Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54586 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yanlız yüzüm şiş acayip henüz inmedi.kendimi  bu halimle tanıyamıyorum.😂
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Felix hayirli olsun ekimin gayet dolgun ve hos gorunuyor ins cok guzel bir sonucun olur kardesim  😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yanlız yüzüm şiş acayip henüz inmedi.kendimi  bu halimle tanıyamıyorum.😂

yüzün ne kadar şişerse sonuç o kadar iyi olur :) okkay:)
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Inşallah Hintell Teşekkürler.☺

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Felix hayir😊li olsun ekimin gayet dolgun ve hos gorunuyor ins cok guzel bir sonucun olur kardesim  😊

teşekkür ederim LaTenT.  Seni  takip ediyorum. Umarım sende memnun kalırsın kardeşim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
thor=meminh91 link=topic=4387.msg101821#msg101821 date=1525946444]
Geçmiş olsun Felix. Mutlu olmana sevindim. Umarım bize örnek olacak bir Ekim işlemi olur. Birkaç sorum olacak sana uygun vaktinde🙂
[/quote]

Teşekkürler meminh91 kardeş. Tabi Her zaman ...😊

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam dinodin kardeş paylaşırım .kalpler karşılıklı hocam☺

😂😂😂😂 biraz tebessüm...

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tamam dinodin kardeş paylaşırım .kalpler karşılıklı hocam☺

😂😂😂😂 biraz tebessüm...

Sen yine bu tür şeyleri 1 yıl sonra paylaş reyiz :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beraberiz dostum😁

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
😂😂 mutluktan ne yapıcağımı şaşırdı çocuk güzel şeyler bunlar :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba, sabırsızlıkla  beklenen,  dr. hakan doğanayın ekibinin,  ekimini paylaşıyorum.

beni bilen bilir, inciğine boncuğuna çok takılan, Bir adamdım, dr.hakan doğanayın ekimlerini bir süredir takipteydim.

Olurmu olmazmı derken, araştırırken önyargılı cahilce bazı düşünlerimin katkısıyla,  haksız eleştirilerim olduğunu  kabul ediyorum,  başta dr.hakan doğanay olmak üzere tüm ekibine  canı yürekten ahmet bey,  aysel .didem ve  aygün hanım ve ismini şu an hatırlayamadığım ahd klinikte sevgi ve özveriyle  görev yapan tüm  uzmanlardan özürdilerim.

Pazartesi günü  hakan beyle görüşmeye gittiğimde, kesinlikle o gün saç  ektireceğimi düşünmemiştim,😀
Sıcak kanlılığı ve paylaşımcı biri olmasının yanısıra,mükemmel bir empati yeteneği var. İşinin hakkını veriyor.
ne diyeceğinizi gözlerinizden anlıyor adeta.
sorununuz ve gaygınız varsa ne olursa dinliyor.

şunu anladımki.Hakan hoca operasyonuma girmesede. Bütün işle kendisi ilgileniyor.ekiminizden sürekli haberdar ediliyor. Klinikte rast geldiğinizde,sizinle neleriniz olduğunu,sonraki aşamaları, sürecinizin nasıl olacağını paylaşıyor.bu çok önemli.

arkadaşlar Pilot koltuğunda hakan hoca varsa gerisini siz  düşünmeyin. adeta bir maestro gibi herşeyle ilgilendi ve beni ekibine teslim ederkende sağolsun  ön saç çizgim ile ve akabinde gelişen her durumla ilgilendi. Ne yalan söyleyim istanbuldan yola çıkarken, hakan beyi görüp göremiyceğimden bile  şüpheliydim. Ama ahd klinikte bir aile sıcaklığı var arkadaşlar bunu gözlerimle gördüm. Hiç birşekilde çekinmeden konuşabiliyor, kendinizi ifade edebiliyorsunuz dinliyorlar. sürekli bir ilgi alâka özveri,  ben böyle birşey görmedim. Herşeyden önce işini severek yapan bir kadro var.

