Gönderen Konu: 12 Yıldır Saç Ekiyordum. Şimdi Kendim Ektirdim. Hepinizi Çok İyi Anlıyorum  (Okunma sayısı 13091 defa)

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu konuya çok soru yöneltilir takipte kalmak gerek :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı  olsun hocam. Kendinize ekim yapmasaydınızda olurdu.sizinki doğal yaşa göre dökülmeydi sanırım ama hayırlı  olsun

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun hocam.Bundan sonra size gelecek hastaları daha iyi anlamanız açısından süper bir tecrübe olmuş.Demek ki neymiş kelin ilacı varmış ve kendine sürmüş :D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım sonucunuz sizi mutlu eder var olan saçlarınız kaliteli ve kalın telli
Normalde başlığa merkez ismi yazmadan konu açılmasına izin vermiyoruz mesleğinizden dolayı bu duruma müdehale etmiyoruz. Greft sayınızıda belirtirseniz?
Çok teşekkür ederim. Sürec takibini hep birlikte yapacagiz.  :)

Hocam Süreçte kafanıza takılan , problem yaşadığınızı düşündüğünüz noktalar olur ise çekinmeden sorabilirsiniz :) biz yardımcı oluruz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun umarım sonucunuz sizi mutlu eder var olan saçlarınız kaliteli ve kalın telli
Normalde başlığa merkez ismi yazmadan konu açılmasına izin vermiyoruz mesleğinizden dolayı bu duruma müdehale etmiyoruz. Greft sayınızıda belirtirseniz?
Çok teşekkür ederim. Sürec takibini hep birlikte yapacagiz.  :)

Hocam Süreçte kafanıza takılan , problem yaşadığınızı düşündüğünüz noktalar olur ise çekinmeden sorabilirsiniz :) biz yardımcı oluruz

evet lütfen çekinmeyin :)
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada 16 yaşından bu yana saç ekimi yapan biri olarak sonucunuz forum İçin çok değerli:)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
:) yaş 38 galiba, eğer 16 yaşından beri saç ekiyorsa doktor bey işin mutfağından cıkmış ender kişilerden kendisi...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar, yalnisim varsa düzeltin lütfen, cahil ölmektense sorar ögrenirim. Simdi türkiyede lise 3 ten sonra üniversite... dogrumu?? Yani 11 sene okul + 7 yasinda baslamis olsak eder 18. Almanyada Tip-Fakultesi 6 yil.... yani kazasiz belasiz gecerse yas 24.
Simdi sabahlari okul üniversite... aksamlari mesai sac ekimi olmasi gerekir ki, bu " 12 yildir sac ekiyordum " olabisin.
Simdi belkide türkiyede Tip Fakultesi 6 yildan daha azdir... hakkaten soruyorum, cevaplarsaniz, sevap islemis olursunuz.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar, yalnisim varsa düzeltin lütfen, cahil ölmektense sorar ögrenirim. Simdi türkiyede lise 3 ten sonra üniversite... dogrumu?? Yani 11 sene okul + 7 yasinda baslamis olsak eder 18. Almanyada Tip-Fakultesi 6 yil.... yani kazasiz belasiz gecerse yas 24.
Simdi sabahlari okul üniversite... aksamlari mesai sac ekimi olmasi gerekir ki, bu " 12 yildir sac ekiyordum " olabisin.
Simdi belkide türkiyede Tip Fakultesi 6 yildan daha azdir... hakkaten soruyorum, cevaplarsaniz, sevap islemis olursunuz.

Bu arkadaş doktor olduğunu söylememiş ki. Saç ekimi yapıyorum demiş hocam. Türkiye'de sektörün %80'den fazlasını dr olmayanlar gerçekleştiriyor. Anormallik 16 yaşından beri ekim yapıyor olması, 28 yaş ve 12 yıldır ekimle uğraşıyorsa. memleketteki sektörün ve içerisinde olduğumuz durumu çok net açıklıyor.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bu arkadaş doktor olduğunu söylememiş ki. Saç ekimi yapıyorum demiş hocam. Türkiye'de sektörün %80'den fazlasını dr olmayanlar gerçekleştiriyor. Anormallik 16 yaşından beri ekim yapıyor olması, 28 yaş ve 12 yıldır ekimle uğraşıyorsa. memleketteki sektörün ve içerisinde olduğumuz durumu çok net açıklıyor.
Haklisin. Doktor oldugunu yazmamis. Aklima takildi da bu yüzden sorayim dedim.

Serdar3334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merakla bekliyoruz hocam; sık bir ekim duruyor umarımmm sonuç alırsınız;

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
 size soru sorulmuş Ekim yontemınız ne dıye kanal acma işleminiz yani alım teknıgını soylemişsiniz fue diye yazmışsınız da slit diye ama lateral slit yontemi ile mi sagital slit yontemi ile mi kanal acıldı bunu yazmamıssınıs 16 yasından ıtıbaren calısmaya baslamışsınız kurumunuz merdıven altı sanırım çocuk işçi çalıştırmış 18 yaş altı yasal olarak cezası olan bir durum bu. Ayrıca fotografa yakın bakınca on cızgınızde coklu greft  mevcut mantıgı nedır?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar paylaşımı yapan arkadaş kurumu ile degil kendi süreci ile burda dürüstce mesleğinide yazmış yaşı mesleği uzatmaya gerek yok  bizim için saç ektirmiş biridir hepimiz gibi.
Global Moderator

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yani adam allahtan bi konu paylasti herkez ustune cullandi hayretler icerisindeyim  :)

Facebook Twitter Instagram