Saç Ekimi Sonuçları
Donörden sence ne çıkar? Ben hala 2200 falan çıkar diyorum. Sakaldan da takviyeyle en kötü 3 bin greftlik ekimle saçlar toparlar senin.
Abi 6500 greft üzerinden değerlendirmek gerekir yine , Malasef ClinicHair'in tüm ekimler patlıyor kendileride farkında neden halen önlem almıyorlar anlamış değilim. Ticari kaygısı olan bir insan en azında önlem alması gerekirdi , ticari kaygıyı boşverdim neyse hakaret etmeyeyim ama empati yoksunu olmak ne demek ya?bile bile halen aynı şekilde ekim yapıyorlar gidip baksak bir çok kişi vardır bizimkiler sadece foruma yansıyanlar.1. İade yapılması gerekli, İade Kayıp olan bir yılı 6500 greftin telafisi olamaz.2. Bir yıl boyunca bu psikolojiyi yaşamayı en iyi ben bilirim , insanları gerizekalı koymanın bir anlamı yok.3. Ticari kaygıları var ise bu işi zora sokmadan telafi etmeleri gerekir, yok eğer yoksa o zaman yapılacak seçenekleri yeniden yazarım.4. Cansu hanım bence kendini beğenmiş durumun farkında olan empati yoksunu günü kurtarmaya çalışan birisi.5. Orada ekim yapanların hiç birinin ben teknisyen falan olduğunu düşünmüyorum artık , nalet bir yer , günübirlik resmen inşaat işçisi gibi çalışan kişilerde oluşuyor olabilir , bir çok örneği var istanbulda.6. En önemlisi bence artık kapatmalılar bir insanın tüm ekimleri patlıyorsa kendisini değerlendirmeleri gerekir.Bu yeni şöför birisinin manuel vitesli araçla yokuş çıkamayıp sürekli denemesi gibi birşey. Ya kendisini düzeltmesi ve nerede hata yaptığını düşünüp çare aramalı yada otomatik bir araca geçmeli gibi birşey yani çalışanlarını değiştirmesi gerekir. Kendisi Cansu hanımın ekim hakkında bir şey bildiğini sanmıyor sadece maaşlı eleman çalıştıran bir işletmeci muhtemelen.Yazık gerçtekten yazık.Bu mesajlarıda gerçekten okuyorlar Ben Burkay GÖKÇE, Benimle ilgili bir sorununuz var ise arıyabilirsiniz.Söylediklerimin arkasındayım.
6500 greft ekilmiş ve sonuca bakıldığında, 2500-3000'i ancak çıkmış görünüyor. Onlarda doğal bir görüntüye sahip değil. Ne yazık ki kişisel görüşüm, bu ekim patlamış. Çok geçmiş olsun.
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar görüştüğüm iki yerde donörden 1500-2000 arası çıkacağını söyledi nasip yeni Ekimde görüşmek üzere