Herkese Merhaba,
Bundan yaklaşık 8 ay önce uzun süredir toppik vb. tozlarla kapatma savaşı verdiğim saçlarımı ektirmek istedim. Bir çok yer buldum hatta bazıları resmen merdiven altı çıktı. Bir referans ile kendileri ile iletişime geçtim. Telefondan gönderdiğim resmiler üzerinden ön değerlendirmeye aldılar ve kabataslak bir fiyat çıkardılar. Ekim günü geldi çattı. Önce ekim öncesi resimlerim alındı ve daha sonra şarzı neredeyse bitmek üzere olan makine ile saçlarımı tıraş etmeye çalıştılar. Tam eziyetti neyse. İşlemden sonra uzman geldi. Kalemler ile çalıştı. Donör bölgesini belirledi ve iğneler vuruldu. Ekimden önce tıraş edilmemiş saçlarıma bakarak donör bölgesinin çok sağlam olduğunu, bayağı greft çıkarılabileceği söylenmişti fakat greftler alınırken maalesef o kadar olmadığı belirtildi. Bu konuda baya üzüldüm maalesef. Sonuçta 3340 greft çıkarıldı ve bu sebepten alın çizgim olduğu yerde kaldı. Ben biraz aşağıdan olmasını istemiştim. Bunu da sineye çektik. Ekim başka bir ekip tarafından tamamlandı. Bana kullanmam gereken ilaç ve destekleyici ürünlerin olduğu bir katalog, saçların çıkacağı konusunda garanti sertifikası ve ekim bilgilerini içeren bir belgenin olduğu karton dosya elime de hayatta takmayacağım bir şapka, uyku için şişirme türü rahatsız mı rahatsız bir boyun yastığı verip yolladılar. Bu aşamadan sonra saçları sürtmeden uyuma çabası ile 10 günü bitirdim. Bu aşamaya kadar sırasıyla resimlerimi paylaşıyorum.