Gönderen Konu: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.  (Okunma sayısı 54593 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: DR.Hakan doğanayın ekibi,7-8-9-mayıs saç -sakal 4475 greft ekim.
« Yanıtla #300 : 30 Eylül 2018, 17:11:08 »
Arkadaşlar bu resmi yeni flaşlı çektim.

Verteksi merak edenler var.  vertekste elimi gezdirdiğimde takılan yeni çıkmış kökler var.  Tam oturması 7.ayı bulur.

2 resmide  Aynı yerde yaklaşık 150 gün arayla  çekmiş oldum.  Şimdikinde flaş kullandım.

Eski resimde saçı   bolca uzun tutup dağınık bırakmak kapatıcılık sağlasın diye işime geliyordu doğrusu. 

Şimdi düzgün bir kesim ve ardından güzel bir fönle   şahane oluyor.  Bu arada letgo dan sıfır ikinci  el temiz bir saç şekillendirici fön makinesi buldum  120 tlye herşey güzel şimdilik. 🙌

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #301 : 30 Eylül 2018, 17:18:48 »
Maşallah, güzel olmuş. Şakaklar nasıl memnunmusun

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 30 Eylül 2018, 17:18:57 »
Cok iyi olmuş ama senin eski saçların finas ve xpecia kullanarak daha fark yaraticağini düşünüyorum :) kullanmayi düşünüyorum bende ikisini beraber şu şekilde düşünüyorum
1-finans xpecia
2 gün finas biyotin 2.5
3 gün finans xpecia
sizce nasil plan

Olabilir. Bence güzel plan. Tabi denemeli bir bakmalısın. Elbette  aynı gün 3 ürünü birden kullanırsan daha erken sonuç alman açısından iyi bir uygulama olabilir.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #303 : 30 Eylül 2018, 17:32:30 »
Maşallah, güzel olmuş. Şakaklar nasıl memnunmusun

Teşekkürler. Çok memnunum  saç ekiminden beklentimin tatminliğini yaşıyorum. 150 gündür Sürecimi eksiksiz bir şekilde  paylaşıyorum. Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyorum. Eskisi gibi paylaşım için zaman bulamayabilirim.

Bir çıkış yolu aradığım kötü zamanlarımdan artık bu noktaya geldim. Allaha şükürler olsun. Ve sonrasında bana bu forumda paylaşımlarıyla vesile olan  kardeşlerime sonsuz teşekkür edyorum. Onlarada vefa borcumu ödediğimi düşünüyorum artık.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
felix, maşallah güzel gelişmiş darısı başımıza.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2 resim arasında şu fark var 150 günde saç problemin kalmamış bundan sonraki gelişmelerde fazladan + olucak kısa zamanda çok başarılı bir ekim ve sonuç
Global Moderator

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 resim arasında şu fark var 150 günde saç problemin kalmamış bundan sonraki gelişmelerde fazladan + olucak kısa zamanda çok başarılı bir ekim ve sonuç

Aynen öyle  ;)

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen öyle  ;)
felix kardeşim alıntıladığın yorumu yeni mi gördün :) ben 35 kez falan görmüşümdür :)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
172.gün yeni ataklarla birlikte  Son  durum budur arkadaşlar.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
felix kardeşim alıntıladığın yorumu yeni mi gördün :) ben 35 kez falan görmüşümdür :)

Valla kardeşim. 170 gün  tamamlandığında foto ekledikten sonra yorum yapayım dedim :)

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel oldu saçların. Şanslı çıktın bu konuda :) adına seviniyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolasın :)  ama ben şansa inanmıyorum.

Saç ektirmek oldukça özveri isteyen bir süreçmiş onu anladım. Valla kardeşim samimi olmak gerekirse  ben şansa pek inanmıyorum çünkü fotoğrafta görünen yüzümdeki kızarıklıklar sebamedin kızarıklığıdır ve  bugün dahi 1 saat 15 dakika kadar yavaş tempo saçıma dairesel masaj yapıp soğuk su ile duruladım.şimdi kafamda bir karışım yağ kürü var. Hergün yaptığım bir ritüel haline geldi. Saçımın ihtiyacı olan tüm şeyleri belirledim artık. Ama bu herzaman aynı şeyleri kullanıcam anlamına gelmiyor, soğuk havada, sıcak havada mevsimsel döngülerde saça nasıl bir bakım yapılabileceğini ciddi araştırıyorum. Beslenme ve  streste çok etkiliyor saçı.  Saçın matlığı yada parlaklığı bile bana birşey anlatır oldu. Bilinçlendim kardeşim.

