Valla kardeşim benden sonra gören gitti ne yalan söyleyim. Ben 10 kişi saydım. Ekibe ekim yaptıranlardan ''MelihT05'' ve ''helvalı'' isimli üye arkadaşlar şu an aktif paylaşım yapıyorlar. Malesef öyle herkes bizim gibi resim paylaşmıyor
oda sizin şansınız. Valla ben gittiğimde forumda okadar örnekte yoktu. Çok araştırdım ama sonuçta örnek olmadığı için Bir kumar oynamış oldum ve Allahıma şükür hayatta ilk ve tek kazandığım kumar bu oldu
Yukarıdaki ''ara'' butonundan Dr.hakan doğanayın ekibi yazarsanız çıkan sonuçlara bakabilirsiniz. Numarayı yazıyorum ve inşallah ekim için uygunsunuzdur. Çoğu yazana olumsuz cevap veriyorlar bu ara, ama bende bişey anlamadım. Herhalde başarısız olmasından endişe ettikleri için bu piyasada isim herşeydir. Bu yüzden saç kalitesine bakarak seçici olabilirler. A.H.D KLİNİK, watsap numarası Ayşegül hanım.05323134198 resimleri yollayabilirsiniz.
Mikromotor da maximum 3500 grefti aşmassalar iz pek olmaz. Tabi dönorün kalitesine bağlı birşey aynı zamanda. 1000 greftte sakaldan alım yapıldığı zaman 4500 greft olur. Ozaman kapatıcılık için uygun bir sayı yakalanmış olur.