Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun dostum. Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Hakkınızı yasal yollardan arayacak mısınız?
Alıntı yapılan: anyname - 08 Mayıs 2018, 21:32:31Geçmiş olsun dostum. Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Hakkınızı yasal yollardan arayacak mısınız?Çok teşekkür ederim. Doktora gittim tabii ki prp için verdikleri cevap hep aynı “ 100 KİŞİDEN ÜÇ KİŞİDE BU SONUÇ OLUYOR ZAMANLA DOLACAK” takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlarda kapanma olmuş eğer istediğim gibi olmazsa hukuksal olarak elimden geleni elbette yapacağım.
Alıntı yapılan: GaziTurgay - 08 Mayıs 2018, 21:39:41Alıntı yapılan: anyname - 08 Mayıs 2018, 21:32:31Geçmiş olsun dostum. Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Hakkınızı yasal yollardan arayacak mısınız?Çok teşekkür ederim. Doktora gittim tabii ki prp için verdikleri cevap hep aynı “ 100 KİŞİDEN ÜÇ KİŞİDE BU SONUÇ OLUYOR ZAMANLA DOLACAK” takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlarda kapanma olmuş eğer istediğim gibi olmazsa hukuksal olarak elimden geleni elbette yapacağım.Geçmiş olsun.Bende de daha sıkıntılısı oluşmuştu. 4-5 ay gerekiyor toparlaması için, ama toparlıyor.
Çok kötü olmuş hocam çok üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun umarım düzelir hırpalamışlar baya sizi
Alıntı yapılan: prelude034 - 08 Mayıs 2018, 22:02:14Alıntı yapılan: GaziTurgay - 08 Mayıs 2018, 21:39:41Alıntı yapılan: anyname - 08 Mayıs 2018, 21:32:31Geçmiş olsun dostum. Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu? Hakkınızı yasal yollardan arayacak mısınız?Çok teşekkür ederim. Doktora gittim tabii ki prp için verdikleri cevap hep aynı “ 100 KİŞİDEN ÜÇ KİŞİDE BU SONUÇ OLUYOR ZAMANLA DOLACAK” takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlarda kapanma olmuş eğer istediğim gibi olmazsa hukuksal olarak elimden geleni elbette yapacağım.Geçmiş olsun.Bende de daha sıkıntılısı oluşmuştu. 4-5 ay gerekiyor toparlaması için, ama toparlıyor.Paylaştığınız resimleriniz var mı acaba görmek isterim.
Alıntı yapılan: Drarda - 08 Mayıs 2018, 22:13:40Çok kötü olmuş hocam çok üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun umarım düzelir hırpalamışlar baya siziÇok teşekkür ediyorum umarım burada karar vermeye çalışan arkadaşlara örnek olur ve daha dikkatli seçim yaparlar!!!
Alıntı yapılan: GaziTurgay - 08 Mayıs 2018, 22:21:44Alıntı yapılan: Drarda - 08 Mayıs 2018, 22:13:40Çok kötü olmuş hocam çok üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun umarım düzelir hırpalamışlar baya siziÇok teşekkür ediyorum umarım burada karar vermeye çalışan arkadaşlara örnek olur ve daha dikkatli seçim yaparlar!!!Haklısınız yaşadığınız şey zor bir durum bu şekilde dolaşmak alımı yapan ile konuştunuzmu?