Saç Ekimi Sonuçları
Koray hocadır hakan hocadır popüler hocaların ekimleri çok fazla yorum alıyor ama bizim ekimler nedense sallanmıyor pek. Yorum alabilmek için koray hocaya mı ektirmemiz gerekiyordu? Ben gene de durumu paylaşmaya devam edeceğim. Benden sonrakiler için yol gösterir diye umuyorum
Arkadaşlar benim kafada bu uzunlu kısalı kılları nasıl büyütücez xpecia tablet kullanıyorum şu an ve trixowell şampuan kullanıyorum. Başka önereceğiniz birşey var mı ? ( fotoyu yakınlaştırırsanız daha ner görürsünüz)
Çok gecmis olsun kanama olmasıo bölgedeki greftler malesef zarar görmüştür. Umarım çok zayiyat yoktur.
Alıntı yapılan: Hintell - 08 Mayıs 2018, 16:13:58Çok gecmis olsun kanama olmasıo bölgedeki greftler malesef zarar görmüştür. Umarım çok zayiyat yoktur.Hintell acı gerçeği söylemiş. Ekim sonrası greftler ekildikleri yere kan ile tutunurlar. Bu yüzden kesinlikle yatarken ev içinde hareket ederken kafanıza dikkat edin diye de tembih ederler. Kanama olması greftleri yerinden oynatmış. Çıkan greftlere sanırım bir şey yapılamaz artık. Kalan kısımlar için ekim merkezinin kontrol etmesi gerekecek. Çok büyük geçmiş olsun.Düzeltme: Ben konuyu geç gördüm Sorun olmaması sevindirici. Çünkü genelde kayıp olur. Hocam çok dikkat et başına
Nasıl yani.. spreyi sıktıktan sonra kanamamı oldu bir yerden.