Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54602 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum doktorun ne dedıyse onu uygula.

aynen tabikide onu uyguluyorum fakat, insan  şok dökülmeyi alınacak vitamin takviyeleriyle en aza düşürmenin yollarını arıyor malesef. benim için bir seçenekmidir bu bilemiyorum işte.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün ense donör fotosunu yüklüyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana özelden yazan bir  arkadaş düşünce ve kaygılarını dile getirmiş.kimliğini açık edecek bazı yerlerini sansürleyerek paylaşıyorum. Alttadır.

Merhaba hocam şimdi senin bazı kısımlarda sıkaştırma işlemide yapıldı sanırım ekip bu konuda zorlanıyor mu?

Hakan hocayla ekip arasındaki fiyat uçurumu nedendir? Ekibin sonuçları kötü mü de bu kadar fark var? Bende ×××××× ayı gibi düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.

Bana ×××××× dediler ekip için hocayı hesaplarsak ×××××  çıkıyor. Sen ne dersin bu konuda paran varsa yaptır demek tabiki kolay olan.

para ayarlanır bi şekilde ama ××××××× değecek kadar fark olur mu sence?

cevap; geçmişte benim yaşadığım kaygıların aynısını yaşıyorsun kardeşim henüz başındayım, 10 günde bir değerlendirme yapacak olursam eğer sana (senin açıklığını bilmiyorum ama)  endişelerinin %50sini çöpe atabilirsin.

Ekip deyincede hakan hoca ilgileniyor, ilgi alaka olarak bir fark yok.hakan hoca her hastayı benimsiyor, ve bu sebeple kötü bir sonuç çıkmasına asla izin vermeyecektir
hakan hocaya giden hastalar, benim kanaatimce, imkânlı  ve durumlarının vahimliği ile ilgilidir yani  donörü sıkıntılı ve açık alan geniş ve risk almak gibi bir seçeneği olmayanlar gidiyor.

Seni anlıyorum. Sonuçta para veriyorsun  illaki ince eleyip sık dokuyacaksın bu senin  hakkın.belkide ikinci bir ekim ücretini birdaha asla bulamayacaksın.oyüzden bu  denli temkinli ve ürkeksin.aynen benim gibi😂😂

Kardeşim eğer senin donör iyiyse ve açıklığın fazla değilse 3-4 bin gibiyse  bence ekibe ektirebilirsin. Kaygılarını anlat hocaya o seni ekibe teslim edecektir. Ve senin işi takip edecektir.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vallahi felix cok detaylı paylaşım yapıyor ve anlatıyorsun hakan hocanın ekibine ektirmeyi düşünenler için mütiş bir şanssın helal olsun sana.

Greft fiyatı 1’5 euro olan başarılı bir doktorun ekibine ektirip hemde bu doktorun kontrolunde hemde çok daha uygun fiyata bence şanstır

Hakan hocada büyük ihtimal bu durumu insanlar imkanlarını zorlamasın diye iyi niyetinden yapıyor diye düşünüyorum

Senin saç sıklığına ekim planlamasına ve donörün şuanki durumuna bakılırsa çok kaliteli bir işçilik söz konusu umarım sonuçta aynı şekilde olur.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2018, 13:57:54 Gönderen: Can29 »
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Vallahi felix cok detaylı paylaşım yapıyor ve anlatıyorsun hakan hocanın ekibine ektirmeyi düşünenler için mütiş bir şanssın helal olsun sana.

Greft fiyatı 1’5 euro olan başarılı bir doktorun ekibine ektirip hemde bu doktorun kontrolunde hemde çok daha uygun fiyata bence şanstır

Hakan hocada büyük ihtimal bu durumu insanlar imkanlarını zorlamasın diye iyi niyetinden yapıyor diye düşünüyorum

Senin saç sıklığına ekim planlamasına ve donörün şuanki durumuna bakılırsa çok kaliteli bir işçilik söz konusu umarım sonuçta aynı şekilde olur.

