Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139187 defa)

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #60 : 04 Şubat 2015, 15:58:08 »
Finasteride dht yi blokladıgı için testerom dht ye dönüşemiyor ve serumda testo artıyor dht hiç bi şekilde estrojene dönüşemezkem testo dönüşüyor bu sorun yaratmazmı yani testonun fazla olması iyi bişey degil aslında dht siz testo birsey anlam ifade etmiyor

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 04 Şubat 2015, 16:04:47 »
Bu arkadasın sonuclarına göre hlc yi anlamıs oluruz ama kul u önermiyorum benim saçım hiç iyi durumda degil saç çizgisi bile sıkı degil oşekilmtaramayla anca öyle olyor bi rüzgar cıkınca pert suan eldeki verilerle kesere de gitmek istemedgn için tek seçenegin koray koray ve kesere gitmedigim için hergğn kendime küfr ediyorum

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 04 Şubat 2015, 16:26:36 »
Finasteride dht yi blokladıgı için testerom dht ye dönüşemiyor ve serumda testo artıyor dht hiç bi şekilde estrojene dönüşemezkem testo dönüşüyor bu sorun yaratmazmı yani testonun fazla olması iyi bişey degil aslında dht siz testo birsey anlam ifade etmiyor
Dostum simdi soyle.
Genel olarak biliyorsundur, ama DHT nin senin icin en elzem rolunden bahsedeyim. DHT insan vucudu icin ergenlik donemi ve oncesinde cok sayida onemli goreve sahip, ancak sonrasinda temel olarak en onemli gorevi Aromatase Inhibitor olmasidir. Vucudumuzda Aromatase enzimi bulunmaktadir, bu enzimde tipki 5ar tip 2 gibi Testosterona yapisir ve Estrojene donusmesini saglar. Ancak vucudumuzdaki tek estrojen blocke DHT degildir. En basitinden Zinc yani cinko DIM(brokolide bulunan bir molekul) de Aromatase Inhibitor gorevi gorur.
Eger yag oranin yuksekse(Aramotase Enzimi ozellikle karin bolgesindeki yag bezlerinden salgilanir) haliyle vucudun zaten yuksek miktarda Aromatase enzimi uretmeye meyilli olur. Bu durumda DHT yi blocklamak cok akillica olmaz.
O nedenle yag orani dusuk, saglikli bir erkegin DHT yi blocklamasinda(60,70% oraninda) cok da buyuk yan etkileri olmaz. Ayrica Insan vucudu muazzam bir duzene sahip, kendi varligini devam ettirmek icin kendini degisen sartlara cabuk adapte eder. Hani bazilari derler ya ilk baslarda yan etki oldu sonra kendiliginden gecti bunun nedeni de budur.
Simdi gelelim fazla testonun yararlarina. Tip bilimine gore saglikli bir erkegin Testo ust siniri 800 ng/dl dir. Bence bu miktar azdir en az 1000 olmalidir. Testosterone demek daha hizli kaslanmak, daha hizli yag yakmak, daha hizli dinlenme, cinsel acidan daha aktif olma, gun icinde uyusukluk vs. gibi ozelliklere minimal miktarda sahip olma demektir.
Hatta ilerde yetki verilirse 30 yasini asmis tum erkeklere Testosterone Replacement Terapisi yaptiririm.
Dusuk testosterone demek dusuk yasam kalitesi demek. Bu kadar net.

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 04 Şubat 2015, 16:35:21 »
Hocam finasteride ile yüksek dereceli prostat kanseri ve erkek meme kanseri arasında ilişki var deniliyor ve 2011 yılındafda in prospektüsü değiştirmesine me diyorsun bu cok kapsamlı bir konu istersen bna pm den telini at arayayım seni bu konuda bilgiye ihtiyacım var

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 04 Şubat 2015, 16:46:35 »
21 22 yasında sakıncalı olurmu

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 04 Şubat 2015, 17:00:08 »
21 22 yasında sakıncalı olurmu
Simdiki aklim olsa o yaslarda baslardim.
Sakincali olmaz, telefonumu da gonderiyorum, ancak suan isteyim. Saat 19.30 sonrasi musaitim.
Ama dedigim gibi, Testo, E2 yi olctur onceden.

