Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54584 defa)

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Koray hoca da  aslında benzer bir yapılandırma yapsa keşke  o da bu işi öğretse bir kendi girdiği bir de koray hoca ve ekibi diye maliyeti makul olan ekimler yapsa da insanlar kasapların eline düşmekten kurtulsa.5-6 aylık sıra varmış uzun bir zaman buradan ikinci bir kanal açılsa iyi olur.

Mesela bu ekibe
Asmed-team
Asmed-tiger vs..gibi isimler
hatta işleri daha daha ilerletip farklı illerde şubeleşme ya da franchise bile verebilir.
2.5 eur veremiyoruz bari fikir üretelim:)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bazi ekimcilerde para konusur kardesim seni beni dusunen kim  ;) paran varsa kralsin yoksa madara 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Koray hoca da  aslında benzer bir yapılandırma yapsa keşke  o da bu işi öğretse bir kendi girdiği bir de koray hoca ve ekibi diye maliyeti makul olan ekimler yapsa da insanlar kasapların eline düşmekten kurtulsa.5-6 aylık sıra varmış uzun bir zaman buradan ikinci bir kanal açılsa iyi olur.

Mesela bu ekibe
Asmed-team
Asmed-tiger vs..gibi isimler
hatta işleri daha daha ilerletip farklı illerde şubeleşme ya da franchise bile verebilir.
2.5 eur veremiyoruz bari fikir üretelim:)

güzel fıkırler ama yanlıs yere yazıyorsun :) asmedle ılgılı bır sayfaya yazssan daha ıyı olur :)
Global Moderator

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merak etmeyin hocam böyle parlak fikirler hemen kulağına gider :) hatta ilk müşterisi ben olabilirim :)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
15.günümdeyim donör ve  ekim alanındaki  son durum.    Uzamaya devam😊
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok  temiz bir ekime benziyor.
Tepeye ekim oldu mu felix hocam

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Felix

-Hakan Doğanay ın, ekibi diye isimlendirilen ekipteki arkadaşlar doktor mu?
-Hakan hoca ile görüştüğünüz de “ ekibinizin ektiklerimi daha çok çıkıyor, sizin ektikleriniz mi?” Şeklinde bir soru sorma  imkanınız oldu mu?

Üstteki mesajda “açıklığınız çok , donorü az olanlar , risk almak istemeyenler Hakan hocaya gidiyor” demişsiniz, bu cümle bu ekibe ekim yaptırmanın risk taşıdığı anlamı taşır. Benim gibi merak eden arkadaşlarında kafası karıstimıstır diye tahmin ediyorum. Cevap yazarsanız faydalı olacaktır.

Hakan hocanın ekibi  uzmanlaşmış bir teknik kadrodur.bu öyleki, hakan hoca ile sohbetimde kendisininde saç sorunu olması durumunda hiç çekinmeden kendimi  ellerine teslim ederim dediğine bizzat kendim şahit olduğum bir kadrodan bahsediyoruz. Hoca kendisi için bile tercih edebiliceği uzamanlaşmış bir ekibe  ben  neden ekim yaptırmayayım dedim gerçek budur yani ben memnunum ve sizde takip ediyorsunuzdur zaten süreci hep birlikte göreceğiz inşallah.

bir misalleme yapacak olursak, Galatasarayın uefa kupasını aldığı kadro gibi düşünün yani. ekip iyiyse başarı yüksek oluyor.ekip dağıldığı zamanda herşey bitiyor. sanırım bu noktada, hakan hoca ile ekip arasındaki fiyat farkına çok  takılmadan  objektif bakmak gerekiyor.bunu neden söylüyorum, bazen insan psikolojik olarak,  kraldan çok kralcı olabiliyor.illede hakan hoca eksin
Saçlarımı,fiyat indirsin, neden ekibi var,hoca neden onlarla operasyona girmiyor diye sorular aklımı kemiriyodu zaman zaman.

şüphesiz insan hep sorgular,doğal olarak kendini zarar görmeyeceği bir alanda tanımlamak ister.bu bir savunma mekanizması tabi.

Önceden yazmış olduğum cümlelerde risk gibi açıklamalarım, farazi durumlarda  bilinmeyen akıbet kaygısını tanımımın ifadesel vurgusuydu.yani ben anlatırken okuyanın kaygısınıda empati yaparak kendimi ifade ediyorum.
kesinlikle, ekibe saç ektirmeyle ilgisi olmayan, onun dışında olan bir ifadeydi sadece. Herzaman söylerim adaletli olarak net ve keskin konuşmam lazım diye bu forumda. İnsanlar okusun emin olsun. Doğru bilgiye sahip olsun ve manüplatif yönlendirme olmasın kardeşim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok  temiz bir ekime benziyor.
Tepeye ekim oldu mu felix hocam

evet dinodin kardeş tepeye nispeten daha az 1000 greft ekildi.sakal olarak ekildi.

gkhn78

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuklarinin dökülmüş halini görünce benimkileri de hemen dökesim geldi.  Ekim ayinda düğünüm var nasipse. Keşke  diyorum düğünümden 2 hafta önce ektirseydim de yeni saçlarım dökülmeye başlamadan halayımı çekseydim. 

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Felix merhaba. Aramızda yaklaşık 10 gün var. Greft sayılarımız da neredeyse aynı. Senin donörün benimkinden daha iyi gözüküyor o ayrı. Benim de şişliğim çok oldu ve 3 günde yapıldı.  Takipteyim dostum.  Umarım güzel sonuçlar aliriz

Ozaman paylaşımlarınızı  bekliyoruz Umarım sizin içinde  hayırlısı olur.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.
« Yanıtla #100 : 23 Mayıs 2018, 15:20:45 »
Sakalın son hali sıfıra yakın bir ayarda makine ile traş oldum. Bence kimse bu sakaldan bişey anlamaz hakan hoca kirli sakal bırakıyorsan sakaldan alalım, jiletle traş oluyorsan almayalım demişti.ama ben jiletlede traş olucam bunu kimse anlayamaz düşüncesindeyim artık. 1200 greft alınmasına rağmen  gayet iyi görünüyor.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 23 Mayıs 2018, 19:08:55 »
Sakal çok iyi toparlamış. Süreç güzel devam eder inşallah.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 23 Mayıs 2018, 19:13:17 »
gercekten cok guzel toparlamıs ız göremedım sakalda maşallah
Global Moderator

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 23 Mayıs 2018, 21:24:22 »
Ne sakalmış be 1200 alındığına emin misiniz Maşallahı var
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 23 Mayıs 2018, 21:51:42 »
Ekim süreciniz çok iyi maşallah

Facebook Twitter Instagram