Kullananlar varsa özellikle yorumlarını bekliyorum. Alopecia %5 procapil içerikli saç losyonunu kullanmayın! Saç dökülmesini tavana çıkaran şeyin bu olduğunu keşfettim. Hairforte %3 gayet işini yapıyor. Hacimlenme ufaktan başladı. Bir kaç yerde daha dökülmeye neden olduğunu, firmanın da pişkince olur öyle gibi yorumlar yaptığını okudum. Şaka gibi. Eğer bu ürünü kullanıp sorun yaşayanlar varsa değiştirmeyi ya da bırakmayı düşünebilir.
Ben Curegen %5 procapil kullanıyorum. Procapil içeren tüm spreyler kötüdür sonucu mu çıkıyor?
Hayır tabiki de böyle bir sonuç çıkmıyor. Cümlenin sonunda sorun yaşayan varsa diye belirttim çünkü;
1. Procapil kanıtlanmış bir ürün değil. Sonuçlarını bilmiyoruz. Şimdilik yan etkisi yok gibi.
2. Kişiden kişiye farklı etkiler olabiliyor. Benim saçlarımı avuç avuç döktü. Tabi burada özellikle belirtmem gerekiyor kendi saçlarımdan daha çok döküldü. Ekimlerden fazla olmadı. Şimdi son değişikliklerden sonra elime gelen saç bir kaç tel.
Siz kullandığınız ürünle birlikte saçlarınızın gelişiminde gerileme ya da dökülmede artış görüyorsanız bir ihtimal solüsyondan olabilir. Yazıyı çok genelleyerek yazmışım forum alemi kusurumuza bakmasın.