Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139207 defa)

huseyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #106 : 14 Şubat 2015, 13:52:37 »
Selam arkadaşlar. Bende hlc de ekim yaptırdım.bu foruma ilkkez giriyorum. daha önceden bi davet almıştım gelmemistim arkadaşın hakkımda olumsuz yazılar yazıldığını söylemesi nedeniyle geldim.daha önceden farklı forumda resimleri paylasmistim ilerki sure teki resimleri de burda paylaşmaya çalışacağım.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #107 : 14 Şubat 2015, 20:30:02 »
Kardeşim hoşgeldin daha önce senin için yazdıklarım için kusura bakma,bikkembergs senin ekimini sordu ve bende biraz gaddarca yorum yazdım galiba :)zaten daha sonra bikkembergs ve liedholmun senin için yazdıklarından sonra kafamda herhangi bir soru işareti zaten kalmamıştı,sitemizdede paylaşım yaparsan eğer tabiki çok memnun oluruz,sayenizde kayda değer kaliteli ekim yapan bir yer keşfetmiş olacağız gibi gözüküyor daha önce hlc yi biliyorduk ama açıkçası çok kapalı kutuydu,sizler ektirene kadar  hiç örneği yoktu,umarım sizin saçlarınızda şu an dahada iyi durumdadır,unutmadan şunuda söyleyeyim sitemizde foto büyüklüğü ile ilgili sınırlama yapılmadığı için fotolarınız burda daha kaliteli ve net çıkacaktır,şu ana kadarki paylaşımlara bakılırsa ne demek istediğim daha net olarak anlaşılacaktır :)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 14 Şubat 2015, 21:38:22 »
Şu sıra saçlarında dökülme arttımı liedholm, iki gün arayla foto koyunca öyle düşündüm,birazda sanki çok hafif seyrelme olmuş gibi,eğer öyleyse dert etme halen çok iyi durumda,zaten şok dökülmenin hiç olmadığı bir vaka şu ana kadar ne gördüm nede duydum,mutlaka olacak şok dökülme ama sende biraz az olacak orası şimdiden belli...
Lionissimo ekim yapan doktorların her dediğini çok ciddiye almamak lazım,proscar ve minoxil konuları o kadar basit her doktorun aynı fikirde olduğu bir konu değil daha öncede çok yazdım Tr deki doktorlar koray erdoğan,zekeriya kul ve bir iki doktor haricinde proscarı ekim olan saçada faydalı olsun diye hastalarına kullandıran doktor yok gibi bir şey,halbuki şok dökülmeyi azaltma konusunda finasterid çok etkili,saçın büyüme sürecinide hızlandırıcı etkisi var,bu bilgiyle  ilgili bir kaç kaynak var,aklıma gelmişken ekleyeyim sonra...
Aspirini düzenli kullandınmı şu ana kadar liedholm?
Reciproc, bu Ejder yillardir Proscar kullaniyor, ancak Sok dokulme baya saglam oldu Ejderde Koray'da ektirmesine ve PRoscar kullanmasina ragmen.
Ben Finasteride yaklasik 1.5 yildir kullaniyorum, ayni zamnda 3 aydir da haftda 2 defa Dutasteride kullaniyorum. Bakalim ben ekim yaptirdiktan sonra nasil bir surec olacak. Cok merak ediyorum.

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 15 Şubat 2015, 00:58:38 »
Reciproc ben sanırım sadece cerrahi müdahaleden yanayım, yaklaşık 3-4 Yıldır kendimce forum takip edip araştırma yapıyorum. Herkesin yorumu değerlidir ancak, ilaçla, spreyle vs. olan süreçleri Taşıma suyla değirmen döndürmeye benzetiyorum. Benim kuzenim de saç dökülmesinden muzdarip, ve düzenli olarak minoxil içeren spreyler kullandı. Bıraktığı zaman kısa sürede eski haline döndü. Saçlar zayıfladı ve dökülme Süreci devam etti. Uzun dönemde bu uygulamaların etkisi nedir konusunda araştırma yapılıp sonuçları ortaya konmadıkça ben sağlığımdan olma riskini saç için pazarlık konusu haline getirmek istemem :)
Bu arada prpnin de bu alanda çok etkili olduğunu düşünmüyorum Artı parantez :)
Selamlar..

huseyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 15 Şubat 2015, 12:53:47 »
Hoşbulduk üstad. sende haklısın,burası daha iyi konular belli diğer taraf gibi karışık değil iki forumu birden takip etmek zor o yuzden burdan yazacağım. Dün hlc ye gittim şehir dışından bi arkadaşı götürdüm. Su an benim ekim 4. Ay da iki ay sonra yanlara ikinci bir ekim daha düşünüyorum. su anki durumu çok beğendiler. Birde ekim fiyati 1,50 den aşağı ekim yapmiyorlamiş artık.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 15 Şubat 2015, 13:00:09 »
Hoşbulduk üstad. sende haklısın,burası daha iyi konular belli diğer taraf gibi karışık değil iki forumu birden takip etmek zor o yuzden burdan yazacağım. Dün hlc ye gittim şehir dışından bi arkadaşı götürdüm. Su an benim ekim 4. Ay da iki ay sonra yanlara ikinci bir ekim daha düşünüyorum. su anki durumu çok beğendiler. Birde ekim fiyati 1,50 den aşağı ekim yapmiyorlamiş artık.
1.50 Euro cok yuksek meblag.
Ben bunlari 2 defa aradim, gidip gorusup acikasi kaporami yatirip gun almak niyetiyle. Cok yogunuz size 3 gun icinde donecegiz dediler, geri donmediler.
E ben bunlara 1.50 euro verecegime gider 2.5 euroya Koray'a yaptiririm. Hic degilse muhatap olan adam dunyaca taniniyor, cok yogunum ayagina da ilgisizlik yapmiyor. Yogunluksa bence Korayin yarisi kadar yogun degillerdir.:)
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 13:03:38 Gönderen: bikkembergs »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #112 : 15 Şubat 2015, 17:03:52 »
Ankara insanının genel ve değişmez özelliği,telefonla randevu istersin yada bir alışveriş yapacaksındır sizi sonra arayalım derler,bir dahada hiç aramazlar ,ben buna defalarca şahit oldum hatta bir seferinde kredi kartıyla yaptığım alışverişin parasını ödemek için tlf aradığım çalışanın biri sizi sonra arayacağız diye oyalamaya kalkışınca direkt bunu genel müdürüne şikayet ettim,şikayetim  o kadar ciddiye alındıki inanamazsınız yani bikkembergs sen boşuna tlf bekliyorusun ya şikayet et yada tekrar tlf açıp doktor bazında görüşme yap...
huseyn kardeşim paylaşımını ayrı bir konu başlığı altında mutlaka bekliyoruz,çok makbule geçer...
1.50 Euro gerçekten çok ,yani günde max 1000 greft ekiliyor 1500 lü rakamlara çıkılsaydı ve  aynı kaliteden bahsediliyor olsaydı rakam normaldi ama şu haliyle banada çok geldi,üstelik özerk bey bu işte çok eski değil bildiğim kadarıyla,tabi kendi bilecekleri şey  ama 1.25 uygun daha uygun gibiydi....
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 17:31:27 Gönderen: Reciproc »

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 15 Şubat 2015, 17:20:06 »
Valla bakalim bu hafta ici arayip firca kayayim diyecegim de yine ayni bayan telefonu acacak "Kusura bakmayin, su ara cok yogunuz ondan geri donus yapamamis arkadaslar, arkadaslarailetiyorum size heemn donus yapacaklar" gibi bir cevap alacagim.
Simdi Reci, ben 10 bin lira para verip boyle rica minnet is yaptiriyor gibi bir hizmet mi alayim:)
Valla kafam rahatlamisti ne guzel ankara icinde kafama gore bir yer buldum felan diyede, simdi tekrardan dusunmeye basladim.
Bu Esenler Avicenna aklimi bulandiriyor, adamlarin skor yuksek bir de ucuz. Ama gel gelelim, Esenler gibi bir yerde hemsireye sac ektirme filan dusununce tekrardan vazgeciyorum.:)