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 04 Şubat 2015, 17:08:18 »
Tamam hocam o vakit arayacagım

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 04 Şubat 2015, 19:27:02 »
Dreamboy bu hiç affetmez,hemen arar vallahi saati gelince ;D muhabbeti hoştur ama burdaki gibi özentisiz yazdığına bakmayın :)
Yalnız liedholmün konusu bozguna uğramış,bu mesajlar bir süre dursun bir kaç gün,sonra sileceğim konu kirlenmesin :) aslında başka bir başlık altında bunlar tartışılsa hoş olurdu,bende katılırdım size ....

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 04 Şubat 2015, 19:36:59 »
18. gun. Ilki flasli, dusta tek tuk elime geliyo koksuz sekildeZ
Şu an tam şok dökülme sürecinin ortasındasınız,size başlamamış gibi gelebilir ama başlamış,bu iyi bir şey aslında çünkü çizgideki saçlar kendilerini kurtarmak üzere,çok az kayıpla atlatılacak ön taraf öyle gözüküyor,yalnız orta tepede biraz kayıp fazla olacak,belkide onlardanda çok kurtulan olacak ama o sağa sola saçılanlar gidecek bir defa,bir hafta sonra sizin durum büyük oranda netleşir,en azından buraya ekleyeceğiniz fotoda gidecek olan saç varsa bile belli olur,şokta gidecek saç kafa derisine sürtecek hale geliyor,çok uzamıyor daha çok kalınlaşıyor,bunun gibi daha bir çok kriter var ama şu an çok iyi gidiyor,zamanla şok az olsa bile hacim olarak zayıflayacak saçlar ,bu moralinizi bozmasın,gayet iyi olacak.....

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 04 Şubat 2015, 19:56:25 »
Şok çok beklemiyorum derken şöyle;arkadaşımızın bir haftalık fotosuna bakın ,orda saçların gelişimine bakın,hiç öyle bir haftalık gibi durmuyor ,birde saçlar çok kalınlaşmadan uzamışlar,rahat bir gelişim süreci var,buda ekim esnasında greftleri çok hırpalamadıklarını ve kibar bir ekim yaptıklarını gösteriyor...
Şok dökülmenin olma sebebi ekim esnasında greftlere verilen travmadır,bu travmayı gören saç kendini
talojen yani istirahat fazına geçiriyor,kasap diye tabir ettiğimiz ekimcilerde greftlere verilen travma had safhada oluyor,dolayısıyla şokta fazla oluyor,bulabilirsem bir kaç oldukça travmatik yapılan ekim videoları var,onları eklediğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız,zavallı greftler neler çekiyorlar neler :),greftleri güçlü olmak deyimi burdan geliyor,şaka bir yana her insanın grefti aşağı yukarı aynı fizyolojiye ve anatomiye sahiptir,bu tür laflara inanmayınız...
Reciproc oncelikle cevabin icin tesekkurler. Arkadasin konusunu cok baltalamadan sormak istedigim birkac soru var.
1. Bir ekimin kotu neticelenmesine neden olan faktorler nelerdir? Kasaplarin yaptilari muameleyi konu disinda tutarak ornegin Mr Dreamboyun ekiminde 2200graft ekilmesine ragmen alinan sonucun basarisiz olmasinin nedenleri sence nelerdir?
2. Kismi sac ektirme icin ne dusunuyorsun. Aciklayayim. Sac cizgin 3 santim geriledi. One aldiracaksin. Totalde atiyorum 2000-2500 graft gibi bir ihtiyac var. 3 Santim one aldirmak yerine butcemiz elvermediginden 1.5 santim one aldirarak 1500 civari graft i Koray Erdogan gibi cikma olasiligi yuksek bir ekimci de yaptirmak mantikli midir? Koray Erdogan boyle bir seye yanasir mi bilmiyorum tabiki.
3.Donanimhaberde huseys06 isimli arkadasin ekimini gormussundur, o da HLC de ektirmisti. Sence surec onda nasil gidiyor. Koray Erdogan ekimiyle kabaca kiyaslama imkanin olabilir mi?
4. Yuksek ihtimal ben de HLC de ekim yaptiracagim, gordugun orneklere gore 2 haftalik surec normal hayata donmek icin yeterli olur mu?
5. Tekrar Dreamboyun ekimine gelecek olursak, 5 numara gibi bir sac trasinda sacekimi yaptirdigi belli olur mu sence? Sorma nedneim; kisa saci seven biriyim, olasi kotu bir ekimde sacimi kisa kestirebilecek miyim.
6. Musabik olmayan vucut gelistirme sporcusuyum. Sac ekiminden en cok ne kadar sure sonra sence idmanlara baslanabilir?