Güzel ve gerçekçi bir tespit.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sağol kardeşim  insanların  ihtiyacı var bu tür paylaşımlara.  birde şunu söylemem lazım  İnsanları  yanlış yönlendirmemek için elimden geleni yapıyorum.

Yani hakan hoca ve ekibini  fazla övmemeye çalışıyorum😂😂

Ben istanbuldan  ankaraya ve taa antalya lara   kadar aradığımın peşinden koştum ve en sonunda buldum.

Bu  forumdakiler ve buna kendimde dahil biz çok şanslıyız  gerçekten,   deneyimlerimizi paylaşabildiğimiz bu platform son derece gerekli. sebep olanlara teşekkür ederim.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fiyat performans acısından bakarsak 10 değil 20 numara olmuş ekiminiz çok beğendim. İş cikardin bize şimdi :) life hair şahin beye gidecektim 2. Ekim için lakin 7 8 bin arası fiyat gayet makul. Gönlünce bir sonuç olsun insAllah

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fiyat performans acısından bakarsak 10 değil 20 numara olmuş ekiminiz çok beğendim. İş cikardin bize şimdi :) life hair şahin beye gidecektim 2. Ekim için lakin 7 8 bin arası fiyat gayet makul. Gönlünce bir sonuç olsun insAllah

Kimse acele etmesin ki bence
Hakan Doğanay evet ama ekibi belki
Beklicez sonuçta sonuç bekliyoruz
Ayrıca sonuçta bir *KURBAN* verdik :)  bakalım netice ne olacak ?
en az 7 veya 8 ay bekleyelim
Felix hocamızın fedakarlığının deyip
Deymeyecegini bir ögrenelim

Felix hocam biliyorum beni yanlış anlamassın bu  bir hayatı araştırma
Ve sende iyi bir işaretsin

Allah utandirmasin canimsin
Hayalinden bir tık ötede bir saç diliyorum sana.

Samanbaba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Felix kardeşim sakal ne alemde hiç usturaya vurdunmu iz varmi suratta orasini merak ediyorum foto varmi sakalin??

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Felix

-Hakan Doğanay ın, ekibi diye isimlendirilen ekipteki arkadaşlar doktor mu?
-Hakan hoca ile görüştüğünüz de “ ekibinizin ektiklerimi daha çok çıkıyor, sizin ektikleriniz mi?” Şeklinde bir soru sorma  imkanınız oldu mu?

Üstteki mesajda “açıklığınız çok , donorü az olanlar , risk almak istemeyenler Hakan hocaya gidiyor” demişsiniz, bu cümle bu ekibe ekim yaptırmanın risk taşıdığı anlamı taşır. Benim gibi merak eden arkadaşlarında kafası karıstimıstır diye tahmin ediyorum. Cevap yazarsanız faydalı olacaktır.

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Felix merhaba. Aramızda yaklaşık 10 gün var. Greft sayılarımız da neredeyse aynı. Senin donörün benimkinden daha iyi gözüküyor o ayrı. Benim de şişliğim çok oldu ve 3 günde yapıldı.  Takipteyim dostum.  Umarım güzel sonuçlar aliriz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Felix merhaba. Aramızda yaklaşık 10 gün var. Greft sayılarımız da neredeyse aynı. Senin donörün benimkinden daha iyi gözüküyor o ayrı. Benim de şişliğim çok oldu ve 3 günde yapıldı.  Takipteyim dostum.  Umarım güzel sonuçlar aliriz

Hayırlı olsun siz neden paylaşmıyorsunuz?
Global Moderator

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Akşam yapicam nasipse. Umarım cesaret kırıcı yorumlar yapılmaz.  Açıkçası biraz hassas ve tedirginim. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Akşam yapicam nasipse. Umarım cesaret kırıcı yorumlar yapılmaz.  Açıkçası biraz hassas ve tedirginim.

Konu başlığında bunları belirt:)

Kimse burda o şekilde davranmaz meral etme rahatsız olduğun bir konu olursada bildirmen yeterli.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram