Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54641 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.
« Yanıtla #195 : 20 Temmuz 2018, 21:05:08 »
Gerçekten çok çok iyi daha üç haneli rakamlara gelmeden.Efsane olmaya doğru ...Simdiden güle güle kullan.
[/quote ]

Çok teşekkür ederim helvalı kardeşim. Saçları  öne doğru  hafiften elimle düzeltip evden çıkıyorum.  Arada tepeye topikte kullanıyorum ama sık değil. Şu duruma alışmak  kolay değil gerçekten.  Ama idare edicez bişekilde  sayılı gün çabuk geçer, senin saçlarda çok güzel olacak. :)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 20 Temmuz 2018, 21:07:05 »
Felix hocam hayırlı olsun. Ekibe ekim yapıldığında kredi kartına taksit yapılıyor mu ? Bilginiz varsa çok sevinirim.

Sağol. bence arayıp sorsan daha doğru bilgi edinebilirsin.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 20 Temmuz 2018, 22:04:56 »
Gerçekten çok çok iyi daha üç haneli rakamlara gelmeden.Efsane olmaya doğru ...Simdiden güle güle kullan.
[/quote ]

Çok teşekkür ederim helvalı kardeşim. Saçları  öne doğru  hafiften elimle düzeltip evden çıkıyorum.  Arada tepeye topikte kullanıyorum ama sık değil. Şu duruma alışmak  kolay değil gerçekten.  Ama idare edicez bişekilde  sayılı gün çabuk geçer, senin saçlarda çok güzel olacak. :)
Inşallah felix hocam ama inan ben çıtayı çok yüksek tutmayacağım.sac yapımı biliyorum.gercekciyim.beklentim sadece on çizgide tel tel gözükme olmasın.arka kısımların çok sık olacağını sanmıyorum.ama olursa da almam demem bonus olur :)

helvalı

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 20 Temmuz 2018, 22:07:07 »
Bir de bence sende finansa gerek yok saç tellerin zaten kaliteli alıştırma.ekipteki arkadaşlar bizzat demisti.felixin saçlar ve donor kaliteli diye.Ama sen bilirsin.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 20 Temmuz 2018, 22:55:24 »
Greftlerim ölüyor saçlarım kaliteli olsa bile hücreler hızla yıpranıp yokoluyor. Tepesi dökük ensesi at yelesi gibi saçı olan insanlar gibide görünmek istemiyorum. Bakmazsam eğer o yöne doğru gidicek.bu anlaşılıyor .

Kendime 1 yıllık finas.xpecia.biotin.sebamed kullanım proğramı yaptım.74 gün geride kaldı. Kalan 291 gün. Disiplinli şekilde devam edicem. Bakalım artık nasip.

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 21 Temmuz 2018, 00:39:59 »
COK GUZEL SONUC HELE KI BOYLESI ERKEN BIR ZAMANDA

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 21 Temmuz 2018, 11:08:40 »
COK GUZEL SONUC HELE KI BOYLESI ERKEN BIR ZAMANDA
[/quote

Aynen 74. Günde muazzam bir sonuç. "Şeyh uçmaz müridi uçurur."
Yine bir troll...]

unixx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 23 Temmuz 2018, 19:49:08 »
Felix hayırlı olsun iyi gidiyor.Bende serkan esma ikilisinde 2  gun önce ekim oldu .Bende kulandıgın ilaclala başlıcam hayırlısı ile

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 23 Temmuz 2018, 20:10:37 »
Greftlerim ölüyor saçlarım kaliteli olsa bile hücreler hızla yıpranıp yokoluyor. Tepesi dökük ensesi at yelesi gibi saçı olan insanlar gibide görünmek istemiyorum. Bakmazsam eğer o yöne doğru gidicek.bu anlaşılıyor .

Kendime 1 yıllık finas.xpecia.biotin.sebamed kullanım proğramı yaptım.74 gün geride kaldı. Kalan 291 gün. Disiplinli şekilde devam edicem. Bakalım artık nasip.

Felix hayırlı olsun ekimin. Hakan hocanın bir kaç ekibi varmış sanırım. Sen hangi ekibe ektirdin. İsimlerini alabilir miyiz? Tercih zamanı isteyebiliriz belki.

Bir de ekibinin yaptığı ekimde micromotor ve manueal alım fiyat farkı var mıdı? Ne kadardır?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 23 Temmuz 2018, 21:04:29 »
Ben  hakan hocanın lara anadolu hastanesi a blok zemin kattaki   Ahd klinikte , ahmet bey ve aygül hanım yapıyor alım ve ekimleri dönüşümlü olarak. Dr. Hakan doğanay'ın  benim bildiğim tek ekibi var onlar. Tabi  onların yardımcılarıda var belki 5-6 kişiler. Ekimde sayamıyorsunuz ben 6 farklı kişi saydım sade didem ve aygül hanım birde ahmet beyle çok sohbetimiz oldu. 

