Gönderen Konu: Saç ekimi için sizce uygun mu saç tipim  (Okunma sayısı 2284 defa)

yatırım danışmanı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi için sizce uygun mu saç tipim
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2018, 20:37:18 »
Oda ışığı altında tepe
bölgesi
  • Ekim Tarihi: 05.04.2023
  • Ekim Merkezi ismi Medeks Hair Center
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

yatırım danışmanı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2018, 20:39:00 »
Tepe bölgesi ve donör flashlı çekim iPhone 6s
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2018, 20:49:05 »
Yaşın çok genç dostum.
En azından 25 yaşına kadar bekle, dökülmen iyice belirginleşsin. Benim dökülmelerim 29 yaşımdan sonra ivmelendi.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2018, 22:48:37 »
Merhaba
Forumumuza hoşgeldiniz.
Saç ekimi ve zamanlama ile ilgili yazıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4325.0

Forumumuzda sizin durumunuzda olan birçok genç arkadaşımız mevcuttur. Yaşınızın henüz çok genç olduğundan saç ekimi için acele etmemenizi tavsiye ederim.
Konuları takip ederek detaylı bilgi sahibi olmanızı öneririm.
Tekrar forumumuza hoşgeldiniz.
İyi forumlar...

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2018, 00:41:51 »
Sana saç ekimi olmaz kardeşim ,bu saça ekim yapmayı çoğu aklı başında adam kabul etmez .işinin ehli olmayan ve ticari olarak olaya bakan kişiler ekim yapar sana ve ellerinde oyuncak olursun.ha dersenki sadece çizgi yaptıracağım 300,500 greft atacağım ön kısma olur ama o zamanda o greft sayılarına kimse elini bile sürmez.saç ekimi sektörü tamamen ticari bir olaya dönüşmüş memlekette .uzak dur bu işten şimdilik bulaşma.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2018, 01:02:18 »
ekime gerek yok 6 ay finasterıd kullansan ki onada gerek yok  saç tellerın kalınlasır ve sorun olarak gördügün herşey kaybolur

kısaca saç ekımine gerek yok  saçların gayet güzel
Global Moderator

yatırım danışmanı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2018, 01:37:00 »
Forumu 1 senedir takip ediyorum.Ama ilk kez konu açıyorum,bundan dolayı paylaşımlarda sıkıntı oluyor kusura bakmayın.Benim sormak istediğim dökülmem şu an kötü mü ya da donörüm yeterli mi sizce.Yaşımın henüz genç olduğunun farkındayım ama saçlarım çok seyreldi,uzatmak bir yana 1 sene içinde iyice kafa derim gözükmeye başlar gibi.Zaten saç ekimini ensemi fazla yıpratmadan 2500 3000 kadar greftle sadece saç olan ön bölgeyi sıkılaştırmayı düşünüyorum.Orda hiç saç yokmuş gibi yani.Bu yaşlarımda beni idare edecek kadar sırıtmayacak saçlara sahip olsam yeter aslında.Zaten kendimi bildim bileli kısa kullanıyorum saçlarımı.Bütçemden dolayı da Hakan Başünal ya da İlhan Serdaroğlunu düşünüyorum.Özellikle bu yaşlarda özgüven kaybına sebep oluyor bu olay üniversite sınavından tutun ki gündelik yaşama kadar bir çok şeyi etkiliyor,belki de strese girdikçe daha çok daha hızlı dökülüyor.Benim cevap almak istediğim en önemli olay saç yapım ve düşündüğüm tarz bir ekim gelecek planlanması yapılmış bir şekilde ne kadar mantıklı olur.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2018, 01:59:22 »
Saç ekiminin bu yaşta yapılmasının, bir de dökülmenin daha ilk evresinde olman göz önüne alındığında hiçbir mantığı yok.
The World is Yours

