Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54654 defa)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.
« Yanıtla #210 : 24 Temmuz 2018, 00:35:00 »
Hakkaten Felix senin gibi detaycı ve kolay beğenmeyen adam forumda örneği olmayan ekibe gitti yaptırdı bir anda. Ben de şaşırmıştım gördüğümde :) ben yaptırmazdım korkumdan. Ama Hakan Doğanay kötü sonuç alınma ihtimalini görse hastalarını ekibine teslim etmez diye düşünüyorum. Çünkü senelerdir emek verdiği geliştirdiği marka değerini yerle bir etmez. Bakalım ben umutluyum bu ekipten. Ekim sonrası görüntüler güzel. Sonuç için birşey söylemek için çok erken, siz yaptırdınız şu an için memnunsunuz ama yine de temkinli olmak lazım. İnşallah güzel sonuçlarınız olur. Eğer sizin sonuçlar güzel olursa Hakan Doğanay ekibine rağbet iyice artar. Onlar da forumun gücünü iyi biliyorlardır ve olabildiğince özenli davranmışlardır operasyonda.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 24 Temmuz 2018, 01:08:04 »
Vallahi TonyMontana  ben korkudan 3.5 attım  oraya giderken ;D. Hatta beni havaalanından şoför tolga almaya gelecekti, aradım çocuğu  benim işim belli olmaz sen gelme ben bu gece otelde kalıcam demiştim. Belki yarın hakan hocayı daha henüz tanımadığım için görüşmede, anlaşamayacağımdan korktuğum için  elimin güçlü olmasını istemiştim :)   ama hakan hocayla konuştuktan ve onun öngörülü biri oluşunu ve  samimi, iyi niyetli  tavırlarını  gördükten sonra, görüşmeye gitmişken ekimide yaptırıp geleyim demiştim ozaman, şansıma birtane amerikalı turist sakal ekimi için randevuluydu o günün tamamı boştu ve beni aldılar 10 dakika içinde saç ekimine. Ben o gün kadere inandım gerçekten.ailemin bile haberi yoktu, birden oldu ve ailemi aradım, şimdi hastanedeyim ekim yaptırdım iki gün daha sürecek dediğimde herkes şok olmuştu. Enteresan gerçekten.insanın hayatında çok farklı bir yerde duruyor bu saç ekim macerası.yani insanın dış görünüşünü etkileyen,değiştiren birşey olduğu için.  Şimdi arayanlara kışa randevu veriyorlar. Okadar doluymuş. Bana özelden yazan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla,
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 24 Temmuz 2018, 01:14:13 »
Vallahi TonyMontana  ben korkudan 3.5 attım  oraya giderken ;D. Hatta beni havaalanından şoför tolga almaya gelecekti, aradım çocuğu  benim işim belli olmaz sen gelme ben bu gece otelde kalıcam demiştim. Belki yarın hakan hocayı daha henüz tanımadığım için görüşmede, anlaşamayacağımdan korktuğum için  elimin güçlü olmasını istemiştim :)   ama hakan hocayla konuştuktan ve onun öngörülü biri oluşunu ve  samimi, iyi niyetli  tavırlarını  gördükten sonra, görüşmeye gitmişken ekimide yaptırıp geleyim demiştim ozaman, şansıma birtane amerikalı turist sakal ekimi için randevuluydu o günün tamamı boştu ve beni aldılar 10 dakika içinde saç ekimine. Ben o gün kadere inandım gerçekten.ailemin bile haberi yoktu, birden oldu ve ailemi aradım, şimdi hastanedeyim ekim yaptırdım iki gün daha sürecek dediğimde herkes şok olmuştu. Enteresan gerçekten.insanın hayatında çok farklı bir yerde duruyor bu saç ekim macerası.yani insanın dış görünüşünü etkileyen,değiştiren birşey olduğu için.  Şimdi arayanlara kışa randevu veriyorlar. Okadar doluymuş. Bana özelden yazan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla,
Aynen sessiz randevu günümüzü bekliyoruz :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 24 Temmuz 2018, 01:18:55 »
Randevu zamanları gelinceye kadar sizin sonuçlar da ortaya çıkmış olur. Bence randevu için bekleyen arkadaşlar için ideal bir durum. Tabi bu ekibin işleri artarsa aynı özeni gösterecekler mi o da önemli. Çok kişi takip ediyordur bu ekibi ve senin konunu buna eminim.
The World is Yours

