Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54589 defa)

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun , ben sakaldan alınan greftlerin nerede kullanıldığını merak ettim , hepsini verteks mi , hepsi önler mi , karşıkmıdır.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Verteks e  kullanmak zorunda kaldık.  Ön açıklığım çok fazlaydı ense anca önü toparlayabildi.
 Bizde Malum tekli oluyor sakalın grefti. Sakalın teli  kalın olması fayda sağlayabilir diye düşünüyorum. İdare  edicez artık bidahaki sıklaştırma ekimine kadar.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol dünya  kardeşim. Okumamışım.
Donörün son hali.  Bu Donörden 2000 greft daha çıkabilir diye düşünüyorum.artık  4-5 sene sonra ya artık.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun başganım. Senin dönorden daha fazla bile çıkar ama dediğin gibi 5-6 sene sonrasında duruma göre bakarsın öncelikle bu ekimin güzelcene bir sonuçlansın inşallah.

unixx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim inşallah mutlu olursun güzel bir  ekim bana göre bende  .Dr hakan doganay ve esra serkan arasında kaldım esra serkandan randevu lasştık ama tabi hala  incelemelerim sürüyor.Benimde 5 sene evvel kötü bir ekım  işlemım olmuştu allahdan doner  tarafım saglam .Seni takıp edıyorum kardeşim   foto  koyabilirsen    senın  ekım hakkında aklındakı soruları cevaplamış olurlar ben  dahil.Tekrar  gecmış olsun  bol saclu günlerin olur da:)))

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun kardeşim inşallah mutlu olursun güzel bir  ekim bana göre bende  .Dr hakan doganay ve esra serkan arasında kaldım esra serkandan randevu lasştık ama tabi hala  incelemelerim sürüyor.Benimde 5 sene evvel kötü bir ekım  işlemım olmuştu allahdan doner  tarafım saglam .Seni takıp edıyorum kardeşim   foto  koyabilirsen    senın  ekım hakkında aklındakı soruları cevaplamış olurlar ben  dahil.Tekrar  gecmış olsun  bol saclu günlerin olur da:)))

Dostum Hakan doğanay doktor bu konuda Esma Serkan ekim merkezine göre daha önde benim fikrim.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol unixx kardeşim.  Sende  sağol   robie_fowliver   

yanlız yüzüm şiş ya nezaaman geçecek acaba bekliyorum.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gecmis ve hayırlı olsun. ikinci ekimi sakal ekimi de yaptiklari icin ayni yeri takip ediyorum. insallah umdugunuz sonuca ulasirsiniz.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler. Inşallah   ttcelik.   

5.gün akşam yıkama sonrası.

ttcelik10

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ayni yere ekim yaptiran arkadasin konusundaki gerginliginiz gitmis sevindim adiniza. kabuk dokme asamalarini da sıkıntısız atlatirsaniz daha da rahatlarsiniz. ama 70-80 gun sonra acaba cikacakmi strese hazır olun😀 Allah size de bol sabir versin.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam ayni yere ekim yaptiran arkadasin konusundaki gerginliginiz gitmis sevindim adiniza. kabuk dokme asamalarini da sıkıntısız atlatirsaniz daha da rahatlarsiniz. ama 70-80 gun sonra acaba cikacakmi strese hazır olun😀 Allah size de bol sabir versin.

eyvallah kardeşim. Evet çok gergindim ama sonuçta bir adım atmamda gerekiyordu. Çok şükür şimdi  herşey yolunda.
Sayılı gün geçer. Bekleriz☺

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden önceki ön çizgi plan  fotolarım.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakal öncesi ve sonrası fotolarımı yüklüyorum.

Yanlız kimse bu sakaldan 1200 greft alındığına  inanamıyor ben bile😂😂😂 gerçekten kimse şu an bile anlamıyor.çok temiz duruyor.

Facebook Twitter Instagram