Gönderen Konu: TECRÜBELİ ARKADAŞLAR SAÇ ANALİZİ GREFT SAYISI TAVSİYE VS. RİCA EDİYORUM.  (Okunma sayısı 7678 defa)

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
YAŞIM 22. SAÇ DÖKÜLMESİ 18 YAŞIMA DOĞRU BAŞLADI VE 4 SENEDE BU HALE GELDİ.YAZIN SAÇ EKTİRECEĞİM.
TECRÜBELİ ARKADAŞLAR SAÇ ANALİZİ GREFT SAYISI TAVSİYE VS. RİCA EDİYORUM.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu ne agresif bir dökülme 22 yaşında ... Donör çok iç açıcı durmuyor açıkçası şuan nw6 olmuşsunuz bana göre ileride 7 olacaksınız saç ektirirseniz muhtemelen 5 sene içinde kulak üstleri dökülecek ve kötü bir durum olacaktır . Bence saç ekiminden vazgeçin
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam doğru söylüyorsunuz zaten bu durum çok canımı sıktı. Artık ektirmeye karar verdim. İç acıcı değil derken tam olarak ne kastediyorsunuz biraz açar mısınız ? Neticide ektirmek zorundayım bu kadar karamsar bir durum mu gerçekten ?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam doğru söylüyorsunuz zaten bu durum çok canımı sıktı. Artık ektirmeye karar verdim. İç acıcı değil derken tam olarak ne kastediyorsunuz biraz açar mısınız ? Neticide ektirmek zorundayım bu kadar karamsar bir durum mu gerçekten ?
Bütün alanı kapatamassınız belki ama ön çizgi ve geriye doğru seyrek bir görüntü sizi tatmin ederse yaptırın

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
TEPE bölgesine ekim düşünmüyorum. arka bolum seyrek ön ve orta bolum sık bir görüntü elde edemez miyim ? Donor bölgesinin azami düzgün hale gelecek şekilde(ekimden 3-4 ay sonrası gibi) görüncek şekilde Kaç greft alınması sizce doğru olur ?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende haftaya ekim yaptırıcam, çok tecrübeli değilim ama bir kaç doktorla görüştüm işleyişin nasıl olur, süreç nasıl işler onu biliyorum.  sizin bir operarasyonla kutulmanız mümkün gibi durmuyor. Bence siz sırma saçlı olmak istiyorsanız, 2 veya 3 ekime yayarak hem eski köklerin dökülmesinede hazırlık planı yaparak bir planlama yapabilirsiniz , bu sebeple size, tavsiyem forumdaki doktor çalışmalarına bakmanız sizin durumunuz için en uygun başarılı çalışmaları seçerek  takip,kontrol ve seçim yapabilirsiniz,bu operasyonları tek 1 doktorada yaptırmayabilirsiniz.

İlk olarak dr. bilgehan yıldırımın çalışması
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3172.0

Sonraki operasyonunuzu dr. jale şenyurtun göğüs kılından aldığı bir operasyonu vardı.sakalda kullanılabilir.

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben dr. hakan doğanaya ektiricem haftaya

Dr.Jale şenyurtun göğüs donör çalışması
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3405.0
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aga sen takılma burdaki herkese senin gibi çok kişi var bu şekilde dökülmüş
senin için etken saç ekim yerinin kalitesi
senin yerinde olsam sakal destekli manuel ekim
bu şekilde totalde 7000 leri görebilirsin
buda bu tarz açığı kapatabilir

ektirme diyenlere kulak asma
senin önbölgene ekilecek 3000 gref bile görünümünü değiştirecek

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah razı olsun cevabın için aga. Moralim çok bozulmuştu karamsar yorumlardan.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Arkadaşın sakalları görmedin

Saç sakal 7000 iyi rakam . Yaş 22 adam nw7 olacak kafanın üst kenarları gidecek saç ekilen yer takke gibi kalır ileride . Yani fikrinize saygım var verin ama diğer fikir vermiş insanlara saygısızlık yapmanın anlamı ne gerçekten anlayamadım .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Arkadaşın sakalları görmedin

Saç sakal 7000 iyi rakam . Yaş 22 adam nw7 olacak kafanın üst kenarları gidecek saç ekilen yer takke gibi kalır ileride . Yani fikrinize saygım var verin ama diğer fikir vermiş insanlara saygısızlık yapmanın anlamı ne gerçekten anlayamadım .

