Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54680 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol ismael.
Sanırım bu sorunun kesin bir cevabı yok ama beklenti ile  ilgili bir tercih. Vertekse ekildiği için kalın kalması benim işime gelir doğrusu.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben de Zekeriya Kul ve burası arasında gidip geliyorum. Ekiminizi yakından takip edeceğim. İnş beklentileriniz karşılanır. Bu ekibin yaptığı ve sonuçlanan bir ekime şahit oldunuz mu acaba?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende  sizin gibi  araştırdım fakat, insanlar  konu açıp saçları uzadığında foruma uğramıyorlar malesef😃

şu an aktif olarak süreci bulunan  ve en canlı paylaşım yapan kişi olabilirim. Umarım böyle devam eder.
 Bu sayede,  merak edenler  bu forumda  sonuçlanmış ve paylaşılmış   bir örnek görürler.

Samanbaba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Slmlar ben bisey sorabilirmiyim hakan hoca ile ekibi arasinda ne fark var?? Yani hakan hocaya ektirirsek tum kanal acma alim ve ekimi hakan hocami yapiyor birde sakal dan alinan greftlerin yerinde cildinde iz kalma riski varmi bende vertekse bir ekim yaptirmayi düşünüyorum hakan hocaya yardımcı olabilirmisin??

Samanbaba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Konaklama ücreti falan total kac paraya gelir fiyati??

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 yıla yakın bir zamandır kalem tekniği ile  ekim yapan türkiyenin en eski hekimi olabilir. 

Kalem tekniğinde kanal açma işlemi ayrı olarak değil, birlikte yani kalem dediğimiz iğnenin içinde iğne  ile birlikte derinin altına greft bırakılır. Aynı anda,  bildiğimiz okuldaki uçlu kalem gibi bir mekanik sistemdir. Bunun farkı, temas eden kalemin ucu derinin altına girdikten sonra greft olarak çıkıp  yerleştiriliyor.

Tecrübe farkı vardır. Ve tecrübe  garantici yaklaşan ve hassas düşünen insanların aradığı birşeydir. Tabi ekipte çok tecrübeli yani tercih meselesi.

konaklama herşey fiyata dahildir. Size ne söyleniyorsa  o  cebinizden çıkacak olan net miktardır.

Sakalın son halinin fotosunu yükledim bakabilirsiniz. Belli olmuyor. Tam olarak iyileşsin jiletle traş olup izlere bakacağım.ozaman gene  traşlı foto yüklerim.

Samanbaba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler kardeşim bu benim ikinci ekimim olacak 2016 yilinda bir ekim yaptirmistim sakaklara simdi ise vertekse yaptiracam ama donör bolgesi biraz kisitli belli olur kötü bi alim olursa ondan sakal dan alim dikkatimi cekiyor beni cezbeden o aslinda insallah ekimin guzel olur buarada hakan doganayin numarasini bana ozelden yollayabilirsen sevinirim

Aahmett

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bende kellikle uğraşıyorum ancak hala ekim yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızın.
Felix saç ekimin hayırlı olsun. Birkaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim.
Ön çizginizi kendiniz mi, dr. Hakan bey mi yoksa ekimi gerçekleştiren ekip mi belirledi?
kök alımını ve kanalları aynı kişi mi yapıyor?
Hakan bey ile ekibinin greft ücreti ne kadar?
ekimden sonra herhangi bir ilaç verildi mi?

Teşekkür  ederim sağol ahmet. 

Ön çizgimi hakan hoca ile hastanedeki görüşme anımda fotoğraf olarak, yani  bu forumda bir arkadaşımızın ön çizgisini beğenmiştim onun fotosunu gösterdim. Oda, fotoğrafı sizin kafanıza uyarlıyor.donör alanınız ve imkânlar el verdiğince tabi.birebir zaten aynı olamaz mümkün değil.ama şakaklar vs istek sunabiliyorsunuz.