Reciproc konuda uzman birisin. Sorular biraz fazla ama kafama takilan sorular. Cevaplarsan cok memnun olurum. Tesekkurler.
Bunlar güzel sorular,vaktim olunca ayrıntılı bir şekilde cevaplayacağım,en azından bu gün biraz meşgulüm ve kısa cevaplarla geçiştirmek istemiyorum bu soruları :)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 04 Şubat 2015, 20:15:14 »
selamlar, mr dreamboy öne çoklu ekmediler, teklileri önde kullancaz şimdi uzatma onları diyodu hemşireye doktor, orda duydum ekıim yapılırken. Reciproc inşallah dediğin gibi olur memnun kalırım.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 04 Şubat 2015, 20:15:27 »
Dreamboy bu hiç affetmez,hemen arar vallahi saati gelince ;D muhabbeti hoştur ama burdaki gibi özentisiz yazdığına bakmayın :)
Yalnız liedholmün konusu bozguna uğramış,bu mesajlar bir süre dursun bir kaç gün,sonra sileceğim konu kirlenmesin :) aslında başka bir başlık altında bunlar tartışılsa hoş olurdu,bende katılırdım size ....
Yani benim aklimda da ayri baslik acmak vardi. Beyin firtinasi yapilacak cok konu var. Ozellikle hormonel mevzularda turk forumlarinda malesef cok yanlis bilgi var. Bu yanlis bilgiler nedeniyle suan NW1 saclarimi nasil kestirecegim diye dusunurken, gerilemis alinli NW2A halimi nerede eski haline en yakin getirebilecegimi dusunuyorum.(Yaklasik 10 bin tl masraf da cabasi)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 04 Şubat 2015, 20:17:15 »
selamlar, mr dreamboy öne çoklu ekmediler, teklileri önde kullancaz şimdi uzatma onları diyodu hemşireye doktor, orda duydum ekıim yapılırken. Reciproc inşallah dediğin gibi olur memnun kalırım.
liedholm bugun tekrar aradim HLC yi harbiden adamlar yogunlarmis. Internet sitelerinde okudugum kadariyla 300-400 graft felan toplayip ekip sonra tekrar toplamaya basliyorlarmis. Greftleri olabildigince en az acikta bekletiyorlarmis. Dogru mudur?
Bu cok onemli bir ayrinti aslina bakarsaniz ekimin selameti acisindan. Dogru mudur reciproc hocam?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 04 Şubat 2015, 22:09:52 »
benim 3300 greft ekildi günde 1100. sabah 550 kök alıyolar sonra 15 dakka ara, sonra ekim. sonra öğle yemeği arası. 30-40 dakka sonra tekrar 550 greft alımı ve ara verip tekrar ekim. Bu şekilde sürdü 3 gün boyunca

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 04 Şubat 2015, 22:18:34 »
benim 3300 greft ekildi günde 1100. sabah 550 kök alıyolar sonra 15 dakka ara, sonra ekim. sonra öğle yemeği arası. 30-40 dakka sonra tekrar 550 greft alımı ve ara verip tekrar ekim. Bu şekilde sürdü 3 gün boyunca
Liedholm bence ekimin gayet güzel gidiyor, adamların bu şekilde greft toplamış olması işlerine duydukları saygının göstergesi.. Bikkembergs ne zaman ektirmeyi düşünüyorsun? Ben de Eylül Ekim gibi hlc'de ekim düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:23:39 Gönderen: Lionissimo »

Facebook Twitter Instagram