Ankara insanının genel ve değişmez özelliği,telefonla randevu istersin yada bir alışveriş yapacaksındır sizi sonra arayalım derler,bir dahada hiç aramazlar ,ben buna defalarca şahit oldum hatta bir seferinde kredi kartıyla yaptığım alışverişin parasını ödemek için tlf aradığım çalışanın biri sizi sonra arayacağız diye oyalamaya kalkışınca direkt bunu genel müdürüne şikayet ettim,şikayetim  o kadar ciddiye alındıki inanamazsınız yani bikkembergs sen boşuna tlf bekliyorusun ya şikayet et yada tekrar tlf açıp doktor bazında görüşme yap...
huseyn kardeşim paylaşımını ayrı bir konu başlığı altında mutlaka bekliyoruz,çok makbule geçer...
1.50 Euro gerçekten çok ,yani günde max 500 greft ekiliyor binli rakamlara çıkılsaydı ve  aynı kaliteden bahsediliyor olsaydı rakam normaldi ama şu haliyle banada çok geldi,üstelik özerk bey bu işte çok eski değil bildiğim kadarıyla,tabi kendi bilecekleri şey  ama 1.25 uygun daha uygun gibiydi....

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #114 : 15 Şubat 2015, 17:50:47 »
Ya işte dediğim gibi adamlara hesap ödemek için tlf açıyorum sizi sonra ararız diyorlar ,ne yazıkki senin durumunda buna benziyor,dediğin gibi 10 bin lira ücret ödeyeceğin kazancıda oldukça yüksek bir işlem için rica minnet iş yaptıracaksa insan ister istemez soğur oradan,bende aynı senin gibibiyim bu konularda,hemen kesip atarım,nedir bu yahu sanki tüm saç ektirecek olanlar bu hlc nin kapısında kuyruk olmuşlar,çok yoğunuz söylemleri onlara hasta kaybettirir ,koray erdoğanda yoğun ama adam her gelenle saatlerce ön görüşme yapıyor....
Esenler avicenna ekip olarak acıbadem atakent hastanesine taşınmış,dün bir arkadaşımızla whatsapptan görüşürken söyledi,ekibin başındaki erkanla konuşmuş,oda hastanenin fiziksel şartları yetersiz geliyordu o yüzden acıbademle anlaştık demiş,arkadaştan 4000 greft için 4500 tl istemişler,şu andaki yerden dolayı fiyat arttı demiş....
Ben çoğu kişiye söylüyorum benim ilk ekimim olsaydı orayı kesinlikle düşünürdüm,ektikleri saçlar çok sık ekmelerine rağmen çıkıyor,ordaki saç ekimi koordinatörü erkan gerçekten güzel kanal açıyor,nagehan akbaş ona kanal açmayı ben öğrettim demiş,doğruda olabilir çünkü koray erdoğanın stiline çok benziyor,yalnız acıbademe ekip olarak taşındıklarından çok emin değil konuştuğum arkadaş,10 kişilik bir ekiple ordayız artık demiş,ayrıntısını sonra öğreniriz...
Esenleri kimse tercih etmiyordu merdivenaltı falan diyen çoktu,bakalım yeni yerinde millet ne yorumlar yapacak:))
Son bir şey daha saç çizgisi oluştururken bunların ekimlerinde açı ve yön hatası var,bana göre o hatalırını düzeltirlerse benim listemde en iyi ilk beşte yer alırlar kesinlikle.,..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #115 : 15 Şubat 2015, 17:58:51 »
Ayrıca unuttuğum bir ayrıntıyı daha ekşeyim ,dr ayşe öztürk ile birlikte çalışıyoruz demiş,bu ayşe öztürk daha önce transsest diye bir yerde saç ekiyordu gene bu erkanla,bu yönden bakılınca durumlar biraz karışık,transeset avicenna şimdide acıbadem  hepsinde ismi geçiyor,bu erkanda daha önce şişli memorialde çalışıyormuş,mübarek dedektif gibiyiz biraz daha çalışdak adamın biografisini çıkaracağız :)hepsi whatsaaptan konuştuğum arkadaşların marifeti, yaptıkları öngörüşmeleri hep anlatıyorlar..,

