Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139214 defa)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #90 : 10 Şubat 2015, 09:53:38 »
26. Gun. Ilk iki resim gun isigind, 3. resim sari isikta, son resim karanlik ortamda flasla cektim

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 10 Şubat 2015, 09:54:51 »
Yorumlarinizi bekliyorum, sizce surec nasi gidiyor?

tropter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 10 Şubat 2015, 11:48:50 »
Kardeş ilk halinide gördüm. Ekimin başarılı olmuş. Bu şekilde devam eder süreç .Güle güle kullan

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #93 : 10 Şubat 2015, 22:37:51 »
Süreç harika ilerliyor,öndeki saçlar şoka halen direniyorlar,genelde 1cm geçen saçta şok falan olmaz,o bakımdan biraz daha direnirlerse yırtacaklar şoktan :)zaten bence artık önde şok olursa bence sürpriz olur,şok dökülme olacak saç öyle sağlıklı uzamaz..
yalnız orta tepede şok halen devam ediyor,dahada olacak belli,şu sıra yastık sürtünmelerine dikkat edelim yalnız yıkarken korkmayalım,elinizi sürterek yıkamaktan korkmayın,şokta dökülecek saçın kafada durmasına gerek yok,sadece şoku erkene almış oluruz sert yıkamakla...
liedholm çok şanslısın iyi bir ekim sonucu çıkacak ortaya,daha yanılmadım hiç bu konularda,emin olmasam kolay kolay yazmam,adamların ektikleri tutacak,senin alın açıkmış zor bir vakasın ama ona rağmen iyi iş çıkacak bana güven :)

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #94 : 11 Şubat 2015, 07:11:46 »
Liedholm sahiden şu aşama için saçların çok çok iyi gözüküyor, inşallah çok çok iyi olacak bu saçlar, şok dökülme seni teğet geçmiş kardeşim :) inşallah çok iyi sonuç alacaksın paylaşımlara devam lütfen :P

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 11 Şubat 2015, 09:41:15 »
sağolun yorumlar için arkadaşlar. Bu arada ben huseyin06 ile konuştum, reklam filan yapan,sahte resim paylaşan  biri değil, bana dün resimlerini çekti anlık olarak ve onun sürecide iyi görünüyor.

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 11 Şubat 2015, 19:45:36 »
Reci,sert yikamak ,ekim yapilan yerlere hafifce masaj yapmak zararli olmaz degil mi graftlere?

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #97 : 11 Şubat 2015, 21:43:49 »
sürece bakılırsa senin ekim de başarılı olanların içerisinde olacak gibi görünüyor liedholm kardeş. aslında gercek sonuç için 8-9 ay beklemek gerekiyor lakin ekim zamanı ve şok dökülme sürecindeki fotolara bakıldıgında sonucun nasıl olacagı iyi/kötü belli oluyor bu yorumu ilk kez gecen yıl yaptırdıgım ekim de reci dostum söylemişti.  saç ekiminden sonraki 10-15 gün sürecte saçlar zayıf cıkarsa sonuçta beklentinin cok altında kalıyor 8-9 aydır gözlemledigim ve yakından gördüğüm ekimlerde de   sonuç genelde dediğim gibi oldu saç ekiminin başarılı olmasındaki en önemli etken yapan merkezin kalitesi diğer etkense kişinin dönörünün  saglıklı olması...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 11 Şubat 2015, 22:03:31 »
Liedholm, soyle baktim da, 7-8 ay sonra Breaking Bad'deki Jesse Pinkman(Aaron Paul) gibi olursun. Onun da alin genis, sac cizgisi yukarda, sac rengi filan benzer. Gayet şık, Recinin tabiri ile ciks bir saçın olacak. Hayırlı olsun şimdiden. :)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 13 Şubat 2015, 17:12:11 »
28 gun

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 13 Şubat 2015, 20:21:49 »
Liedholm dostum, süreç güzel ilerliyor, saç ekiminden bugüne kadar herhangi bir destek uygulama (minox, proscar vs. Gibi) kullandın mı? Bu uygulamaların geçici süreli saçları canlandırdığını ve bırakıldıklarında saçların tekrar zayıfladığını düşünüyorum, o yüzden cevabın önemli.  Eğer hlc böyle bir uygulamayı zorunlu ya da şiddetli tavsiye olarak önermediyse benim için önemli bir artı puan olur..

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 13 Şubat 2015, 20:28:35 »
Hlc bana sadece ekim alani iyilesene kadar bepanthol ve bir sprey verdi.tabi bir ay kullanmak uzere aspirinde verdiler.Onun disinda sunu kullancan demedi, ben sordum, proscar iyidir ama yanetkilerini dusunuyosan, cocuk dusunuyosaniz kullanma dedi, minoxil kullaniyim mi dedim, ilk 1 ay kullanma dedi sonra mino yerine rogaine daha iyi olur diye onerdi. Ben biotin aliyorum kendi irademle. Sunu kullan diye bi zorunlulugu olmadi hlcnin

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 13 Şubat 2015, 20:39:37 »
Şu an için +1 geldi o zaman :) ama tabi senin sürecin benim için önemli bir referans olacak, ben Ekim gibi saç ekimi düşünüyorum, umarım o zamana kadar sendeki olumlu gelişmeleri gözlemleriz ben de tam kararımı vermiş olurum..

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #103 : 13 Şubat 2015, 23:12:22 »
Şu sıra saçlarında dökülme arttımı liedholm, iki gün arayla foto koyunca öyle düşündüm,birazda sanki çok hafif seyrelme olmuş gibi,eğer öyleyse dert etme halen çok iyi durumda,zaten şok dökülmenin hiç olmadığı bir vaka şu ana kadar ne gördüm nede duydum,mutlaka olacak şok dökülme ama sende biraz az olacak orası şimdiden belli...
Lionissimo ekim yapan doktorların her dediğini çok ciddiye almamak lazım,proscar ve minoxil konuları o kadar basit her doktorun aynı fikirde olduğu bir konu değil daha öncede çok yazdım Tr deki doktorlar koray erdoğan,zekeriya kul ve bir iki doktor haricinde proscarı ekim olan saçada faydalı olsun diye hastalarına kullandıran doktor yok gibi bir şey,halbuki şok dökülmeyi azaltma konusunda finasterid çok etkili,saçın büyüme sürecinide hızlandırıcı etkisi var,bu bilgiyle  ilgili bir kaç kaynak var,aklıma gelmişken ekleyeyim sonra...
Aspirini düzenli kullandınmı şu ana kadar liedholm?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 14 Şubat 2015, 00:09:39 »
sacimda seyrelme farkedicegim sekilde var ama 2 gunde bi foto koymam zaman bulamamla alakali:) aspirini duzenli kullandim. Sok dokulme devam ediyo suana kadar seyrelsede nolmus sacinin yarisi var yarisi yok durumu yasamadim cok sukur, insallah boyle devam eder

Facebook Twitter Instagram