Saç ektirmek isteyenler,  sonucu kendilerininde etkileyebileceğini buradan okuyup öğrensinler istiyorum. Hiç kimse öyle bir veya iki günlük saç ekim operasyonunun kendi başına  saçı  baştan yaratamayacağını bilmeleri durumunda Beklenmeyen olumsuz sonuçlara karşı fazladan  itinalı bir bakım planı  için çaba sarfetmeleri gerekir. Her bir saç teli kökten uca kadar sağlıklı hale gelene kadar uygulayacağım bir yıllık bakım planım mevcut artık. İnşallah sonunda burdan paylaşır nekadar fark ettiğini değerli kardeşlerime göstermiş olurum.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolasın :)  ama ben şansa inanmıyorum.

Saç ektirmek oldukça özveri isteyen bir süreçmiş onu anladım. Valla kardeşim samimi olmak gerekirse  ben şansa pek inanmıyorum çünkü fotoğrafta görünen yüzümdeki kızarıklıklar sebamedin kızarıklığıdır ve  bugün dahi 1 saat 15 dakika kadar yavaş tempo saçıma dairesel masaj yapıp soğuk su ile duruladım.şimdi kafamda bir karışım yağ kürü var. Hergün yaptığım bir ritüel haline geldi. Saçımın ihtiyacı olan tüm şeyleri belirledim artık. Ama bu herzaman aynı şeyleri kullanıcam anlamına gelmiyor, soğuk havada, sıcak havada mevsimsel döngülerde saça nasıl bir bakım yapılabileceğini ciddi araştırıyorum. Beslenme ve  streste çok etkiliyor saçı.  Saçın matlığı yada parlaklığı bile bana birşey anlatır oldu. Bilinçlendim kardeşim.

Saç ektirmek isteyenler,  sonucu kendilerininde etkileyebileceğini buradan okuyup öğrensinler istiyorum. Hiç kimse öyle bir veya iki günlük saç ekim operasyonunun kendi başına  saçı  baştan yaratamayacağını bilmeleri durumunda Beklenmeyen olumsuz sonuçlara karşı fazladan  itinalı bir bakım planı  için çaba sarfetmeleri gerekir. Her bir saç teli kökten uca kadar sağlıklı hale gelene kadar uygulayacağım bir yıllık bakım planım mevcut artık. İnşallah sonunda burdan paylaşır nekadar fark ettiğini değerli kardeşlerime göstermiş olurum.

şimdi her şeyi sen doğru yaptın ve sonuca ulaştın doğanay ekimlerindeki diğer herkes kafasını çamaşır suyuyla mı duruladı diyosun? tabiki iyi bi şey yapıyosun paylaşarak ama senin ekiminin dışındaki tüm ekimlerde yanlış giden bi şeyler olduğunu görmek ve şanslı olduğunu kabul etmek çok mu zor?
empati yapayım 5. ayın sonunda saçlarım afedersin hayvan gibi çıksa ben de mi gelip buraya kardeşim siz de saçınıza bakım yapsaydınız, bak benimkilere nasıl çıktı der miydim, demezdim. evet diğer ekimler sorunlu gidiyor, değiştirilmesi gereken bi şeyler olabilir, bu ekimciye temkinli yaklaşmakta fayda var derdim. daha önce de anlatamamıştı burdaki arkadaşlar sana bunu şu an ben boşa kürek çekiyorum.
neyse, saçların çok güzel oldu. senin adına tüm samimiyetimle sevindim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
 Teşekkür ederim.
Bu konuda evet seninle farklı düşünüyoruz. Saç ekimini düşünen arkadaşlara benim sözüm. Bilgi sahibi olmadan  gitmesinler ekime. Adeta süper markete gider gibi.sonuçta bu cerrahi bir işlem. Nasıl ki  ameliyat sonrası hemen olmayacak şeyler olduğu gibi ekim sonrasıda bir süreç bunu anlamıyorlarsa kendi iyilikleri için  sakın gitmesinler. Paylaşımımı sorgular hale gelen arkadaşlarda olabilir bunu anlıyorum. Ben yine saç ekimi yaptırmış deneyimli biri olarak düşüncelerimi paylaşmaya devam edeceğim. şüphesiz ki ben ektirenin nizami kuralların ciddiyetini hasta diyetinde yerine getirmiş bir olarak...çoğu ektirende ben  malesef bu ciddiyeti göremiyorum. Tavsiyelere zamanında uyulması elzemdir.diğer türlü hep zarar ziyan.

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz güzel hayırlı olsun. her hangi bir yerde ekim yaptıran kimseye extra bir şey yapmaları gerekmiyor  araştırdığım kadarı ile bir kaç takviye ilaç dışında . bende hakan hocaya ekim yaptırdım. herkesin dikkat etmesi gereken konular aynıdır. saç uzmanı olucam diye bir durum olmamalı. herkeste aynı sonuç olmaya bilir saç, kök,bunye ,gibi değişkenler.

Facebook Twitter Instagram