Gönderen Konu: adana estemoda melek polat ve ekibi 5000 greft saçekimi  (Okunma sayısı 5408 defa)

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar merhaba
         mersinden ben, son 3-4 aydır saç ekimleri ile ilgili araştırma yapıyordum mersinde olmam itibariyle mersin adana ve çevresi önceliğimdi yakın olmasını istiyordum. her an gidebileceğim muayene olabileceğim ekim sonrası olumsuz durumlarda kısa sürede ulaşabilmek amacıyla mersin ve adana illerini araştırdım. bu sitede adana estemoda melek polat ismine rastladım paylaşım yapan arkadaşlarla temasa geçtim forumları takip ettim güzel sonuçlar alındığını güzel ekimler yapıldığnı gördüm ve estemoda ile iletişime  geçtim aklıma takılan sorularımı yönelttim tüm kaygılarıma samimi cevaplar verildi bir cesaretle 26 nisan da gün aldım aynı gün 5000 greft ense bölgemden alınarak epe bölgesinde açık alanlara ekim yapıldı. şu gün itibariyle 12. gündeyim. süreci ve resimleri zamanla sizlere paylaşıcam.

bu arada unutuyordum ekim yapldıktan sonra başımdan talihsiz bir kaza geçti onuda aktarayım hem belki ekim yapan arkadaşlara bilgi olur , operasyon bittikten sonra araba ile mersine dönmek için harekete geçtik bir arkadaşımla birlikte gelmiştim aracı arkadaşım kullanyordu ben arabanın arka koltuğuna oturdum arkada yerleşmeye çalışıyordum lokol anestezi etkisinde kafamı hissetmiyorum tabi arka koltukta yerleşmeye çalışırken farkında olmadan kafamı ekimden çok kısa bir süre sonra arabanın tavanına vurdum şiddetini inanın bilmiyorum çünkü kafamı hissetmiyordum vurduğum bölgede kanama oldu otobandaydık arkadaşım dönelim dedi ben olan oldu dönüp napıcaz dedim ve devam ettik bir gün sonra o üzüntüyle melek hanımı aradım durumu aktardım resimler gönderdim sağolsun çok ilgilendi hemen o bölge için sonrasında iltihaplanma, doku kaybı vb durumların önüne gecmek için tedavi yöntemi söyledi son yıkamaya kadar bu tedaviyi uyguladım. allahıma şükürler olsun melek hocamında sayesinde herhangi bir doku kaybı, kök kaybı veya iltihaplanma olmadı. resimleri paylaşıcam sizlerle size önerim özellikle ilk 3 gün kendinize çok dikkat edin lütfen çünkü anestezi etkisindeki kafayı hissetmiyorsunuz lütfen dikkat edin. sağlıcakla kalın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: adana estemoda melek polat ve ekibi 5000 greft saçekimi
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2018, 16:54:42 »
Ee bunudur ? Resimler filan
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2018, 18:21:33 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2018, 17:34:09 »
Geçmiş olsun hemşerim. Fotolarını merakla bekliyorum.

Medusa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2018, 17:57:11 »
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun resim yok mu kardeşim ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2018, 18:41:01 »
Bu siteyi inceleyip MElek Polat isminin ön plana çıktığını görMeniz çok ilginç:)

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2018, 19:51:34 »
hocam adana mersin bölgesi için belirtmiştim

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2018, 20:53:18 »
resim atmayı yeni öğrendim önceki durum ve sonraki drum resimleri

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2018, 20:58:29 »
kafayı araba tavanına vurduğum yer bariz belli

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2018, 21:08:41 »
son durum resmim tecrübeli arkadaşlar son durumu yorumlarlarsa sevinirim sizce nasıl

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2018, 02:44:16 »
kafanızı çarptığınıza emınmısınız ? negroz gıbı geldı bana sıyah bölge ...

ayrıca çarptım ve kanadı  dedıgınız bölgedeki greftlerın kurtulduğunu nerden bılıyorsunuz henüz sonuç almadınız..

ekımınız hayırlı olsun
Global Moderator

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2018, 09:44:45 »
arabann tavannda izi hala duruyo  :D
kabuk döktükten sonraki resimleri paylaştım hocam sıkıntı görünmüyor sonrasınd kayp olurmu inann bende bilmiyorum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2018, 10:14:39 »
kabuk döktükten sonraki resimleri paylaştım hocam sıkıntı görünmüyor sonrasınd kayp olurmu inann bende bilmiyorum
Bence, greftleri alirken de, ekerken de, böyle ahim sahim nazik davranilmiyor greftlere... cekerek, nerdeyse kopararak aliyorlar... ekerkende, babalarinin maliymis gibi cok nazik ekilmiyor. Fikrimce carptiktan sonra, greftlerini yuvalarindan disari firlatacak bir darbeyse, giden gitmistir... ama yok, carptin, sadece kanama olmus ( zaten ektikleri zaman da, kan akiyor arada bir ), ozaman greftler yuvanin icinde kalmissa, beslenip tutarlar diye düsünüyorum. Iltihap flan olursa, orasini bilemem. Bence tutacak!

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2018, 10:31:26 »
Bence, greftleri alirken de, ekerken de, böyle ahim sahim nazik davranilmiyor greftlere... cekerek, nerdeyse kopararak aliyorlar... ekerkende, babalarinin maliymis gibi cok nazik ekilmiyor. Fikrimce carptiktan sonra, greftlerini yuvalarindan disari firlatacak bir darbeyse, giden gitmistir... ama yok, carptin, sadece kanama olmus ( zaten ektikleri zaman da, kan akiyor arada bir ), ozaman greftler yuvanin icinde kalmissa, beslenip tutarlar diye düsünüyorum. Iltihap flan olursa, orasini bilemem. Bence tutacak!

Aynı fikirdeyim 👍

tsoylu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2018, 12:19:46 »
inşallah hocam
iltihap sorunu olmadı en azından şimdiye kadar
vurduğum yerdede kökler duruyor gibi sonrasında dökülüp çıkmazsa bunu bilemem
inşallah çkarlar

LaTenT