Kalem tekniğini araştırınız. Kanal açma işlemi yoktur. Greftler içinde boşluk olan bir iğneye  yerleştirilerek uyuşturulan bölgeye batırılıyor, ve iğnenin baş kısmında bulunan plastik mekanik tuşa kalem başlığı gibi basarak grefti derinin altına yerleştiriyor. İşlemi  4 kişilik bir ekip devamlı olarak başınızda çalışıyorlar, biri  alma işlemini yapıyor.biri ekiyor.  biri greftleri kaleme yerleştiriyor.biri kolunuza damar açma işlemini yapıyor.

Hakan beyi  tam olarak hatırlamıyorum  ama herhalde türklere 1 avro du sanırkm
ekibi ise 7bin tl yada 9bin tl hangi sınıfa girdiğinizi,nekadar ücret olduğunu sorun.ayşegül hanım var. Watsaptan

Ödem ilacı verildi.
antibiyotik verildi.
ağrı kesici verildi okadar.
Merhaba Felix, ekim sonrası süreç nasıl gidiyor? donör bölgedeki kızarıklıklar geçti mi?
hakan hocayla ön görüşmede  ekimden önce ekimin daha iyi geçmesi, donör bölgedeki saçların daha güçlü olması için herhangi bir tavsiyede, öneride bulundu mu?
Saç ekimi yapan ekip, Hakan hocanın devamlı birlikte çalıştığı kişiler mi, deneyimli kişiler miydi?
sizin ekim kaçta başlayıp kaçta bitti? 
ekimi gerçekleştiren ekip, günde kaç ekime giriyor?
sakaldan alımda micromotor mu kullanıyorlar? bende ekimde sakaldan alım yaptırmayı düşünüyorum ancak iz kalır mı diye tereddüt ediyorum.
ense bölgesinden greft alan kişiyle sakaldan alımı yapan kişi miydi?
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2018, 19:02:44 Gönderen: Aahmett »

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Telden görüştüm öyle gittim telefonunu veriyorum  A.H.D  KLİNİK,  Ayşegül hanım.05323134198   
Ben ilk etapta,  önyargılı bişekilde güvenmeden baktım olaya, çok eleştirdim. Ve sonra anladımki bilmediğimiz çok şey varmış. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler bunu  yüzüme vurmadılar ama ben çok utandım yinede .Onalara  forumda yaptıklarımdan daolayı

Ekip gerçekten  çok deneyimliydi. Aldığım her nefesi takip ediyorlardı neredeyse. 😅  çok memnun kaldım.

Saç ve sakal dan greft alan iki kişi var. Ahmet bey ve aygül hanım ikiside işlerinde çok iyiler.

Ekipte 4 yıl ve üstü süredir sabit olarak sadece hakan hocanın özel ekibi yani. Eskiler.

Donör geçiyor 10 güne bişey kalmaz bende. Mikromotor yöntemi ile manuel arasında süre farkı var. İz ve kalite farkı yok. Siz isterseniz manuel de alıyorlar.

sercan56

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkdaşalar sakaldan saça alım tutuyormu saç kadar etkılı oluyormu bazı saç ekım yerlerı sakal tutmuyor dıyor bu ışın aslını bılen şaıt olan lütfen bılqı verebılır mı

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafa yüz vücut kılları kendine özeldir.ancak greft saç kökleri  ustaca  tasarlanmış bir ekimle    muazzam sonuç verebiliyor..

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkdaşalar sakaldan saça alım tutuyormu saç kadar etkılı oluyormu bazı saç ekım yerlerı sakal tutmuyor dıyor bu ışın aslını bılen şaıt olan lütfen bılqı verebılır mı
Ben de tuttu hakan hoca ekti.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10.gün  kabuk dökme işlemi sonrası kendim yapıyorum. 1-2 güne tüm kabuklar dökülür. Gerçi, şimdi farkettimde 9 gün  olmuş.😂

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gayet sık olmuş ekımın maşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram