhabbet ettiğin kişi ben:)

Konu açıp açmamak konusunda seni görünce cesaretlendim, açmayı düşünmüyordum sonuç alana kadar, sebebi de; ben biraz pinpirikliyim, çıkar biri ters bir şey söyler çok takılır üzülürüm diye. Konu açmama sebebim asla ama asla ekimimle alakalı bir problem olabileceği/olduğu değil, çünkü bana Koray hoca ve ekibinden başka “hiç kimse daha iyi ekim” yapamazdı.(Yıkamaya 4 gün gittim, hepsinde de ayrılasım dahi gelmedi,hatta gitmediğim ilk gün bugün ve özledim orayı)😀 Alacağımız sonuç=Alabileceğimiz en iyi sonuç olacak inşallah, ondan eminim.

2015’ten beri üyeyim, ilk mesajım bu başlığa oldu. Tekrardan hayırlı olsun.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2018, 07:40:06 »
hayirli olsun. fotolarinizi sık sık gonderirseniz seviniriz en cok takip edilecek ekimlerden biri olacak
Teşekkürler. Mümkün olduğunca sık fotoğraf göndermeye çalışacağım.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2018, 08:01:22 »
Abi selam, hayırlı olsun ve harika sonuç alırsın umarım, hatta alırız. Pazartesi ben yıkamaya geldiğimde, muhabbet ettiğin kişi ben:)

Konu açıp açmamak konusunda seni görünce cesaretlendim, açmayı düşünmüyordum sonuç alana kadar, sebebi de; ben biraz pinpirikliyim, çıkar biri ters bir şey söyler çok takılır üzülürüm diye. Konu açmama sebebim asla ama asla ekimimle alakalı bir problem olabileceği/olduğu değil, çünkü bana Koray hoca ve ekibinden başka “hiç kimse daha iyi ekim” yapamazdı.(Yıkamaya 4 gün gittim, hepsinde de ayrılasım dahi gelmedi,hatta gitmediğim ilk gün bugün ve özledim orayı)😀 Alacağımız sonuç=Alabileceğimiz en iyi sonuç olacak inşallah, ondan eminim.

Merhaba Mazot hatırladım seni ben geldiğimde saçlarını yıkatıyordun :) Evet bahsetmiştin birisi kötü birşey söylerse moralim bozulur diye konu açmıyorum diye. ama senin ekiminide gördüm bence harika olmuş hiç o şekilde düşünme bence. Dediğin gibi olabilecek en iyi sonuç olacak bende o yüzden çok rahatım kafamda hiç bir soru işareti yok. İnsan gerçekten Asmed'ten ayrılırken buruk oluyor bu gösterdikleri ilgi ve güleryüzden kaynaklanıyor herhalde.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2018, 08:38:43 »
Hayırlı olsun çok güzel bir planlama olmuş umarım sonucunuzda çok güzel olur süper görünüyor
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2018, 09:18:41 »
Millet operasyon bitsede kurtulsam der siz üzülüyorsunuz bittip Asmed den ayrıldığınız için bu nasıl iş anlamadım 1 niz değil hepiniz aynısınız Arkadaş anlamadım gitti:) Hayırlı olsun çok begendim planlamanızı saç ortalamanızda yüksek inşallah çol güzel olucak.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2018, 10:37:24 »
Hayırlı olsun ekiminiz diğer Asmed ekimine göre bir planlama farklılığı mevcut sizin kararınız mıydı bu planlama tek seferde halledelim mi dediniz ? 160 cm2 alana 5050 greft ortalama cm2 ye 32 greft yapıyor. Normalde asmed ön ve ortaya ekip vertex için ayrı bir ekim teklifi sunuyordu bazı hastalara . Ön çizginiz çok güzel olmuş bu arada hayırlı olsun ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Mayıs 2018, 10:40:25 »
hayırlı olsun gulfstarmec :) sizleri gördükçe bende bi heyecanlanıyorum fotoları bekliyoruz bol bol umarım istediğin gibi olur herşey :)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Mayıs 2018, 10:44:03 »
Alanla grefti bölersen o sayı çıkar ama burda her cm/2 ye aynı sayı koyulmamıştır bazı bölgelere daha sık mesala frontal” bazı bölgelere daha seyrek planlama yapmış hoca öyle görünüyor.

Planlamada asmed in standartı genelde bu tip açıklıkları malzeme ye göre daha önce ekim geçirmemişsse hallediyorlar 1 kerede.
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2018, 10:54:41 Gönderen: Can29 »
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Mayıs 2018, 13:13:36 »
Millet operasyon bitsede kurtulsam der siz üzülüyorsunuz bittip Asmed den ayrıldığınız için bu nasıl iş anlamadım 1 niz değil hepiniz aynısınız Arkadaş anlamadım gitti:) Hayırlı olsun çok begendim planlamanızı saç ortalamanızda yüksek inşallah çol güzel olucak.

Gerçekten öyle o profesyonelliğin yanında o kadar samimi bir ortam var ki insan ayrılırken ister istemez içinde bir burukluk oluyor.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Mayıs 2018, 13:20:05 »
Hayırlı olsun ekiminiz diğer Asmed ekimine göre bir planlama farklılığı mevcut sizin kararınız mıydı bu planlama tek seferde halledelim mi dediniz ? 160 cm2 alana 5050 greft ortalama cm2 ye 32 greft yapıyor. Normalde asmed ön ve ortaya ekip vertex için ayrı bir ekim teklifi sunuyordu bazı hastalara . Ön çizginiz çok güzel olmuş bu arada hayırlı olsun ...
Teşekkürler. Bütün planlamayı Koray Hoca yaptı hiçbir şekilde ben müdahalede bulunmadım. Tabi ön tarafa ekim daha sık yapıldı. Herhalde  sacın yapısı,kalınlığı yada başka etmenler Koray Hocayı bu şekilde planlamaya yönlendirmiş olabilir. Ön çizgi gerçekten benimde çok hoşuma gitti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Mayıs 2018, 14:18:10 »

Mazot sende paylaş bence hadi
Global Moderator

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Mayıs 2018, 14:30:32 »
Hayırlı olsun. Koray hoca bir marka ve verdiği güven duygusuyla, stresten dökülmesi muhtemel olan saçları da kurtarıyor:) Başarılı bir sonuç alacağınızı umarım. Forumdaki sonuçlara bakıldığında, bütçesi olanın  gönül rahatlığıyla gideceği bir merkez.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Mayıs 2018, 22:13:31 »
Hayırlı olsun. Koray hoca bir marka ve verdiği güven duygusuyla, stresten dökülmesi muhtemel olan saçları da kurtarıyor:) Başarılı bir sonuç alacağınızı umarım. Forumdaki sonuçlara bakıldığında, bütçesi olanın  gönül rahatlığıyla gideceği bir merkez.
Teşekkürler. Evet gerçekten güven duygusu çok önemli. Biliyorum ki olabilecek en iyi sonuç olacak,keşke demeyeceğim hiç bir zaman. Bundan sonrası bekleyip sonucu görmek olacak.

gulfstarmec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Mayıs 2018, 22:14:19 »
Hayırlı olsun çok güzel bir planlama olmuş umarım sonucunuzda çok güzel olur süper görünüyor
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Facebook Twitter Instagram