kimseye saygısızlık etmedim çözüm sunarım her zaman
zaten arkadaşın saçları dökülmüş seyrek kısımda gidecek yanlar biraz daha genişliyecek
bunu anlıyorum  hasta psikolojisi diye bir olgu var bunu ben algılıyorum 
bu halinden mutsuz bir adam ne yapsın 

mikromotorla bu kafadan tek seferde 5000 çıkaracak çok ekim merkezi var
(ama tavsiyem manuel ekim +sakal)
buda çıkması halinde 10.000 saç teli yapar
şu kafaya ek 10.000 saç teli görünümü değiştirir
ileride genişliği artar dökülme alanı artar o zaman 2. ekimi yaptırır.
yada 2. ekim olmuyor mu donörden çıkmıyor mu
toppik yada Dermmatch  kullanır

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yasın cok genc sac tellerın ınce
bence ekım yapmak cok mantıklı degıl ılla yapacam dıyosanda beklentını cok dusuk tut ki sonr a husrana ugrama beklentı dusuklugunden kastım sac dokulmen devam edecek bu bırırncısı ıkıncısı ıse kafan kapanmaz hıc bısekılde seyrek bır sacın olacaktır

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkesin fikrine saygı duyuyorum sonuçta bir insanın kötülüğünü istemezsiniz. Ama benle aynı pencereden bakın bir de. Şuan saçlarım dökük ve zamanla daha da dökülecek. Belki 1 seneye kafamın üzerinde saç kalmayacak. Ben şuan saç ekterirsem kaybetceğim bir şey var mı ? Allah korusun da en kötü senaryo oldu başarısız bir ekim oldu diyelim zaten şuanki görünüm gibi bir şey olacak. Yani nw7 diyorsunuz ya ben ektirmesem de nw7 olacağım. Ektirip şansımı denesem ne kaybederim ?

PagaroN

• Hero Member
Öncelikle herkesin fikrine saygı duyuyorum sonuçta bir insanın kötülüğünü istemezsiniz. Ama benle aynı pencereden bakın bir de. Şuan saçlarım dökük ve zamanla daha da dökülecek. Belki 1 seneye kafamın üzerinde saç kalmayacak. Ben şuan saç ekterirsem kaybetceğim bir şey var mı ? Allah korusun da en kötü senaryo oldu başarısız bir ekim oldu diyelim zaten şuanki görünüm gibi bir şey olacak. Yani nw7 diyorsunuz ya ben ektirmesem de nw7 olacağım. Ektirip şansımı denesem ne kaybederim ?
Merhaba
Nw6 durumunda olmak elbette 20 li yaşlarda insanın psikolojisini olumsuz etkiler.
Size saç ekimi tavsiye ederim ama fotolarınızdan gördüğüm kadarı ile saç telleriniz ince ve donör bölgeniz 5000+ grefti kaldıramaz gibi.

Ekim yaptırırsanız şuanki psikolojinizden yola çıkalım;
Agresif dökülmeniz sonucunda nw7 olmak üzeresiniz bu durumdan kurtulmak için ense ve kulak üstü bölgelerinizden 5000+ greft alındığında ilerleyen sürede bu bölgeler iyice zayıflayıp belkide tamamen dökülünce sadece üst ekim bölgesi kalacaktır. Belkide bu ekilen bölge istediğniz sonucu size vermeyecektir.

Ekim yaptırmayı düşünmediniz diyelim ki ilaçtan dolayı;
Bu durumda kelliği kendinize yakıştırmayı deneyebilirsiniz. Vücut geliştirme vb. yapıp fit bir görüntü ile kelliği kendine yakıştıran karizma duran onlarca insan sizde görmüşsünüzdür. Neden olmasın?

Saç ekiminde kesin kararlı iseniz dr ler size finas tavsiye edeceklerdir. Saçlarınız kuvvetlenip ekim için hazır hale gelmeniz için ve ekim sonrası için. Malesef şu anda bu ilaçtan başka saçları kuvvetlendirecek başka bir ilaç mevcut değil.

Kararınız ne olursa olsun. Forumumuzdaki arkadaşlarımız ile her zaman iletişime geçebilir destek alabilirsiniz.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Selamlar...

Facebook Twitter Instagram