Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bende kellikle uğraşıyorum ancak hala ekim yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızın.
Felix saç ekimin hayırlı olsun. Birkaç sorum var cevaplarsan çok sevinirim.
Ön çizginizi kendiniz mi, dr. Hakan bey mi yoksa ekimi gerçekleştiren ekip mi belirledi?
kök alımını ve kanalları aynı kişi mi yapıyor?
Hakan bey ile ekibinin greft ücreti ne kadar?
ekimden sonra herhangi bir ilaç verildi mi?
Teşekkür ederim sağol ahmet.
Ön çizgimi hakan hoca ile hastanedeki görüşme anımda fotoğraf olarak, yani bu forumda bir arkadaşımızın ön çizgisini beğenmiştim onun fotosunu gösterdim. Oda, fotoğrafı sizin kafanıza uyarlıyor.donör alanınız ve imkânlar el verdiğince tabi.birebir zaten aynı olamaz mümkün değil.ama şakaklar vs istek sunabiliyorsunuz.
Kalem tekniğini araştırınız. Kanal açma işlemi yoktur. Greftler içinde boşluk olan bir iğneye yerleştirilerek uyuşturulan bölgeye batırılıyor, ve iğnenin baş kısmında bulunan plastik mekanik tuşa kalem başlığı gibi basarak grefti derinin altına yerleştiriyor. İşlemi 4 kişilik bir ekip devamlı olarak başınızda çalışıyorlar, biri alma işlemini yapıyor.biri ekiyor. biri greftleri kaleme yerleştiriyor.biri kolunuza damar açma işlemini yapıyor.
Hakan beyi tam olarak hatırlamıyorum ama herhalde türklere 1 avro du sanırkm
ekibi ise 7bin tl yada 9bin tl hangi sınıfa girdiğinizi,nekadar ücret olduğunu sorun.ayşegül hanım var. Watsaptan
Ödem ilacı verildi.
antibiyotik verildi.
ağrı kesici verildi okadar.