yatırım danışmanı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2018, 04:28:49 »
Öncelikle görüp dikkate alıp cevap veren herkese teşekkür ederim.Ama sanırım sorum tam olarak anlaşılmadı.Bende farkındayım şu an ekim piyasasının nasıl bir çılgınlıkta olduğunun çok deli paralar dönüyor.Bazı yerler itinayla özenle çalışarak çok yüksek miktarlar istiyor bazı yerlerde sürümden kazanırız mantığıyla fabrikasyon tarzı ekim yapıyor.En azından benim 1,2 senedir gözlemlediğim kadarıyla böyle.Ama şu gerçek ki asıl amaç çoğu klinik için karşı tarafın cebindeki parayı almak.Hintelin açtığı konuyu yeni gördüm.Tekrardan belirtmek istediğim şartlarımı.20 yaşındayım en az 5 senedir saç dökülmem devam ediyor.Dönem dönem değil her zaman dökülüyordu diyebilirim .😂Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama 2 sene kadar önce minoxidil sprey kullanmıştım 2 3 ay kadar ilk başlarda saçlarımı kabartsa dökülmeyi azaltsa da zamanla kafa derimde kabuklar oluşmaya başlayınca bıraktım başka rahatsızlıkları da vardı.Bıraktıktan sonra çok kısa bir sürede aşırı şekilde saç kaynı oldu tek hatırladığım bu diyebilirim.Finanstreid tarzı ilaçlar kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.Saç için bence hormonlarla en ufak şekilde oynanması bile çok tehlikeli.Biotin xpecia tarzı takviyeler kullanmıştım.1 ci paketleri bittikten sonra bıraktım bir etki görmediğim için hatta ben saçlarımı daha zayıflamış hissediyordum ama tamamen psikolojik de olabilir.Saçlarımın ilk dökülme evresinde olduğunu düşünmüyorum evet devam etme ihtimali çok yüksek ama başlangıç değil çünkü bir anda böyle olmadı.5 senedir devamlı devam eden bir süreç bu zaten.Son olarak saçlarım düz ve koyu siyah renkte dökülmeden önce de baya sıktı.Bu arada arkadaşlar tekrardan söylüyorum.Ben saç ekimi için en doğru zamanı sormuyorum.Saçlarımın şu anki hali olsun,dökülme tipi olsun ense bölgem olsun bunlar şu an bir ekim için umut vaat ediyor mu soruyorum diyebilirim.Yazım çok uzun oldu farkındayım ama daha önce dediğim gibi bayadır takip ediyorum forumu uzun zamandır demek istediklerim vardı herhalde,bunlardan biri de forumda denk geldiğim bazı insanlar saç olayını kör olmakla,sakat kalmakla filan kıyaslamaya ya da tamamen hayattan kendilerini çekmeye filan kalkmışlar.Yapmayın arkadaşlar bende çok zorlandım hatta zorlanmaya devam ediyorum bu genç yaşta bu olayı kabullenmeye ama bu kadar da büyütmeyin.Hayatınıza en iyi şekilde devam etmeye bakın hayatınız ertelemeyin anı yaşayın.Kendinize başka değerler katmaya çalışın,önce kendinize sonra da topluma faydanız olsun.Allah kaza bela vermesin,sevdiklerimizin acısını yaşatmasın gerisi hal olur.Saçınız dökülüyorsa,gerekli koşullar oluştuğunda imkanlarınız dahilinde ektirirsiniz.Baktınız da ekim de çare değil vurun abi kafayı sıfıra kendinize yeni bir tarz oluşturun.Olmadı mı yakışmadığını mı düşünüyorsunuz.O da dert değil hepimiz çok yakışıklı olacağız diye şart yok.Hayatımıza çirkin bir şekilde devam ederiz.😂😂Bu kadar büyütmeyin kendinize bu tarz şeyleri
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 25

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2018, 13:02:17 »
Donörün ileride dökülmen Artarsa seni hiç yarı yolda bırakmayacak kadar sağlam ve kaliteli 1 senedirde bu forumu araştırıyorsan hiç bir zaman kel kalacağını düşünmüyorum..
Bende kapasiten 8500/9000 arası 3 dogru ekimi sorunsuz kaldırır. Homojen şekilde alım olursa.
Global Moderator

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Mayıs 2018, 00:23:22 »
Kardeşim yazdıklarını okudum bilinçli birisi olduğun ve saç ekimiyle ilgili yeterli bilgiye sahip olduğun anlaşılıyor.bunları göz önüne alarak sana sadece ön teplelere ve yan şakaklara ekim yaptırmanı tavsiye ederim.yani ön iki parmak en fazla üç parmak eninde olan bölgeye ektir gerisine sakın bulaşma.sıklaştırma yaptırırsan ekilen saçlar çıkmaz olan saçındanda olursun ve ekilenler çıksa bile doğal olmayan kıvırcık saç görüntüsü çıkma olasılı yüksek olur.
Senin ekimde karşılaşa ağın sıkıntı alt şakaklar olur,oraları doğal ve güzel bir şelilde ekecebikecek birine karar vermen lazım.düz bir çizgi yapıp alt şakaklara ekim yapılmazsa görüntünde çok olumlu bir değişiklik olmaz saçların çıksa bile.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Mayıs 2018, 18:30:26 »
Bence beklemelisin ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Mayıs 2018, 19:37:52 »
Son fotoya bakılırsa ön bölgeye ekım olabılırmıs.
Global Moderator

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Mayıs 2018, 20:52:13 »
Koray Hoca ya da muttalip hoca az greftle halledebilir yoksada beklemelisin dostum
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Facebook Twitter Instagram