Saç Ekimi Sonuçları
Hiçbir şey yaptırmadım. Evliyim ve 2 çocuk var. Sperm kalitesini ölçtürecek bir durum yok şuan için.
:: bende testis ağrsını bekliyorum 15 gün yada 1 ay içersinde olur diyorlar kullanıcılar 4 haftaya gireceğim umarım olmaz bakalım
Bugün ekim merkezi kontrol için çağırdı yine. Ekilen tüm saçların çıktığını ve istersem revizyon ya da 5+5 prp mezoterapi tedavisi önerdiler. Revizyonun ücretsiz yapılacağını söylediler. Ben donör bölgesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Daha 9. ay içindeyim ve süreç bitmeden yeni bir operasyona girmek konusunda tereddütlerim var. Yorumlarınız çok önemli.
Bence gayet güzel olmuş Bu sürecte hangi ilacları kullandınız ve mezoterapi+prp faydası oldu mu sizce? Sigara kullanıyor musunuz ? Cevaplarsanız sevinirim gercekten
ekim yapılan bolgeye tekrar bır ekım ıcın 15 ayı doldurman gerek revizyon için en saglıklı süre 15 aydır
Ben olsam ektirmezdim bu saçları, gayet iyi görünüyor.
Revizyon fikrine yavaş yavaş soğumaya başladım Hintell Bu şekilde geziyorum dışarda. Aslında alışmaya başladım sanırım. Biraz daha kalınlaştırmak ve çıkanların daha kalın çıkması için bir süre finasterid deneyebilirim. Tabi ona da devam etmek istemeyeceğim biliyorum. Olduğu gibi eskisine dönecek saçlar. Neyse bu muhakemeyi hala çözemedim ben