Felix
-Hakan Doğanay ın, ekibi diye isimlendirilen ekipteki arkadaşlar doktor mu?
-Hakan hoca ile görüştüğünüz de “ ekibinizin ektiklerimi daha çok çıkıyor, sizin ektikleriniz mi?” Şeklinde bir soru sorma imkanınız oldu mu?
Üstteki mesajda “açıklığınız çok , donorü az olanlar , risk almak istemeyenler Hakan hocaya gidiyor” demişsiniz, bu cümle bu ekibe ekim yaptırmanın risk taşıdığı anlamı taşır. Benim gibi merak eden arkadaşlarında kafası karıstimıstır diye tahmin ediyorum. Cevap yazarsanız faydalı olacaktır.
Hakan hocanın ekibi uzmanlaşmış bir teknik kadrodur.bu öyleki, hakan hoca ile sohbetimde kendisininde saç sorunu olması durumunda hiç çekinmeden kendimi ellerine teslim ederim dediğine bizzat kendim şahit olduğum bir kadrodan bahsediyoruz. Hoca kendisi için bile tercih edebiliceği uzamanlaşmış bir ekibe ben neden ekim yaptırmayayım dedim gerçek budur yani ben memnunum ve sizde takip ediyorsunuzdur zaten süreci hep birlikte göreceğiz inşallah.
bir misalleme yapacak olursak, Galatasarayın uefa kupasını aldığı kadro gibi düşünün yani. ekip iyiyse başarı yüksek oluyor.ekip dağıldığı zamanda herşey bitiyor. sanırım bu noktada, hakan hoca ile ekip arasındaki fiyat farkına çok takılmadan objektif bakmak gerekiyor.bunu neden söylüyorum, bazen insan psikolojik olarak, kraldan çok kralcı olabiliyor.illede hakan hoca eksin
Saçlarımı,fiyat indirsin, neden ekibi var,hoca neden onlarla operasyona girmiyor diye sorular aklımı kemiriyodu zaman zaman.
şüphesiz insan hep sorgular,doğal olarak kendini zarar görmeyeceği bir alanda tanımlamak ister.bu bir savunma mekanizması tabi.
Önceden yazmış olduğum cümlelerde risk gibi açıklamalarım, farazi durumlarda bilinmeyen akıbet kaygısını tanımımın ifadesel vurgusuydu.yani ben anlatırken okuyanın kaygısınıda empati yaparak kendimi ifade ediyorum.
kesinlikle, ekibe saç ektirmeyle ilgisi olmayan, onun dışında olan bir ifadeydi sadece. Herzaman söylerim adaletli olarak net ve keskin konuşmam lazım diye bu forumda. İnsanlar okusun emin olsun. Doğru bilgiye sahip olsun ve manüplatif yönlendirme olmasın kardeşim.