Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54681 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saclar cikacak aga  :D

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün  kabuk dökme işlemi sonrası kendim yapıyorum. 1-2 güne tüm kabuklar dökülür. Gerçi, şimdi farkettimde 9 gün  olmuş.😂

Ben bu ekimin 1 numaralı takipcisiyim
Felix  hocam
Eğer 1 sene boyunca  bu ekimden haberdar etmessen
Hakkımı helal etmem

Maşallah çok sevindim bu ekime

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler dinodin kardeş.    Ben bu yola bu forum sayesinde girdim. Ve bu foruma   vefalı olmak  benim  boynumun borcu. elbette paylaşacağım.😀
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu saclar cikacak aga  :D

inşallah kardeşim.  Benden daha tecrübeli olanların yorumları benim için gerçekten  önemli.

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlısı olsun hakan hocanın ekimlerini bende takip ediyorum. paylaşım yaparsanız sevinirim eylül ayında nasipse bende ektiricem. takipteyiz.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler gomis.  Umarım  Sizde  istediğiniz sonuça ulaşırsınız.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlısı olsun hakan hocanın ekimlerini bende takip ediyorum. paylaşım yaparsanız sevinirim eylül ayında nasipse bende ektiricem. takipteyiz.
aslında ekim yaptıracak arkadaşlar biraraya gelipte fiyat istesek, indirim adına bir yarar olurmu?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekibin 7-9 bintl  arası  fiyatı var.fotodan  Konsültasyon yaptırdınızmı fiyat için. Ne çıktı.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekibin 7-9 bintl  arası  fiyatı var.fotodan  Konsültasyon yaptırdınızmı fiyat için. Ne çıktı.
Özel mesajlarınıza bakmıyorsunuz sanırım, ben bişeyler yazmıştım.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Özelden okuyup forumda paylaşıyorum kardeş.😊    forumda yazılanların dışında  birşey  yazmamışsınız zaten.

soru 1;kaç greft ektirdiniz diye sormuşsunuz ?    Cevap;4475 greft.

Kaç paraya mal olduğunu sormuşsunuz.   Cevap : 7-9 bin tl arası maliyet oldu. 8 bine  bitirirsiniz.gidiş dönüş uçak bileti aldım sizde öyle yapın öyle yapınca 230  tlye geldi uçak bileti toplamda.

Telefonda size belirtilen operasyon tarihlerini iyi not edin ona göre bilet temini vs proğram yapın. Hatta ayşegül hanıma sorun bileti hangi tarihlere alayım diye.  O size gereken bilgileri verecektir.   

forumu okuyun herşey şeffaf şekilde paylaşıldı. Ama  Merak ettiklerinizi forumda  hiç çekinmeden bana sorabilirsin kardeş.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Özelden okuyup forumda paylaşıyorum kardeş.😊    forumda yazılanların dışında  birşey  yazmamışsınız zaten.

soru 1;kaç greft ektirdiniz diye sormuşsunuz ?    Cevap;4475 greft.

Kaç paraya mal olduğunu sormuşsunuz.   Cevap : 7-9 bin tl arası maliyet oldu. 8 bine  bitirirsiniz.gidiş dönüş uçak bileti aldım sizde öyle yapın öyle yapınca 230  tlye geldi uçak bileti toplamda.

Telefonda size belirtilen operasyon tarihlerini iyi not edin ona göre bilet temini vs proğram yapın. Hatta ayşegül hanıma sorun bileti hangi tarihlere alayım diye.  O size gereken bilgileri verecektir.   

forumu okuyun herşey şeffaf şekilde paylaşıldı. Ama  Merak ettiklerinizi forumda  hiç çekinmeden bana sorabilirsin kardeş.

Cevaplamanız için teşekkürler.
Greft başına bakıldığında aşağı yukarı bana verilen fiyatla aynı, bana 2500-3000 geft gibi bir ekim yapılabileceği bilgisi verilmişti.
Size ekibin ekim yapmasına karşın, ekibin tecrübesi Hakan hocanında kontrolü ve ustalığı ile yönlendirmesi ile harika bir ekim olduğu belli.
Kısa sürede inşallah bende yaptırmayı düşünüyorum.
Alınan fiyata konaklama dahilmiydi bu konuda açıklamışmıydınız kaçırmış olabilirim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet konaklama+yemek+hava alanından özel araçla servis ,  tolga adında temiz bir arkadaş alıyor sizi.ve tekrar işlemin sonunda  geri götürüp bırakıyorlar.

Mikromotor isterseniz 7000tlye yaparlar size + 230 da uçak biletiniz.  7000+230 tl=7230tlye  işi bitirirsiniz.

Benim Kardeşimde yakında ekibe  ektirecek.gün sayıyor☺

Benim ekimi beğenmenize seviniyorum gerçekten. hem psikolojik olarak ta iyi geliyor😊.

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet konaklama+yemek+hava alanından özel araçla servis ,  tolga adında temiz bir arkadaş alıyor sizi.ve tekrar işlemin sonunda  geri götürüp bırakıyorlar.

Mikromotor isterseniz 7000tlye yaparlar size + 230 da uçak biletiniz.  7000+230 tl=7230tlye  işi bitirirsiniz.

Benim Kardeşimde yakında ekibe  ektirecek.gün sayıyor☺

Benim ekimi beğenmenize seviniyorum gerçekten. hem psikolojik olarak ta iyi geliyor😊.

Sevinmeniz gerçekten yerinde, inanın gerçekten çok simetrik düzgün ve yapay durmayan bir ekim var, çıkışlarda buna paralel olacak inşallah.
Forumda daha tecrübeli, ki ben kendimi tecrübeli saymıyorum; daha tecrübeli arkadaşlarda çok beğeniyorlar.
İnşallah çok güzel olacak.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumda tecrübeli arkadaşlara  bir sorum var.
Acaba, ekimin 11gününden itibaren biotin xpecia kullanmaya başlasam  ne gibi bir durum olur.

Hakan hoca  proscara istiyorsan başla ama, diğerleri için 1 ay sonra başla dedi.

Ama Forumda 10.günden itibaren başlayanlar olduğunu öğrendim. Oldukça verim alınabiliyor. Kanaatimce. ne dersiniz sizce başlamalımıyım.

Facebook Twitter Instagram