Gönderen Konu: 12 Yıldır Saç Ekiyordum. Şimdi Kendim Ektirdim. Hepinizi Çok İyi Anlıyorum  (Okunma sayısı 13090 defa)

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Merhaba,

Sektörde geçirdiğim 12 yılı göz önüne alacak olursak fut, fue, traşsız saç ekimi, dhı,gibi bütün yöntemleri uygulamış ve hepsinin olumlu olumsuz yönlerini tecrübe etmiş, karar verme aşamasındaki onbilerce, karar verip yaptırmış binlerce hasta ile iletişim kurmuş biri olarak sizlerle en içten ve samimi duygularımı paylaşmak istiyorum.

Forumu bir süredir pasif olarak takip ederken beni bunları yazmak için tetikleyen şey bir saç ekimi operasyonu geçirmiş olmam  ve artık sizlerden biri olup sizi daha iyi anlamış olmamdır.
Karar verme aşamasındaki bütün tedirginliklerinizi ve korkularınızı çok iyi anladım. Operasyon her ne kadar kolay gibi gözükse de operasyondan sonraki görüntü ile hayatımızın sonuna kadar yaşayacak olmamız bizde bazı tedirginlikler oluşturuyor. Bu tarz platformlardan yada daha önce operasyon olmuş kişilerden okuyup dinlediklerimiz; ağrılı operasyon süreçleri, şişlik, morluk, alım bölgesini seyrelmesi, ensedeki kaşıntı, şok dökülme, doğal olmayan saç çıkışları gibi olumsuz şeyler karar verme sürecini uzatıyor. Sizlere tavsiyem bu işi kendinizi en rahat ve güvende hissettiğiniz klinikte ve kendinizi hazır hissettiğiniz zamanda yaptırmanızdır.

Uzun yıllardır beraber çalıştığım ekip arkadaşlarımın, operasyonunu gerçekleştirdiğimiz hastalarımızın ve ailemin önerileri, ısrarları ve destekleri ile saç ekimi yaptırdım ve artık ben de sizden birisiyim.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Şimdi sizlerle sürecimin fotoğrafını paylaşıyorum.

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyon süreçleri de bunlar. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Zaman buldukça cevap vermeye çalışacağım

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayirli olsun hg aramiza  cok pozitif birine benziyorsunuz ekiminiz gayet yogun gorunuyor sonuc umarim cok guzel olur iyigunler  😊

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kac greft ekilmisti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım sonucunuz sizi mutlu eder var olan saçlarınız kaliteli ve kalın telli
Normalde başlığa merkez ismi yazmadan konu açılmasına izin vermiyoruz mesleğinizden dolayı bu duruma müdehale etmiyoruz. Greft sayınızıda belirtirseniz?
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2018, 15:22:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adem Bey,

Oncelikle hos geldiniz ve ekiminiz hayirli olsun.

Gordugum kadariyla EmpHair'da ekiyorsunuz ve ayni yerde de ekiminiz oldu. Dogru mudur?

Bir cok sorum var; maruz gorun lutfen:

- Yasiniz kac?
- Kac greft ekildi?
- Alim mikromotor mu manuel mi?
- Punch kalinligi neydi?
- Ekim teknigi olarak ne kullanildi? Slit, Kalem, Perkutan?
- On cizginizi kendiniz mi belirlediniz?

Paylasiminiz icin tesekkurler.

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun e tabi hasta piskolojisini anlamak için aslında her ekim yapanı ve ekim merkezi sahibi masaya yatırıp bi güzel :)) ekmek gerek ekiminizi hangi teknikle yaptırdınız anestezisinden alım yapılan punç kalınlığına kadar kanalların yönleri kaç derece vs bütün ayrıntıları ile anlatırmısınız?
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayirli olsun hg aramiza  cok pozitif birine benziyorsunuz ekiminiz gayet yogun gorunuyor sonuc umarim cok guzel olur iyigunler  😊

Çok tesekkür ederim. :)

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım sonucunuz sizi mutlu eder var olan saçlarınız kaliteli ve kalın telli
Normalde başlığa merkez ismi yazmadan konu açılmasına izin vermiyoruz mesleğinizden dolayı bu duruma müdehale etmiyoruz. Greft sayınızıda belirtirseniz?
Çok teşekkür ederim. Sürec takibini hep birlikte yapacagiz.  :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Adem Bey,

Gordugum kadariyla EmpHair'da ekiyorsunuz ve ayni yerde de ekiminiz oldu. Dogru mudur?

