Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54590 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.
« Yanıtla #331 : 24 Mayıs 2020, 00:22:34 »
Son durum budur ;D
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #332 : 24 Mayıs 2020, 00:47:09 »
İyi bayramlar felix..
Temple bölgesini merak ediyorum. Paylaşma şansın varmı?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #333 : 20 Temmuz 2022, 19:13:53 »
Selamlar herkese yeniden geldim 1 ay sonra yurtdışına gitmeyi düşünüyorum geldiğimde tekrar Ekim yapmak istiyordum tepe aralar açıktı daha da açıldı.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #334 : 20 Temmuz 2022, 19:15:52 »
Selam bayadır girmiyorum bir süre yurt dışında bulundum bir buçuk aydır buradayım çok ileri derecede dökülme kafada boşluklar oluştu Yani başladığımız yere geri döndük finasterid kullanmıyorum çünkü kesinlikle yan etkileri kalıcı o nedenle kimseye tavsiye etmiyorum yani özellikle beyin için çok zararlı,  hiçbir şeyi hafızamda tutamıyorum. Tekrar yurt dışına gitme durumum var o nedenle bir şekilde tekrardan bir yerle başvurmam Ekim yaptırmam lazım çok para vermeye gerek yok bu işlere adam gibi yapana hak ettiği kadar verirsin orta bir fiyat işini yaptırırsın yani Koray Erdoğan aradım geçen gün kıldı yündü bana bizim işimiz sağlık parayla işimiz yok falan diyorlar ama hikaye yani konu indirime geldiği zaman öyle olmuyor anlatamam yani böyle bir model yok o nedenle ya Hakan hoca ile ya da başka bir işi bilenle yapacağım Yani tekrar
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 19:41:38 Gönderen: Hintell »

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #335 : 20 Temmuz 2022, 19:56:28 »
Hoş geldin ey eski toprak. Çoktandır yoktun. Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. Saç dışında umarım çok iyi geçiyordur zamanın. Bizim bir birader vardı. Sana benzetirdim. Şekilden kast etmiyorum. Konuşma tarzın. Onu hatırlattı. Oda seni hatırlatıyor.

Aleykumesselam. Saç için çok üzüldük
Daha da üzülmeye takatimiz var gibi. Senin gelişinden onu anladım. Dağ gibi adamın, dağ gibi derdi ve yükü olur. Bu sitedeki her bir insan, o kadar güçlü ve muazzam  kaliteli ki o yüzden böyle bir yükü yüklendiler. Mükafatı en mükemmel ekim ile eski hiç dökülmeyen saçları geri verilse bile kesinlikle yetmeyecektir. Çünkü çekilen izdiraplari yaratıcımız gayet iyi biliyor. Sabredenler muhakkak bir gün bunun mükâfatını bir şekilde misliyle alacaklardır.

Ben her namazdan sonra tüm insanlık için, özellikle dertlerini çok iyi anladığımı bildiğim saçi dökülen kardeşlerimi derin bir duyguyla yâd ediyom. Keşke bütün bu dertler sadece bu garibana verilse, herkes mutlu mesut bir hayata nail olsa.
İnandığım değerler ve inanılan değerler hürmetine, dilerim ki göze değen bir zerre çöp bile gözün görebileceği kadar büyüklükte bir sevinçle geri dönsün

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #336 : 20 Temmuz 2022, 20:31:26 »
Hoş geldin ey eski toprak. Çoktandır yoktun. Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. Saç dışında umarım çok iyi geçiyordur zamanın. Bizim bir birader vardı. Sana benzetirdim. Şekilden kast etmiyorum. Konuşma tarzın. Onu hatırlattı. Oda seni hatırlatıyor.

Daha da üzülmeye takatimiz var gibi. Senin gelişinden onu anladım. Dağ gibi adamın, dağ gibi derdi ve yükü olur. Bu sitedeki her bir insan, o kadar güçlü ve muazzam  kaliteli ki o yüzden böyle bir yükü yüklendiler. Mükafatı en mükemmel ekim ile eski hiç dökülmeyen saçları geri verilse bile kesinlikle yetmeyecektir. Çünkü çekilen izdiraplari yaratıcımız gayet iyi biliyor. Sabredenler muhakkak bir gün bunun mükâfatını bir şekilde misliyle alacaklardır.

Ben her namazdan sonra tüm insanlık için, özellikle dertlerini çok iyi anladığımı bildiğim saçi dökülen kardeşlerimi derin bir duyguyla yâd ediyom. Keşke bütün bu dertler sadece bu garibana verilse, herkes mutlu mesut bir hayata nail olsa.
İnandığım değerler ve inanılan değerler hürmetine, dilerim ki göze değen bir zerre çöp bile gözün görebileceği kadar büyüklükte bir sevinçle geri dönsün
Dino abi hususen benim için de Allah rızası için dua et be.

Teheccüdde olursa elbette daha güzel olur.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #337 : 21 Temmuz 2022, 08:10:53 »

Hoşbuldum. senide iyi gördüm. İnşallah hepimiz için iyi olur.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #338 : 21 Temmuz 2022, 12:31:26 »
Başkan hoş geldin özledik seni:)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #339 : 21 Temmuz 2022, 14:45:47 »
Hoşbuldum. senide iyi gördüm. İnşallah hepimiz için iyi olur.

Çok şükür iyiyim. Deli değilim  artık  akillandim.
Sende iyisin iyisin😎

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #340 : 21 Temmuz 2022, 14:48:26 »
Dino abi hususen benim için de Allah rızası için dua et be.

Teheccüdde olursa elbette daha güzel olur.

Dua etmesini bilenler dua eder. Sen benden daha iyi vakifsin bu konuya. Veren el alan elden üstündür. Duanın vaktini de çok iyi biliyormuşsun. Söylesene burdaki garibanlari da hatırlayıp hatırlattın mi?

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #341 : 21 Temmuz 2022, 15:40:28 »
Dua etmesini bilenler dua eder. Sen benden daha iyi vakifsin bu konuya. Veren el alan elden üstündür. Duanın vaktini de çok iyi biliyormuşsun. Söylesene burdaki garibanlari da hatırlayıp hatırlattın mi?
Bazen ne demek istediğini anlamam için mesajını derinlikle okuyup ayrıca yorumlamam gerekiyor...
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #342 : 21 Temmuz 2022, 16:25:33 »
Bazen ne demek istediğini anlamam için mesajını derinlikle okuyup ayrıca yorumlamam gerekiyor...

😏😏😏😏😏

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bugün bir arkadaşım kolan hastanesinden bahsetti bilgisi olan varmı

Facebook Twitter Instagram