Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139213 defa)

huseyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #120 : 15 Şubat 2015, 22:41:47 »
Bence de fiyat yüksek çok büyük paralar dönüyor. Arkadaşlar eğer saçınız seyrekse siklastirma yaptiracksaniz yada yanlar açilmişsa onu kapatmak istiyorsanız ideal. Ama açık bir alanı doldurmak istiyorsanız okadar paraya hiç gerek,manuel yöntemi çok para tutar ve çok zahmetli bir iştir. Diğer yöntemlerle de iyi sonuçlar alınıyor.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 17 Şubat 2015, 10:14:15 »
Gun isiginda. Sok dokulme devam ediyor. Seyrelme cok belli ama henuz kotu bi goruntu yaratcak seviyede degil. Umarim bian once kotu bi goruntu olusmadan biter sok dokulme .

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 17 Şubat 2015, 13:56:54 »
az önce saçlarımı kestirdim. Sadece saç alınan bölgeyi kestirdim, ekim alanına dokunmadılar.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #123 : 17 Şubat 2015, 19:54:58 »
Bu sefer epey bir saç gitmiş yalnız kırık şeklinde gitmişler sanki saçlar ,eğer öyleyse çabuk çıkar o saçlar,baston tarzında kökten giden saç geç çıkıyor,bana hep söylüyorlar kırık yada baston şeklinde döküldüğünü ,o sorup söyleyenlerin sonucuna ve kendi ekim deneyimimden bu sonuca vardım,yanlışta olabilir ama kırık şeklinde dökülen saçın aslında halen kafada durduğunu makro objektifle çekim yapıldığında  göründüğünü biliyorum,siyah nokta şeklinde duruyorlar ve ikinci aydan sonra yavaş yavaş tüye dönüşüp uzuyorlar...
Yalnız liedholmün bu son durumunu görünce netice için dördüncü ayı görmemiz gerekiyor gibi duruyor,şok biraz daha devam edecek gibi,saç deriside oldukça kırmızı,kanlanmanın iyi olması şoku arttırıyor ama çıkışlarıda hızlandırıyor...

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 17 Şubat 2015, 21:04:50 »
Bu sefer epey bir saç gitmiş yalnız kırık şeklinde gitmişler sanki saçlar ,eğer öyleyse çabuk çıkar o saçlar,baston tarzında kökten giden saç geç çıkıyor,bana hep söylüyorlar kırık yada baston şeklinde döküldüğünü ,o sorup söyleyenlerin sonucuna ve kendi ekim deneyimimden bu sonuca vardım,yanlışta olabilir ama kırık şeklinde dökülen saçın aslında halen kafada durduğunu makro objektifle çekim yapıldığında  göründüğünü biliyorum,siyah nokta şeklinde duruyorlar ve ikinci aydan sonra yavaş yavaş tüye dönüşüp uzuyorlar...
Yalnız liedholmün bu son durumunu görünce netice için dördüncü ayı görmemiz gerekiyor gibi duruyor,şok biraz daha devam edecek gibi,saç deriside oldukça kırmızı,kanlanmanın iyi olması şoku arttırıyor ama çıkışlarıda hızlandırıyor...
Olumlu goruntu kaybolmus mu sence?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #125 : 17 Şubat 2015, 21:30:59 »
Yok kesinlikle olumlu görüntü kaybolmuş şeklinde yorumlama dediklerimi,senin saç ekimi çok güzel olacak bu iddiam devam ediyor,ilk bir aydaki görüntü ekimin ilerdeki sürecini tahmin etmemizi sağlıyor zaten,hem bu kadar sık bir ekim olacak hemde saçlar bu kadar uzayıp güçlendikten sonra dökülecek ve birde üstüne şu son manzara kızarık kafa derisi üstüne kırık şeklinde dökülmüş saç,bunlar hepsi saçlarının iyi olacağının delaleti,biz sadece acaba şok dökülme çok çok az olup iyi bir netice erkenden gelirmi hayaline kapıldık :)öyle bir netice malesef mümkün değil,sende halen az olacak şok dökülme ama tam sonuç için normal süreci beklemek lazım....

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 18 Şubat 2015, 07:21:24 »
liedholm kardeşim genelde şok dökülmede insanların kafasında neredeyse hiç saç kalmıyor hepsi dökülüyor, sizin durum gayet güzel, tepe bomboşken neredeyse şimdi bayağı saç var şu sizde şu an da tepede kalan kadar saç kalsa insanların kafasında ekimden 9 ay sonra, ekim çok iyi geçti diyorlar yani :)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 19 Şubat 2015, 07:54:15 »
Insallah dediginiz gibi olur, yoksa hem giden paraya hem verilen emege uzulurum.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 19 Şubat 2015, 07:58:17 »
34. Gun. Minoxil kullanmaya baslmayi dusunuyorum.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 19 Şubat 2015, 08:01:06 »
Her defasinda resimleri duzeltip atiyorum yine ters cikiyo, artik tarzim olarak kabul edin ters paylasimi:)
Sok dokulme sadece ekilenler icin olur di mi? Kendi sacimda mi dokulur yoksa sok dokulmede?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #130 : 19 Şubat 2015, 18:55:00 »
Bazen böyle ters çıkıyor nedense ,ben yükleyince olmuyor ama bazı arkadaşlarda oluyor,sorunu bulursam düzeltirim ama zor gibi,böylede çok sorun değil bence..
Kendi saçlarındadavşok dökülme olması çok normal onlar sonra yeniden çıkarlar ,tahminim senin azda olsa biraz kendi saçın varmış  ekim bölgesinde ama şu an dökülmüşler ,en ön tarafta tek tük uzayanlar kendi saçın belli....
Minoxil şu aşamadayken hiç tavsiye etmem ,şu sıra şoktan kurtulmak üzere olanlarıda kaybedebilirsin..
Bence sen hiç minoxil kullanma ,illa kullanacağım diyorsan iki üç ay bekle ve sadece vertekse kullan....

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 23 Şubat 2015, 16:34:51 »
38.gun

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 23 Şubat 2015, 16:35:31 »
Gun isiginda

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 23 Şubat 2015, 19:24:55 »
süreç nası sizce?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #134 : 23 Şubat 2015, 23:29:57 »
Süreç iyi liedholm ..yani şu zaman diliminde çok kötü görüntüler oluşuyor,şok dökülme psikolojisi falan yaşayacağın bir durum henüz hiç olmadı,şu duruma bakılırsada bundan sonra olmayacak,saç ekiminden sonraki ikinci ayın ilk yarısında bu şok dökülme  had safhada olduğu bir zaman dilimi oluyor,sen bu dönemi atlatmak üzeresin yani ikinci ayıda atlattıktan sonra artık saçlar geri dönmeye başlıyor,hatta bence ellinci günden sonra kötü giden görüntü bu sefer her geçen gün iyiye giden bir sürece dönüşüyor,çoğu kişinin ağzına pelesenk yaptığı üçüncü aydan sonra saçlar çıkmaya başlar söylemi yanlış,ikinci ayın sonlarından sonra geri dönüşler başlar...
Sende bu son fotolarda epey şok dökülme  olmuş ama bence sorun etme dediğim gibi görüntü halen çok iyi ,ektirdiğin günden beri saçlı bir adamsın halen ve öylede devam edecek gibi görünüyor....

Facebook Twitter Instagram