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 24 Temmuz 2018, 01:39:41 »
Evet aynen öyle, çok bekleyen var benim sonucu. Birde hasta seçiminde sanki biraz daha uygunluk kriterleri belirlediler gibi geldi bana.  Son dönemde bana  watsap üzerinden gerçekleştirilen konsültasyonda saç ekimi ne uygun  görülmediğini söyleyen 3-5 arkadaş oldu. Çalışma disiplinini ve özveriyi elden bırakmadıkları sürece verimli neticeleri olacağına inanıyorum. Haklısın tonymontana  buradan uyaralım :)  rehavet yok! Aynen bozmadan devam umarım her ekim yaptıran arkadaşımızın  sonucu güzel olsun memnun kalsınlar.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 25 Temmuz 2018, 03:07:39 »
Felix çok detaylı paylaşıyorsun konunu çok saygı duruyorum sanada allah emeklerini karşılıksız bırakmasın çok güzel olsun saçların

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 25 Temmuz 2018, 13:10:09 »
Teşekkür ederim kardeşim.sağol umarım herkes aradığı saçı bulur.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 25 Temmuz 2018, 14:42:10 »
Biraz önce hakan doğanayın ekibinden bir kadın whatsapp tan dönüş yaptı. Benim saça 4500-5000 yeterli olacağını ekimin 2-3 gün süreceğini belirttiler.
1000 grefti sakaldan alacaklarını söylediler. fiyat ekbine olursa 10 bin tl denildi

Birincisi fiyat ekibine olduğu için pahalı gibi.

İkincisi neden sakala hemen dalıyorlar. Yüze müdahaleden korkarım ben yahu.

Üçüncüsü hala daha bir kişinin adını kullanarak ekibine ektirmek değişik geliyor bana. Wv almayıp skoda almak gibi.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 25 Temmuz 2018, 19:23:26 »
Tercih sizin tabikide size nasıl uygunsa onu araştırın  ona göre bir çare arayın derim. :) bu saç ekim işinde içinize sinmeyen birşeyi asla yapmayın.o size kesinlikle uygun değildir ozaman. Bol bol araştırın.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 25 Temmuz 2018, 19:58:20 »
Tercih sizin tabikide size nasıl uygunsa onu araştırın  ona göre bir çare arayın derim. :) bu saç ekim işinde içinize sinmeyen birşeyi asla yapmayın.o size kesinlikle uygun değildir ozaman. Bol bol araştırın.
Mesele ekip değil., para mevzu olmuş. Uygun fiyat olsa olacaktı gibi bir durum var. Dolar ve Euro arttığı için hocaların fiyatı artıyor, dolayısıyla ekipte ona göre artıyor.

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 25 Temmuz 2018, 20:06:59 »
Mesele ekip değil., para mevzu olmuş. Uygun fiyat olsa olacaktı gibi bir durum var. Dolar ve Euro arttığı için hocaların fiyatı artıyor, dolayısıyla ekipte ona göre artıyor.
Bir ay önce yaptırdığımda artış yapacaklarını soylemistiler.
Aslında foruma özel bir indirim yapsalar güzel olurdu.
Çünkü birçok arkadaş var buradan görüp de giden.
Ama mesela benim iki gün sürdü o emeği görünce de insan pek bir şey diyemiyor.
Ve imkan yetmezse Şahin Celik de düşünülebilir genelde hep olumlu yorumları var.Sahin hoca da Hakan hoca gibi çok beyefendi birine benziyor ayrıca.

hercai

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 26 Temmuz 2018, 11:01:43 »
Teşekkür ederim kardeşim.sağol umarım herkes aradığı saçı bulur.
geçmiş olsun ekimini beğendim  iyi gidiyor bence. sakal durumunu merak ettim  sakal alınan yerlerin sonraki görüntüsünü görebilirmiyiz?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 26 Temmuz 2018, 11:17:32 »
Flaşlı Şimdi çektim :)   berbere traş oldum adam anlamadı sakaldan greft alındığını yani okadar iyi durumda ve bence sakal öyle korkulacak birşey değil. Yeterki güzel eksinler tüm mesele bu.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 26 Temmuz 2018, 23:29:22 »
Flaşlı Şimdi çektim :)   berbere traş oldum adam anlamadı sakaldan greft alındığını yani okadar iyi durumda ve bence sakal öyle korkulacak birşey değil. Yeterki güzel eksinler tüm mesele bu.
güzel gözüjüyor felix. Maşallah sakallarında baya iyiymiş
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

hercai

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 27 Temmuz 2018, 12:07:49 »
Gerçekten iyi gözüküyor ama senin de sakalların maşallahı var orman gibi :D :D

Facebook Twitter Instagram