Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139168 defa)

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #256 : 25 Ocak 2016, 13:05:26 »
Şuan ekimim pek istediğim gibi gitmiyor. Sizin fotoğraflarınıza bakıp karşılaştırma yapıyorum. Kendi kendimi avutuyorum da denebilir. 5. ayla 6. ay arasındaki inanılmaz gelişiminizi herkes görebilsin diye şu üç fotoğrafı peşi sıra buraya bırakayım.

Umarım sizinki gibi bir sonuç alabilirim...

Liedholm'ün ekimine ait olan bu fotoğraflarda ilk fotoğraf 149. ikincisi 158. üçüncüsüyse 180. güne ait. 31 gün içinde inanılmaz bir değişim ve gelişim olmuş.

« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 13:07:07 Gönderen: Suedaht »

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #257 : 25 Ocak 2016, 16:37:12 »
Aynen bu arkadaşın saçları geç çıkmış gibi ama değil aslında doktorların söylediği zamanlarda çıkmış. Ve asıl gelişmeyi 5 ile 6. ayda almış. Bazılarında 8. ayda oluyor. KArdeş birde dikkatimi 2-3 greftler önce sanki 1 olarka çıkıyor sonra patlıyor 3lü falan oluyor bunulada ilgisi olabilir.

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #258 : 25 Ocak 2016, 16:50:39 »
Aynen bu arkadaşın saçları geç çıkmış gibi ama değil aslında doktorların söylediği zamanlarda çıkmış. Ve asıl gelişmeyi 5 ile 6. ayda almış. Bazılarında 8. ayda oluyor. KArdeş birde dikkatimi 2-3 greftler önce sanki 1 olarka çıkıyor sonra patlıyor 3lü falan oluyor bunulada ilgisi olabilir.

Ondan mı yoksa saçlar bu süreçte kalınlaştığı için mi? Çünkü ilk çıkan saçlar ince olduğu için çıksa bile insanı tatmin etmeyebiliyor. Ancak sonra kalınlaşmaya başlayınca yavaş yavaş tatmin olmaya başlıyorsun.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #259 : 25 Ocak 2016, 17:02:02 »
Birde bu arkadasın ilk resmine bakarsan saclar dengesiz çıkmış bir sola bir sağa birde cok ince tuy şeklinde olan saclar Zaman'la kalınlaşıyor oda dolgunluk katıyor heralde. Ama bu arkadasın ekimi baz almak çitayı cok yüksek tutmak olur bence sitenin en doğal ekili dileyebiliriz bence öyle hele ki son resimde ekim olduğunu anlamak zor

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #260 : 25 Ocak 2016, 23:23:44 »
sonuç harika maşallah çok doğal duruyor

oklkvn

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #261 : 11 Haziran 2017, 00:41:31 »
son durum nedir hocam?

odis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #262 : 15 Eylül 2017, 09:06:20 »
merhaba ben yeniyim ama anlasılan aktif bir kullanıcı olacagım  :)
henuz cok anlamıyorum ama konu baslıgını acan arkadas ıcın dıyorum şakak dedigimiz bolgeler fazla acık kalmamıs mıç-ö ben o noktada bayaa hassasım

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #263 : 15 Eylül 2017, 09:15:58 »
merhaba ben yeniyim ama anlasılan aktif bir kullanıcı olacagım  :)
henuz cok anlamıyorum ama konu baslıgını acan arkadas ıcın dıyorum şakak dedigimiz bolgeler fazla acık kalmamıs mıç-ö ben o noktada bayaa hassasım
kardesim aslında bu sakak meselesi benim kafama da takiliyor bazilarina duz sac cizgisi bazilarina v seklinde sac cizgisisi cok yakisiyor gercekten bunu iyi planlamak lazim aslinda

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #264 : 07 Aralık 2020, 11:16:13 »
arkadaşlar herkese selam, 5 yıl aradan sonra yazıyorum, aklıma düştü okuyan bilgi arayan vardır diye. Ben  5 yıl son unda inanılmaz memnunum, gittiğim berberler saçım ekim diyince çok beğeniyolar, gördüğüm en iyi ekim diyor hepsi, iyi ki zamanında iyi bir yerde yaptırmışım. Kendileri devam ediyor mu bilmiyorum ama ben kendi adıma çok memnun kaldım, şu aralar biraz tepe bölgesinde seyrekleşme var, oraya ekim yapılmamıştı, keşke o zaman euroda ucuzken yapsalardı ama ihtiyaç yok demişlerdi. tekrar o süreçlere girmek zor geliyor, ekim yaptıracak arkadaşlar, ucuza kaçmasın , profesyonel ekiple, çok fazla 3 e 5e bakmadan yaptırsın derim,yoksa kelliği arar hale gelebiliyorlar allah korusun. Eskiden ortagelirli insan bu ekimi yaptırabiliyoken sanırım ekonominin etkisiyle ancak üst tabaka bu tarz yerlerde yaptırabilecek, yine aynı miktarda alınıyorsa ücret , ufak bi ikinci el araba parası demek oldu bu. herkese selamlar, sağlıklı mutlu günler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #265 : 07 Aralık 2020, 11:19:18 »
arkadaşlar herkese selam, 5 yıl aradan sonra yazıyorum, aklıma düştü okuyan bilgi arayan vardır diye. Ben  5 yıl son unda inanılmaz memnunum, gittiğim berberler saçım ekim diyince çok beğeniyolar, gördüğüm en iyi ekim diyor hepsi, iyi ki zamanında iyi bir yerde yaptırmışım. Kendileri devam ediyor mu bilmiyorum ama ben kendi adıma çok memnun kaldım, şu aralar biraz tepe bölgesinde seyrekleşme var, oraya ekim yapılmamıştı, keşke o zaman euroda ucuzken yapsalardı ama ihtiyaç yok demişlerdi. tekrar o süreçlere girmek zor geliyor, ekim yaptıracak arkadaşlar, ucuza kaçmasın , profesyonel ekiple, çok fazla 3 e 5e bakmadan yaptırsın derim,yoksa kelliği arar hale gelebiliyorlar allah korusun. Eskiden ortagelirli insan bu ekimi yaptırabiliyoken sanırım ekonominin etkisiyle ancak üst tabaka bu tarz yerlerde yaptırabilecek, yine aynı miktarda alınıyorsa ücret , ufak bi ikinci el araba parası demek oldu bu. herkese selamlar, sağlıklı mutlu günler

Son durumunu resimle paylaşırmısın kardeşim
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram