Vallahi TonyMontana ben korkudan 3.5 attım oraya giderken
. Hatta beni havaalanından şoför tolga almaya gelecekti, aradım çocuğu benim işim belli olmaz sen gelme ben bu gece otelde kalıcam demiştim. Belki yarın hakan hocayı daha henüz tanımadığım için görüşmede, anlaşamayacağımdan korktuğum için elimin güçlü olmasını istemiştim
ama hakan hocayla konuştuktan ve onun öngörülü biri oluşunu ve samimi, iyi niyetli tavırlarını gördükten sonra, görüşmeye gitmişken ekimide yaptırıp geleyim demiştim ozaman, şansıma birtane amerikalı turist sakal ekimi için randevuluydu o günün tamamı boştu ve beni aldılar 10 dakika içinde saç ekimine. Ben o gün kadere inandım gerçekten.ailemin bile haberi yoktu, birden oldu ve ailemi aradım, şimdi hastanedeyim ekim yaptırdım iki gün daha sürecek dediğimde herkes şok olmuştu. Enteresan gerçekten.insanın hayatında çok farklı bir yerde duruyor bu saç ekim macerası.yani insanın dış görünüşünü etkileyen,değiştiren birşey olduğu için. Şimdi arayanlara kışa randevu veriyorlar. Okadar doluymuş. Bana özelden yazan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla,