Sağolasın ama ben şansa inanmıyorum.
Saç ektirmek oldukça özveri isteyen bir süreçmiş onu anladım. Valla kardeşim samimi olmak gerekirse ben şansa pek inanmıyorum çünkü fotoğrafta görünen yüzümdeki kızarıklıklar sebamedin kızarıklığıdır ve bugün dahi 1 saat 15 dakika kadar yavaş tempo saçıma dairesel masaj yapıp soğuk su ile duruladım.şimdi kafamda bir karışım yağ kürü var. Hergün yaptığım bir ritüel haline geldi. Saçımın ihtiyacı olan tüm şeyleri belirledim artık. Ama bu herzaman aynı şeyleri kullanıcam anlamına gelmiyor, soğuk havada, sıcak havada mevsimsel döngülerde saça nasıl bir bakım yapılabileceğini ciddi araştırıyorum. Beslenme ve streste çok etkiliyor saçı. Saçın matlığı yada parlaklığı bile bana birşey anlatır oldu. Bilinçlendim kardeşim.
Saç ektirmek isteyenler, sonucu kendilerininde etkileyebileceğini buradan okuyup öğrensinler istiyorum. Hiç kimse öyle bir veya iki günlük saç ekim operasyonunun kendi başına saçı baştan yaratamayacağını bilmeleri durumunda Beklenmeyen olumsuz sonuçlara karşı fazladan itinalı bir bakım planı için çaba sarfetmeleri gerekir. Her bir saç teli kökten uca kadar sağlıklı hale gelene kadar uygulayacağım bir yıllık bakım planım mevcut artık. İnşallah sonunda burdan paylaşır nekadar fark ettiğini değerli kardeşlerime göstermiş olurum.
şimdi her şeyi sen doğru yaptın ve sonuca ulaştın doğanay ekimlerindeki diğer herkes kafasını çamaşır suyuyla mı duruladı diyosun? tabiki iyi bi şey yapıyosun paylaşarak ama senin ekiminin dışındaki tüm ekimlerde yanlış giden bi şeyler olduğunu görmek ve şanslı olduğunu kabul etmek çok mu zor?
empati yapayım 5. ayın sonunda saçlarım afedersin hayvan gibi çıksa ben de mi gelip buraya kardeşim siz de saçınıza bakım yapsaydınız, bak benimkilere nasıl çıktı der miydim, demezdim. evet diğer ekimler sorunlu gidiyor, değiştirilmesi gereken bi şeyler olabilir, bu ekimciye temkinli yaklaşmakta fayda var derdim. daha önce de anlatamamıştı burdaki arkadaşlar sana bunu şu an ben boşa kürek çekiyorum.
neyse, saçların çok güzel oldu. senin adına tüm samimiyetimle sevindim.