Saç Ekimi Sonuçları
Sen canını sıkma hocam, senin facia durumun yok. Toparlanabilir durumda, ön tarafın doğal olmayışı sırıtıyor ama inan onu çözecek iyi ekimciler var. Senin süreç bir tamamlansın da Allahın izniyle.
Genelde 1 yıl sürüyor çıkışlar tepe noktasında 1 buçuk yılı buluyor 7. Aya göre fena değil sanki ama inşallah 12. Ayda daha iyi bir sonuç alırsınız
Günaydın kardeşim aslında başarısız bir ekim değil çıkış bakımından gayet iyi gidiyor açıklığına göre hak yemek olmaz sadece yönler benim gördüğüm eksiklik umarım onlar da daha iyi olur bakalım 12 ayı beklemen lazım.
Kısalttıktan sonra ben burada 2-3 binden fazla çıkış olduğunu düşünmüyorum su anlık
Biraz seyrek 12 ay sonunda birz daha çıkış olursa rütuşla beraber memnun edici sonuç olabilir
merhaba dostum öncelikle hayırlı olsun.Umarım istediğin sonucu elde edersin .Benden 1 hafta önce Ekim yapmırmışsın.Süreç içinde kullandığın takviyeler varmıştı?birde Ekstra PrP yaptırdın mı?
haklisin arkadasim bence de gozukmuyor suanlik. Moralini de bozma. Finas kullanmismiydin bu arada acaba?