Hoş geldin ey eski toprak. Çoktandır yoktun. Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. Saç dışında umarım çok iyi geçiyordur zamanın. Bizim bir birader vardı. Sana benzetirdim. Şekilden kast etmiyorum. Konuşma tarzın. Onu hatırlattı. Oda seni hatırlatıyor.
Aleykumesselam. Saç için çok üzüldük
Daha da üzülmeye takatimiz var gibi. Senin gelişinden onu anladım. Dağ gibi adamın, dağ gibi derdi ve yükü olur. Bu sitedeki her bir insan, o kadar güçlü ve muazzam kaliteli ki o yüzden böyle bir yükü yüklendiler. Mükafatı en mükemmel ekim ile eski hiç dökülmeyen saçları geri verilse bile kesinlikle yetmeyecektir. Çünkü çekilen izdiraplari yaratıcımız gayet iyi biliyor. Sabredenler muhakkak bir gün bunun mükâfatını bir şekilde misliyle alacaklardır.
Ben her namazdan sonra tüm insanlık için, özellikle dertlerini çok iyi anladığımı bildiğim saçi dökülen kardeşlerimi derin bir duyguyla yâd ediyom. Keşke bütün bu dertler sadece bu garibana verilse, herkes mutlu mesut bir hayata nail olsa.
İnandığım değerler ve inanılan değerler hürmetine, dilerim ki göze değen bir zerre çöp bile gözün görebileceği kadar büyüklükte bir sevinçle geri dönsün