Gönderen Konu: Bu kafaya kaç greft ekim gerekir.  (Okunma sayısı 2283 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafaya kaç greft ekim gerekir.
« : 01 Mayıs 2018, 16:10:27 »
Merak ediyorum doktorlar greft ile kök sayısı  verirken  aynı şeyimi ifade ediyorlar.

Şunun için soruyorum,
koray erdoğan 5000 grefte ihtiyacım olduğunu söyledi. Ama hakan doğanayın asistanı   benim açıklığım için 5000 greft  çok fazla gelir. 3500 yeterli ve  Bazı ticarethanelerin  yaptığı ticari bir hiledir fazla greft söylemek.asmedi tenzih ederim ama  teknik olarak senin açıklığın için çok fazla dediler. Kesinlikle 5000 greft ekmiycez bundan emin olabilirsiniz, istemiyorsanız söyleyin, randevunuzu iptal edebiliriz dedi.  Kime inanacağımı şaşırdım.ama yinede gidip  hakan hocanın kendisiyle konuşucam. Tecrübeli arkadaşlar bu kafaya kaç greft  ekim gerekir. Derğerli yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler.

Koray hocanın  emailini paylaşıyorum...

SAYIN -----  ----

Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ; FUE tekniği kullanarak, 2 günlük operasyonla, ön(front),orta(mid) ve vertex (tepe)bölgelerinize 5000 greft’lik bir operasyon yapılmasını önermektedir.Operasyonunuz için İstanbul’da en az 4 gün (3 gece) kalmanız gerekecektir.

Doktor, orijinal saçlarınızın korunması ve daha iyi bir hale gelmesi için Finasteride kullanımını önermektedir. Finasteride, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller.

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu kafaya kaç greft ekim gerekir.
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2018, 17:24:47 »
Bütçen Koray Hocaya yetiyorsa koray hocaya kendini emanet et en iyisini kendisi bilir yüzyüze kontrolde belki daha az graft teklif eder.
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2018, 20:12:29 »
Merhaba
Yaptırdığınız (mail veya telefon yolu ile) konsültasyonlarda saç uzunluğu, fotoğraftaki ışık durumu ve erkek tipi saç dökülmesi ölçeği norwood daki geçişler önemlidir.
Hocalarımız hastalarının maddi ve manevi durumlarına görede greft miktarı belirleyebilirler (telefon-mail vs.).
Koray Erdoğan hocamız ve Hakan Doğanay hocamız ile yüz yüze görüştüğünüz takdirde net rakamlara ulaşabilirsiniz.
Iyi forumlar...

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2018, 20:28:12 »
Teşekkürler.   Forumda tahminen gerçekçi bir sayı   verebilecek  tecrübeli arkadaşlar  var  merak ettimde oyüzden. Dr.Hakan 3000  dr.koray 5000  deyince,    bu oldukça dikkatimi çekti. açıklığım tamamen dolmamasından endişe etmeye başladım. 
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2018, 21:45:53 »
Ekilecek sayıda ve kapatıcılağın belirlenmesinde en ama en önemli unsur dönör bölgenin kalitesidir. Eğer yapılacak analizde donördeki saçlar çoklu greftlerden oluşuyorsa 2.500-3000 greft yetecektir. 3000 greft ekilip greft ortalaması 2,3 ise 6.900 saç teli yaparki bence çok rahatlıkla kapatacaktır. Ama greft ortalaması 1,8 gibi bir sonuç çıkarsa saç teli sayısı 5.400 lere düşer. Buda aynı greft sayısıyla %28 daha az kapatıcılık demek olur. Özetle resimlerden sayı belirlemek ne bizim için nede eken hoca için çok doğru olmayacaktır. Ekim öncesi canlı yapılacak muayene en doğru sonucu verecektir.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2018, 22:07:24 »
Çok teşekkür ederim. Pazar günü antalyadayım hakan hoca ile görüşücem. Duruma göre yaptırıp,yaptırmayacağıma  kara vereceğim. Umarım Donör alanım yeterli olmadığını söyleyip,  bir kısmını şimdi bir kısmını İleri bir  tarihe atmaz, öyle olursa ektirmiycem.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2018, 22:44:42 »
Çok teşekkür ederim. Pazar günü antalyadayım hakan hoca ile görüşücem. Duruma göre yaptırıp,yaptırmayacağıma  kara vereceğim. Umarım Donör alanım yeterli olmadığını söyleyip,  bir kısmını şimdi bir kısmını İleri bir  tarihe atmaz, öyle olursa ektirmiycem.

