Öncelikle görüp dikkate alıp cevap veren herkese teşekkür ederim.Ama sanırım sorum tam olarak anlaşılmadı.Bende farkındayım şu an ekim piyasasının nasıl bir çılgınlıkta olduğunun çok deli paralar dönüyor.Bazı yerler itinayla özenle çalışarak çok yüksek miktarlar istiyor bazı yerlerde sürümden kazanırız mantığıyla fabrikasyon tarzı ekim yapıyor.En azından benim 1,2 senedir gözlemlediğim kadarıyla böyle.Ama şu gerçek ki asıl amaç çoğu klinik için karşı tarafın cebindeki parayı almak.Hintelin açtığı konuyu yeni gördüm.Tekrardan belirtmek istediğim şartlarımı.20 yaşındayım en az 5 senedir saç dökülmem devam ediyor.Dönem dönem değil her zaman dökülüyordu diyebilirim .😂Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama 2 sene kadar önce minoxidil sprey kullanmıştım 2 3 ay kadar ilk başlarda saçlarımı kabartsa dökülmeyi azaltsa da zamanla kafa derimde kabuklar oluşmaya başlayınca bıraktım başka rahatsızlıkları da vardı.Bıraktıktan sonra çok kısa bir sürede aşırı şekilde saç kaynı oldu tek hatırladığım bu diyebilirim.Finanstreid tarzı ilaçlar kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.Saç için bence hormonlarla en ufak şekilde oynanması bile çok tehlikeli.Biotin xpecia tarzı takviyeler kullanmıştım.1 ci paketleri bittikten sonra bıraktım bir etki görmediğim için hatta ben saçlarımı daha zayıflamış hissediyordum ama tamamen psikolojik de olabilir.Saçlarımın ilk dökülme evresinde olduğunu düşünmüyorum evet devam etme ihtimali çok yüksek ama başlangıç değil çünkü bir anda böyle olmadı.5 senedir devamlı devam eden bir süreç bu zaten.Son olarak saçlarım düz ve koyu siyah renkte dökülmeden önce de baya sıktı.Bu arada arkadaşlar tekrardan söylüyorum.Ben saç ekimi için en doğru zamanı sormuyorum.Saçlarımın şu anki hali olsun,dökülme tipi olsun ense bölgem olsun bunlar şu an bir ekim için umut vaat ediyor mu soruyorum diyebilirim.Yazım çok uzun oldu farkındayım ama daha önce dediğim gibi bayadır takip ediyorum forumu uzun zamandır demek istediklerim vardı herhalde,bunlardan biri de forumda denk geldiğim bazı insanlar saç olayını kör olmakla,sakat kalmakla filan kıyaslamaya ya da tamamen hayattan kendilerini çekmeye filan kalkmışlar.Yapmayın arkadaşlar bende çok zorlandım hatta zorlanmaya devam ediyorum bu genç yaşta bu olayı kabullenmeye ama bu kadar da büyütmeyin.Hayatınıza en iyi şekilde devam etmeye bakın hayatınız ertelemeyin anı yaşayın.Kendinize başka değerler katmaya çalışın,önce kendinize sonra da topluma faydanız olsun.Allah kaza bela vermesin,sevdiklerimizin acısını yaşatmasın gerisi hal olur.Saçınız dökülüyorsa,gerekli koşullar oluştuğunda imkanlarınız dahilinde ektirirsiniz.Baktınız da ekim de çare değil vurun abi kafayı sıfıra kendinize yeni bir tarz oluşturun.Olmadı mı yakışmadığını mı düşünüyorsunuz.O da dert değil hepimiz çok yakışıklı olacağız diye şart yok.Hayatımıza çirkin bir şekilde devam ederiz.😂😂Bu kadar büyütmeyin kendinize bu tarz şeyleri