Mikromotor farkı var elbette  manuelden  fiyat olarak. En az 2 bin lira fark eder.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 23 Temmuz 2018, 21:08:00 »
Felix hayırlı olsun iyi gidiyor.Bende serkan esma ikilisinde 2  gun önce ekim oldu .Bende kulandıgın ilaclala başlıcam hayırlısı ile

Ekimin hayırlı olsun kardeşim. İstediğin saçlara kavuşursun inşallah.

ilaç konusunda yan etkisi olmassa kullanabilirsin. Bende sıkıntı olmadı.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 23 Temmuz 2018, 22:40:14 »
Ben  hakan hocanın lara anadolu hastanesi a blok zemin kattaki   Ahd klinikte , ahmet bey ve aygül hanım yapıyor alım ve ekimleri dönüşümlü olarak. Dr. Hakan doğanay'ın  benim bildiğim tek ekibi var onlar. Tabi  onların yardımcılarıda var belki 5-6 kişiler. Ekimde sayamıyorsunuz ben 6 farklı kişi saydım sade didem ve aygül hanım birde ahmet beyle çok sohbetimiz oldu. 

Mikromotor farkı var elbette  manuelden  fiyat olarak. En az 2 bin lira fark eder.

8 bin tl micromotorlu ekip çalışması manuel olan da 10bin o halde ortalama. Konaklama onlara mı ait peki? Yıkama olayı da sorundur istanbuldan oraya mı gideceğiz bir daha veya bir olumsu durumda?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 23 Temmuz 2018, 22:54:44 »
Greft sayısı belirler  fiyatı ona net  birşey demek zor ama 10.bin tutmaz ya bence. Resim atın watsaptan. Onlar size söylerler en doğrusunu.

Herşey dahil fiyat politikası uyguluyorlar herşey dahildir söyledikleri fiyata. Exstra sürprizler yok yani.size ne söylenirse bütün hesabı en baştan yaparsın. Ben öyle yaptım.gidiş dönüş uçak biletimi aldım. 3 gün hastanede kaldım yemek  ücretsiz. Operasyon bitince havaalanına bırakıyorlar. Gittiğinizdede havaalanında karşılıyorlar sizi.alıp hastaneye yatış yapıyorlar.Ben baştan hesabı yaptığım için rahattım.

Bir tek istanbula sabiha gökçen Havalimanına antalyadan 50 dakikada   akşam 9 buçukta indim . Ordan tam 2 buçuk saatte bağcılara geldim yanarım ona yanarım arkadaş. Şu istanbulun trafiğinden illallah dedim artık ya.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 23 Temmuz 2018, 23:01:42 »
Greft sayısı belirler  fiyatı ona net  birşey demek zor ama 10.bin tutmaz ya bence. Resim atın watsaptan. Onlar size söylerler en doğrusunu.

Herşey dahil fiyat politikası uyguluyorlar herşey dahildir söyledikleri fiyata. Exstra sürprizler yok yani.size ne söylenirse bütün hesabı en baştan yaparsın. Ben öyle yaptım.gidiş dönüş uçak biletimi aldım. 3 gün hastanede kaldım yemek  ücretsiz. Operasyon bitince havaalanına bırakıyorlar. Gittiğinizdede havaalanında karşılıyorlar sizi.alıp hastaneye yatış yapıyorlar.Ben baştan hesabı yaptığım için rahattım.

Bir tek istanbula sabiha gökçen Havalimanına antalyadan 50 dakikada   akşam 9 buçukta indim . Ordan tam 2 buçuk saatte bağcılara geldim yanarım ona yanarım arkadaş. Şu istanbulun trafiğinden illallah dedim artık ya.

Anladım teşekkürler.

Micromotor yöntemi donöre çok zarar veriyor derler ama sizinkisi tertemiz maşallah. Kararsız kalmamak elde değil:)

Bir de whatsapp numarasını alabilir miyiz? Yarın bir iletişime geçelim bakalım.

Burada hakan doğanayın ekibine yaptıran iki kişiden biriydiniz. Diğeri kim acaba onu da takibe almak isterim. Linki paylaşır mısınız?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 24 Temmuz 2018, 00:12:33 »
Valla kardeşim benden sonra gören gitti  ne yalan söyleyim. Ben 10 kişi saydım. Ekibe ekim yaptıranlardan ''MelihT05''  ve ''helvalı''  isimli üye arkadaşlar  şu an aktif paylaşım yapıyorlar. Malesef öyle herkes bizim gibi resim paylaşmıyor ;)  oda sizin şansınız. Valla ben gittiğimde forumda  okadar örnekte yoktu. Çok araştırdım ama sonuçta örnek olmadığı için Bir kumar oynamış oldum ve Allahıma şükür hayatta ilk ve tek kazandığım kumar bu oldu :)  Yukarıdaki  ''ara'' butonundan  Dr.hakan doğanayın ekibi yazarsanız çıkan sonuçlara bakabilirsiniz.   Numarayı yazıyorum  ve inşallah  ekim için uygunsunuzdur. Çoğu yazana olumsuz cevap veriyorlar bu ara,  ama bende bişey anlamadım. Herhalde başarısız olmasından endişe ettikleri için bu piyasada isim herşeydir. Bu yüzden saç kalitesine bakarak seçici olabilirler. A.H.D  KLİNİK, watsap numarası  Ayşegül hanım.05323134198   resimleri yollayabilirsiniz.

Mikromotor da maximum 3500 grefti aşmassalar iz pek olmaz. Tabi dönorün kalitesine bağlı birşey aynı zamanda. 1000 greftte sakaldan alım yapıldığı zaman 4500 greft olur. Ozaman kapatıcılık için uygun bir sayı yakalanmış olur.

Facebook Twitter Instagram