Naçizane tecrübeme dayanarak öyle bir söylem yapma olasılığının %0 olduğunu söyleyebilirim. Çok net söyleyebilirimki ekilecek greft sayısını verecektir, 3000-4000 neyse artık ama, kesinlikle donörün yetersiz olduğu vb. bir söylem yapmayacaktır. Yeterli olduğu gayet net olarak görülüyor.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2018, 22:52:14 »
Teşekkürler prelude034  içim rahatladı. İnşallah öyle olur.   Hakan hoca 5000 grefte onay verirse 1000 greft sakaldan alabileceklerini söyledi asistanı inşallah mümkün olur.bana göre sanki  grefti  fazla uğraşmamak için az söylediler ben manuel alım yaptırıcam belki oyüzden  az greft söylediler.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2018, 23:02:11 »
Koray erdoğan bu kafayı 5000 greftle anadan doğma hale getirir ama bu demek  değilki 3000 greft yetersiz olur.hakan doğanayda 3000 greftle güzelce kapatır bence.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Mayıs 2018, 23:50:45 »
Ben hakan doğanayın ekibine ektiricem,  kendisine maddi imkânım yetmedi.  Oyüzden fire kaygım var. Ya tutmazsa diye bari fazla  greftle  çalışalım. Bellimi olur tutmayanların yerine fazla fazla olsun istiyorum. Garanti olsun. Ben birdaha ekimle uğraşmak istemiyorum.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2018, 00:06:24 »
Bence Hakan hocanın yaptığı çok yanlış bu durumda. Bir doktor kendi fiyatını pahalı bulan hastalarına teknisyenlenlerine yönlendirmesini doğru bulmuyorum. Sonuçta cerrahi bir operasyon. Tamamen ticari bakış açısı olduğunu düşünüyorum. İyi bir kalp cerrahına gittiğinizde benim fiyatım bu, ama kalp ameliyatını hemşirelerim yaparsa 4/1 fiyata olur demesinden farklı bir şey değil bence. Koray hocanın, Hakan hocanın yanında çalışan sayısından en az 10 kat fazla asistanı olmasına rağmen belkide gelirini düşünüp ekimi yanındaki kendi yetiştirdiği asistanlarına yaptırıp 4/1 fiyat verdiğini duyan varmı. Yada iyi olan diğer hocaların böyle bir uygulamaya neden gitmediğini düşünmek lazım. Eğer Hakan hoca bir doktor olarak böyle bir yönlendirme yapıyorsa çok yanlış bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2018, 00:19:13 »
Elbette ilk duyduğumda benimde garibime gitti budurum. fakat, hocanın sorumluluğunda bir operasyon olduğunu söylediler. Ön çizgiyi  belirleme ve planlamayı daha  sonrasındada görüşmeleri hakan hoca yapıyor dediler. Kendi ekibine yaptırıyor, sadece.operasyonda  kendi bulunmuyor.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Mayıs 2018, 00:31:42 »
Elbette ilk duyduğumda benimde garibime gitti budurum. fakat, hocanın sorumluluğunda bir operasyon olduğunu söylediler. Ön çizgiyi  belirleme ve planlamayı daha  sonrasındada görüşmeleri hakan hoca yapıyor dediler. Kendi ekibine yaptırıyor, sadece.operasyonda  kendi bulunmuyor.

Hayırlısı olsun. Ben çok çok yanlış ve etik olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi kalp cerrahı hemşirelerine ne yapması gerektiğini tarif edip, olaya müdahil olmasa o operasyona kaç kişi girip kalp ameliyatı olur. Önerim biraz daha zaman bekleyip, maddi imkanlar oluştuğunda hakan hocanın kendisine operasyonu yapılması yönünde. Yoksa fazla ektireyim heba olan greftlerin yerine geçer mantığı bence çok yanlış. Her greft çok kıymetli ve sonradan yerine koyma şansı malesef yok. Özetle dediğim gibi, ben hiçbir iyi hocanın benim fiyatım bu, teknisyemlerim yaparsa bu fiyata olur dediğini duymadım, etik de bulmuyorum. Niyetine girdiysen inş. güzel sonuçlanır dostum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mayıs 2018, 09:07:17 »
Tespitiniz doğru. Bende Tıp alanında hiçbir operasyonun diplomasız insanlar tarafından  yapılmasını  istemiyorum.  Ancak, ülkemizdeki saç ekim sektörünün büyüklüğüne bakacak olursak, mevcut    doktor sayısının bu ihtiyacı karşılaması  mümkün görünmüyor. Çok büyük bir pazar var.  Bu pazar da 10 hastadan 2sini  ancak doktorların aldığınıda düşünürsek, bu durum da, bu gerçeği kabullenerek  en azından doktor kontrolünde  yapılmasının diğer 10 da 8lik  tarafa nazaran daha az riskli olduğunu düşünüyorum.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Mayıs 2018, 18:26:27 »

Hayırlısı olsun. Ben çok çok yanlış ve etik olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi kalp cerrahı hemşirelerine ne yapması gerektiğini tarif edip, olaya müdahil olmasa o operasyona kaç kişi girip kalp ameliyatı olur. Önerim biraz daha zaman bekleyip, maddi imkanlar oluştuğunda hakan hocanın kendisine operasyonu yapılması yönünde. Yoksa fazla ektireyim heba olan greftlerin yerine geçer mantığı bence çok yanlış. Her greft çok kıymetli ve sonradan yerine koyma şansı malesef yok. Özetle dediğim gibi, ben hiçbir iyi hocanın benim fiyatım bu, teknisyemlerim yaparsa bu fiyata olur dediğini duymadım, etik de bulmuyorum. Niyetine girdiysen inş. güzel sonuçlanır dostum.

Dediklerine katılıyorum hocam ama bir yerde o ekipte Hakan hocanın yetiştirdiği bir doktor var diye okumuştum yanlış bilgi olabilir giden arkadaş öğrenir buraya yazarsa güzel olur .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Facebook Twitter Instagram