Arkadaşlar merhaba, sabırsızlıkla beklenen, dr. hakan doğanayın ekibinin, ekimini paylaşıyorum.
beni bilen bilir, inciğine boncuğuna çok takılan, Bir adamdım, dr.hakan doğanayın ekimlerini bir süredir takipteydim.
Olurmu olmazmı derken, araştırırken önyargılı cahilce bazı düşünlerimin katkısıyla, haksız eleştirilerim olduğunu kabul ediyorum, başta dr.hakan doğanay olmak üzere tüm ekibine canı yürekten ahmet bey, aysel .didem ve aygün hanım ve ismini şu an hatırlayamadığım ahd klinikte sevgi ve özveriyle görev yapan tüm uzmanlardan özürdilerim.
Pazartesi günü hakan beyle görüşmeye gittiğimde, kesinlikle o gün saç ektireceğimi düşünmemiştim,😀
Sıcak kanlılığı ve paylaşımcı biri olmasının yanısıra,mükemmel bir empati yeteneği var. İşinin hakkını veriyor.
ne diyeceğinizi gözlerinizden anlıyor adeta.
sorununuz ve gaygınız varsa ne olursa dinliyor.
şunu anladımki.Hakan hoca operasyonuma girmesede. Bütün işle kendisi ilgileniyor.ekiminizden sürekli haberdar ediliyor. Klinikte rast geldiğinizde,sizinle neleriniz olduğunu,sonraki aşamaları, sürecinizin nasıl olacağını paylaşıyor.bu çok önemli.
arkadaşlar Pilot koltuğunda hakan hoca varsa gerisini siz düşünmeyin. adeta bir maestro gibi herşeyle ilgilendi ve beni ekibine teslim ederkende sağolsun ön saç çizgim ile ve akabinde gelişen her durumla ilgilendi. Ne yalan söyleyim istanbuldan yola çıkarken, hakan beyi görüp göremiyceğimden bile şüpheliydim. Ama ahd klinikte bir aile sıcaklığı var arkadaşlar bunu gözlerimle gördüm. Hiç birşekilde çekinmeden konuşabiliyor, kendinizi ifade edebiliyorsunuz dinliyorlar. sürekli bir ilgi alâka özveri, ben böyle birşey görmedim. Herşeyden önce işini severek yapan bir kadro var.
Oprasyonum dr. hakan beyin ekibi tarafından gerçekleştirildi, 3 gün sürdü. Hastanede size tahsis edilen özel odanızda televizyon dan hemen dışarda hemşireye kadar herşey mevcut. Bunları bana sürekli soran takip eden arkadaşlar için anlatıyorum özelden yazmaya vaktim olamıyor. Çok rahattım doğrusu. Bir de saç ekimi, sizin saç derinize minik iğnelerle batırılarak uyuşturulduğunda yapılıyor.her sabah 9.30 dan 17.00 kadar operasyonunuz sürüyor.aralar veriliyor,yemeğiniz getiriliyor. Hijyene çok önem veriliyor. Adeta elmas işler gibi... titiz çalışıyorlar. Kısaca ben beğendim arkadaşlar. Burdan sürecimi sizlerle paylaşmayı sonuna kadar sürdürücem inşallah.
Toplamda 4475 greft ekildi. 1200 sakal ve 3275 ense donör kullanıldı. Öne 2500 greft gitti diyebilirim şakaklar 2 santim bazı yerlerde 3 santim uzadı.geri kalan 1975 greft tepe ve orta kısma dağıtıldı.