Gönderen Konu: Saç Ekimi Önemli bir soru?  (Okunma sayısı 5059 defa)

Ozdemir_1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Önemli bir soru?
« : 05 Mayıs 2018, 22:49:00 »
Merhabalar arkadaşlar, Önemli bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum.
Lütfen dalga geçicek arkadaşlar sizlerden rica ediyorum içinizden dalga geçin bana ciddi cevaplar lazım. Şimdi psikolojik olarak aşırı derecede uzun senelerden bu yana günde bazen iki bazen üç kere masturbasyon yapmaya bağlı olarak ben bu saçlarımın döküldüğünü psikolojik sıkıntılar da dahil düşünüyorum acaba ekim sonrası elbette 1 ay süre ile buna ara vereceğim ama ekim öncesi yaşanan bu durum süreç olarak, ekim sonrasında ekilen saçların sağlığı açısından bir sıkıntı sizce yaratır mı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Önemli bir soru?
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2018, 22:58:25 »
Bunla saç dökülesinşn alakası yok boşuna kafanızda bunları kurmussunuz 
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 00:11:18 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2018, 23:24:27 »
Direkt alakası yok ama dolaylı olarak alakası var.libidosu yüksek erkeklerin saç dökülmesine meyilli olduğu bilinen bir gerçek ama bunun direkt olarak çok masturbasyon yapmanın saç dökülmesini tetiklediğini söylemek pek mantıklı değil.
Dostum ekimden sonra bir hafta masturbasyondan uzak durmalısın .bir haftadan fazlasına gerek yok bence ..ilk bir hafta masturbasyonun olumsuz etkileri olabilir ama bu kesinlikle hormonal bir etki olmaz.terleme ve kafa derisindeki kanlanmada azalmaya neden olabileceği için ilk bir hafta uzak durman yeterli olur.

Ozdemir_1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2018, 00:25:19 »
Yani ciddi bir problem ve olumsuzluk ile karşılaşmazsın bu sebeple saç ekimi sonrası ekilen köklerin tutmaması vs gibi değil mi arkadaşlar? Bir de doktor bugün mesaj attı bana 3700-4000 greft alacağım donör bölgesinde fazla iz kalmayacak bu da tepeyi kapatmaya yeter 9500-1000 saç kökü demektir bu dedi doğrumudur?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2018, 00:42:11 »
Yani ciddi bir problem ve olumsuzluk ile karşılaşmazsın bu sebeple saç ekimi sonrası ekilen köklerin tutmaması vs gibi değil mi arkadaşlar? Bir de doktor bugün mesaj attı bana 3700-4000 greft alacağım donör bölgesinde fazla iz kalmayacak bu da tepeyi kapatmaya yeter 9500-1000 saç kökü demektir bu dedi doğrumudur?

4000 greft yaklaşık olarak o kadar saç teli eder bu doğru ama sizin donör ve açık alanı görürsek daha net yorum yapabiliriz . Diğer konuda da masallah diyelim yaş kaç acaba ? Saç ekimi yaptırırsan en az 1 hafta çavuşa izin vermelisin .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Ozdemir_1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Mayıs 2018, 00:57:49 »
Donör bölge ne iyi, ne de kötü orta diyebileceğimiz boyutta zaten saçlarım ince telli benim normalde de seyrek gözükürdü 17'li yaşlarda felan, 29 yaşındayım ama 40 gibi gösteriyorum psikoloji kardeş kurtulmayı planlıyorum bende ama napiyim işte allah kimseye vermesin herkesin imtihanı farklı

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2018, 01:02:56 »
Tepe bölgesi dökülme devam ediyor . Saçlar çok güçsüz ve ince duruyor . Donörden gördüğüm kadarıyla tepenin kapanması mümkün değil . Ekim yaptiracaksaniz on ve orta bölüme yaptırabilirsiniz .

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2018, 01:09:08 »
Semende çinko bulunur, eğer sık mastürbasyon yapılırsa, ki günde 2 3 kere fazla sayılır, çinko kaybı gerçekleşebilir. Çinko eksikliğinde saç dökülmesi görülebiliyor, ama sizin durumunuz genetik bir dökülme gibi duruyor. Çinko desteği alabilirsiniz, tablet ya da suda eriyen formlarda. Gene de mastürbasyonu azaltmak hem psikolojik hem de fiziksel olarak size çok daha faydalı olacaktır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Mayıs 2018, 01:14:13 »
Saç dökülme şekliniz masturbasyon tipi saç dökülmesine uygun. Ekim öncesi 6-7 ay kadar masturbasyon perhizine girerek donörünüzün güçlenmesini sağlayınız. Sonrasında ekim yaptırınız. Özellikle ekim sonrası masturbasyona bu yoğunluk ile devam ederseniz mevcut saçlarınızdan da kayıp yaşayabilirsiniz.

Ozdemir_1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Mayıs 2018, 01:26:20 »
Uzun zamandır minoxidil %5 kullanıyorum şu anda artık saç dökülmem durdu diyebilirim en az 3 senedir tepe bölgesinde durum aynı gerileme ve ilerleme yok. Bu 10 Mayıs Randevu aldım artık bir an önce olsun ve bu iş kafadan çıksın artık istiyorum.

Ozdemir_1988

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Mayıs 2018, 01:28:16 »
Bir de İstanbul'da önerebileceğiniz saç ekimi merkezleri veya doktorlar kimlerdir fiyat 5000 tl civarı olacak...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2018, 01:33:19 »
Kesinlikle acele etme...
- fue,fut, greft , micromotor, manuel punch, lateral-sagital slit, perkutan, Dhi, donör, punch çapı, iğneli ekim, şok dökülme, saçın fazları, ön çizgi, temple, tepe ekimi....

Bu bahsi geçen kelimelerin tamamının anlamını öğrenecek kadar sitede zaman geçir. Zaten ozaman çok daha mantıklı ve iyi bir karar verebilecek duruma geleceksin.

ÖEllikle saç Ekim’inde acele etmek hayatının hatası anlamı taşır.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2018, 09:59:59 »
Bir de İstanbul'da önerebileceğiniz saç ekimi merkezleri veya doktorlar kimlerdir fiyat 5000 tl civarı olacak...

Ilhan Serdaroğlu ile gorusebilirsin , bunun dışında Denizli özgür nalbant var , 5000 dediğin bütçeyi 6-7 bin yaparsan en azından doktora ekim yaptirirsin .

Bu arada dostum profil fotona bu fotoyu ekleyebilirsiniz ( bilgi verdik biraz gülelim kızma sakin )

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2018, 11:21:52 »

Ilhan Serdaroğlu ile gorusebilirsin , bunun dışında Denizli özgür nalbant var , 5000 dediğin bütçeyi 6-7 bin yaparsan en azından doktora ekim yaptirirsin .

Bu arada dostum profil fotona bu fotoyu ekleyebilirsiniz ( bilgi verdik biraz gülelim kızma sakin )

Tanıyorum fotodaki adamı.. :)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2018, 11:25:16 »
Bu mastürbasyon-sac konusu çok muallak bir konu. Sac dökülmesine etki ederde diyen var anlık testo yükseltiyor bunun da saca pek etkisi olmaz diyende var. Yurdışında insanlar "NOFAP" adi altında hayatlarından mastürbasyonu kaldirdiklarinda bünyelerinde gerçekleşen değişimleri anlattıkları grup tedavileri yapıyorlar. Faydalı olduğunu söyleyen bir sürü kişi var bence araştırın belki yararı olur size de.

Facebook Twitter Instagram