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 15 Şubat 2015, 18:04:15 »
Ayrıca unuttuğum bir ayrıntıyı daha ekşeyim ,dr ayşe öztürk ile birlikte çalışıyoruz demiş,bu ayşe öztürk daha önce transsest diye bir yerde saç ekiyordu gene bu erkanla,bu yönden bakılınca durumlar biraz karışık,transeset avicenna şimdide acıbadem  hepsinde ismi geçiyor,bu erkanda daha önce şişli memorialde çalışıyormuş,mübarek dedektif gibiyiz biraz daha çalışdak adamın biografisini çıkaracağız :)hepsi whatsaaptan konuştuğum arkadaşların marifeti, yaptıkları öngörüşmeleri hep anlatıyorlar..,
:))) Reci harbiden detektif gibisin:)
Bunlarin dedigin gibi on sac cizgi olayi benim de eksi not verdigm yerleri.
Fix bir cizgi belirlemisler hep onu uyguluyorlar.
Ayrica bu isimleri cok ariyorlar mi, transsest filan:)
Subat ayi bitmeden ben bu HLC ile bir gorusurum yine, direk kestirip atmak da istemiyorum. Hayirlisi artik

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #117 : 15 Şubat 2015, 18:18:59 »
Bencede hlc yi hemen kestirip atma,bende yakın zamanda onlarla bir öngörüşme yapacağım,dur bakalım bu hlc nin yakın zamanda ne olduğu ortaya çıkacak bence,inini cinini araştırmadan hiç bir yere ekim yaptırmayacağım ben bu saatten sonra,yakında bunlarında bütün ayrıntısıyla nasıl bir yer olduğunu ortaya çıkarırız :)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 15 Şubat 2015, 18:25:25 »
Bencede hlc yi hemen kestirip atma,bende yakın zamanda onlarla bir öngörüşme yapacağım,dur bakalım bu hlc nin yakın zamanda ne olduğu ortaya çıkacak bence,inini cinini araştırmadan hiç bir yere ekim yaptırmayacağım ben bu saatten sonra,yakında bunlarında bütün ayrıntısıyla nasıl bir yer olduğunu ortaya çıkarırız :)
Reci bu forumda bircok kisi karsi cins beni begenirmi diye sac ekimi filan dusunuyor ya, ben de oyle degil.
Yurtdisindan birkac firmayla is gorusmesi halindeyim. Suan telefon mulakati asamasindayim, ancak kafamdaki tek sey su yanlari ektirmem yonunde. Yarin birgun gorusmeye filan gittigimde acaba yasimdan buyuk mu gosteriyorumdur, acaba hakkimda ne dusunurler. Bilgisayar muhendisyiim, bizim mualkatlar teknik sinav gibi oluyor, oturup ders calisirken bir yandan acaba ne dusunurler gibi sacma sapan sorular oluyor kafamda.
Yani demem o ki, benim en kisa zamanda ektirip hayatima devam etmem lazim:)
HUseyin06 4 ay oldu,HLC ekimimi cok begendi diyor(hic yogurtcu yogurdum eksi der mi ) keske paylassa biz de begensek:) Liedholm guzel gidiyor, bakalim insallah boyle de devam eder.
Reci gorusmeye gidersen haber ver burdan kacinci seferde randevu alabildigini filan belirt:)

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #119 : 15 Şubat 2015, 18:37:05 »
Senin randevu alamaman gerçekten garip,ben bunları iki üç ay kadar önce bir aradım,öngörüşme yapmak için bu gün içinde gelmem gerekiyor dedim tamam dediler,adreslerini aldım yola çıktım ,uğur mumucuya gelince arkadaşın birinden tlf geldi planlar değişti :)vazgeçtim oraya gitmekten,zaten çokta umudum yoktu o zamanlar bu hlc den,bence sende benim gibi yap direkt git oraya,bu gün yapmam lazım bu öngörüşmeyi şehir dışından geliyorum falan de...
Bu karşı cins için saç ekme olayı başlı başına saçmalık zaten,ha yaş erken yirmilerde ise onu bilemem,o yaşlarda havalı görünmek ister karşı cinse insan ...
Saç ektiripte pişman olan kişi sayısı çok çok az,oyüzden hiç düşünme ektir,kötü olmaz,örneğin benim seyrek olmasına rağmen bir kaç sene gençleştim diyebilirim,kellik hiç kimseye yakışan bir şey değil,aksi söylemlere inanmamak lazım :)

Facebook Twitter Instagram