- Yasiniz kac?
- Kac greft ekildi?
- Punch kalinligi neydi?

Kaya arkadaşın soruları yerinde olmuş..
Ekim sürecinizin sonunda hastalarınıza göstereceğiniz özen ve hassasiyetin çok artacağı kanaatindeyim.
Ekiminiz ile alakalı olarak merak ettiğim 2 konu var
-belliki ekiminiz sagital slit ile kanal açılarak yapılmış, ön sıraya multi greftler ekmeniz doğallık açısından problem yaratmayacak mı?
- alım yaparken kullanılan punchın kalınlığı nedir?

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Adem Bey,

- Yasiniz kac?
- Kac greft ekildi?
- Punch kalinligi neydi?

Çok teşekkür ederim. :)
hepsine cevap vereyim.
38 yaşındayım.
2300 greft ekim yapıldı.
Alım işlemlerimizde micromotor kullanıyoruz.
Punch seçimi yaparken greft kalitesi önemli. Grefte uygun punch seçmek gerekir. Benim işlemde 0,8 punch kullandık.
Saç ekim tekniği olarak bütün teknikleri yapıyor olmamıza rağmen özellikle en çok tercih edilen fue slit yöntemi ile işlemimi yaptırdım.
 Ön saç çizgisini belirlemede herkesin özel talepleri olduğu gibi anatomik ve doğal görünüm olarak da belli kurallar var. Kaşlarınızı yukarı kaldırdığınızda yüz kaslarının bitiminden itibaren başlamak gerek. Ben de o hattı koruyarak saç hattımı belirledim.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2018, 00:35:15 Gönderen: a.demiral »

a.demiral

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun e tabi hasta piskolojisini anlamak için aslında her ekim yapanı ve ekim merkezi sahibi masaya yatırıp bi güzel :)) ekmek gerek ekiminizi hangi teknikle yaptırdınız anestezisinden alım yapılan punç kalınlığına kadar kanalların yönleri kaç derece vs bütün ayrıntıları ile anlatırmısınız?
Çok teşekkür ederim. İşi yapan kişi olarak yaptırmak mesleki anlamda çok şeyler kazandırdı. Artık işlem yaptığımız herkesi çok daha iyi anlayabiliyorum. Hatta  bazi konularda revizyon yaparak  işlem konforunu arttırıcı  teknikler ve yöntemler oluşturduk.
Lokal anestezi ile ilgili; ekip arkadaşlarım özellikle iğnesiz lokal anestezi cihazını kullanmak istemelerine rağmen ben normal lokal işlemi yapılmasını istedim.( Bununla ilgile de bazi değişiklikler yaptık). İşlem sırasında en fazla eleştiri konularından birisi de budur. Bu aşamayı es geçemezdim.
Kanal yönlerinde maalesef özel üretim bir cihaz yok. El becerisi ve yılların tecrübesi ile kazanılan bir durum. Bu aşamada çok ince bir çizgi var. Açıyı çok azaltırsanız saçların tutmama yada az beslenme riski artıyor. Açıyı arttırırsanız saçlar dik dik çıkmaya başlar. Kanal açmada kullanılan slit yada safir uç genişlik ve uzunluğunu da grefte uygun seçmek gerekir.  Görselliği etkileyen en önemli aşama burası. Yine bu işe yıllarını vermiş Ahmet bey de kanalarımı açtı. 

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam. Kendi ekiminiz üzerine çalıştığınız ve ozendiginiz kadar diğer hastalara da ozenirsiniz sonuçta bu hissi yaşamak ayrı bir olay . Hayırlı olsun tekrar .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olmasını dilerim ekımınızın güzel bır sonuç olacağını düşünüyorum ..ama eğer olumsuz sonuçlanırsa sonucu gene paylaşıcakmısınız ? bunu yapabilirmisiniz bağımsız şekilde ?

Facebook Twitter Instagram