Oprasyonum dr. hakan beyin ekibi tarafından gerçekleştirildi, 3 gün sürdü. Hastanede size tahsis edilen özel odanızda televizyon dan hemen dışarda hemşireye kadar herşey mevcut. Bunları  bana sürekli soran takip eden arkadaşlar için anlatıyorum özelden yazmaya vaktim olamıyor.  Çok rahattım doğrusu. Bir de saç ekimi, sizin saç derinize  minik iğnelerle batırılarak uyuşturulduğunda yapılıyor.her sabah 9.30 dan 17.00 kadar operasyonunuz sürüyor.aralar veriliyor,yemeğiniz getiriliyor. Hijyene çok önem veriliyor. Adeta elmas işler gibi... titiz çalışıyorlar.   Kısaca ben beğendim arkadaşlar. Burdan sürecimi sizlerle paylaşmayı sonuna kadar sürdürücem inşallah.

Toplamda 4475 greft ekildi. 1200 sakal ve 3275 ense donör kullanıldı.  Öne 2500 greft gitti diyebilirim şakaklar 2 santim bazı yerlerde 3 santim uzadı.geri kalan 1975 greft tepe  ve orta kısma dağıtıldı.

FELİX hocam  öncelikle  adınıza çok sevindim.
İnşallah hayalinizdeki gibi olur.
Ekim bence çok şeffaf olmuş. Ben ilgi beklemem açikçasi yani dövsünler sövsünler ama sonuçları  güzel olsun tamamdır.

Bizi her halinden haberdar et
Bide   fiyat ne kadar ödediniz
Sakıncası varsa söylemeyebilirsin.
Allah utandırmasın.

''Ben ilgi beklemem açikçasi yani dövsünler sövsünler''

hocam bu tarz bir hizmet olucagını sanmıyorum :)) sen seviyosun acı cekmeyi ama yapcak bişey yok :D
Global Moderator

Aahmett

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bende kellikle uğraşıyorum ancak hala ekim yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızın.
Felix saç ekimin hayırlı olsun. Birkaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim.
Ön çizginizi kendiniz mi, dr. Hakan bey mi yoksa ekimi gerçekleştiren ekip mi belirledi?
kök alımını ve kanalları aynı kişi mi yapıyor?
Hakan bey ile ekibinin greft ücreti ne kadar?
ekimden sonra herhangi bir ilaç verildi mi?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun felıx hakan hocanın ekıbı manuel alım yapabiliyor mu..?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bende kellikle uğraşıyorum ancak hala ekim yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızın.
Felix saç ekimin hayırlı olsun. Birkaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim.
Ön çizginizi kendiniz mi, dr. Hakan bey mi yoksa ekimi gerçekleştiren ekip mi belirledi?
kök alımını ve kanalları aynı kişi mi yapıyor?
Hakan bey ile ekibinin greft ücreti ne kadar?
ekimden sonra herhangi bir ilaç verildi mi?

Teşekkür  ederim sağol ahmet. 

Ön çizgimi hakan hoca ile hastanedeki görüşme anımda fotoğraf olarak, yani  bu forumda bir arkadaşımızın ön çizgisini beğenmiştim onun fotosunu gösterdim. Oda, fotoğrafı sizin kafanıza uyarlıyor.donör alanınız ve imkânlar el verdiğince tabi.birebir zaten aynı olamaz mümkün değil.ama şakaklar vs istek sunabiliyorsunuz.

Kalem tekniğini araştırınız. Kanal açma işlemi yoktur. Greftler içinde boşluk olan bir iğneye  yerleştirilerek uyuşturulan bölgeye batırılıyor, ve iğnenin baş kısmında bulunan plastik mekanik tuşa kalem başlığı gibi basarak grefti derinin altına yerleştiriyor. İşlemi  4 kişilik bir ekip devamlı olarak başınızda çalışıyorlar, biri  alma işlemini yapıyor.biri ekiyor.  biri greftleri kaleme yerleştiriyor.biri kolunuza damar açma işlemini yapıyor.

Hakan beyi  tam olarak hatırlamıyorum  ama herhalde türklere 1 avro du sanırkm
ekibi ise 7bin tl yada 9bin tl hangi sınıfa girdiğinizi,nekadar ücret olduğunu sorun.ayşegül hanım var. Watsaptan

Ödem ilacı verildi.
antibiyotik verildi.
ağrı kesici verildi okadar.

Facebook Twitter Instagram