Merak ediyorum doktorlar greft ile kök sayısı verirken aynı şeyimi ifade ediyorlar.
Şunun için soruyorum,
koray erdoğan 5000 grefte ihtiyacım olduğunu söyledi. Ama hakan doğanayın asistanı benim açıklığım için 5000 greft çok fazla gelir. 3500 yeterli ve Bazı ticarethanelerin yaptığı ticari bir hiledir fazla greft söylemek.asmedi tenzih ederim ama teknik olarak senin açıklığın için çok fazla dediler. Kesinlikle 5000 greft ekmiycez bundan emin olabilirsiniz, istemiyorsanız söyleyin, randevunuzu iptal edebiliriz dedi. Kime inanacağımı şaşırdım.ama yinede gidip hakan hocanın kendisiyle konuşucam. Tecrübeli arkadaşlar bu kafaya kaç greft ekim gerekir. Derğerli yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler.
Koray hocanın emailini paylaşıyorum...
SAYIN ----- ----
Dr. Koray ERDOĞAN fotoğraflarınızı inceledi ; FUE tekniği kullanarak, 2 günlük operasyonla, ön(front),orta(mid) ve vertex (tepe)bölgelerinize 5000 greft’lik bir operasyon yapılmasını önermektedir.Operasyonunuz için İstanbul’da en az 4 gün (3 gece) kalmanız gerekecektir.
Doktor, orijinal saçlarınızın korunması ve daha iyi bir hale gelmesi için Finasteride kullanımını önermektedir. Finasteride, hem telojen yani incelmiş saçlarınızın kalınlaşmasını sağlar hem de saçlarınızın dökülmesini engeller.