Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139184 defa)

rise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #30 : 27 Ocak 2015, 21:01:42 »
Yanit için çok tesekkur ettim. ben de c.tesi için randevu aldim bakalim ekim icin hangi gun uygun olacak. Umarim daha erken bos bi gün yakalayabilirim.

tropter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 28 Ocak 2015, 20:10:32 »
Liedholm kardeşim hayırlı olsun. Güzel bir ekime benziyor. Seni Allah çıkardı karşıma :) Yeni ekim yapmışsın. Benim sorum şu hlc de saç ekimi manuel olarak saç toplandıktan sonra saç iğne yöntemi ile delinip mi ekiliyor. Yoksa saç alımı mikro motorlamı yapılıp , silitle kesi açılarak mı saç ekiliyor. bu konuda bilgi var mı?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Ocak 2015, 22:36:45 »
teşekkürler. manuel alım yapıyolar,  ekim tekniklerini bilmiyorum sadece mikro motor hiç kullanılmadı. 500 kökü yaklaşık 2 saatte ektiler her seans aşağıı yukarı aynı sürede oldu. eğer toplu kanal açsalar bu kadar uzun sürer miydi bilmiyorum.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 30 Ocak 2015, 10:36:05 »
15. gün, kabukla dökülen saçlar dışında yıkadığımda bikaç tel görüyorum, hep kırık saç gibi, köksüz. Ağrı sızı vs yok. Biraz kızarıklık var.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 30 Ocak 2015, 10:37:13 »
banyoda ve gün ışığındaydı çekimler hep olduğu gibi :)

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #35 : 30 Ocak 2015, 14:19:07 »
Ekimin hayırlı olsun kardeş , insAllah sonucuda istedigin gibi olur. Son fotolara bakınca ekimin sıklıgı ve greftlerin kalitelisi belli oluyor . Gercekten ekim başarısını belirleyen en önemli faktör işlemi yapan kişi ve greftlerin kalitesi. Şuan uzayan saçlarına bakılınca sonuç hakkında olumlu izlenimde bulunabiliyor insan. Ben de bunu dostum recinin gözlemleri sonucunda gecen yıl yaptırdıgım ekimde farketmiştim. Ekimden sonra yapılacak bakım ve uygulamalardan hariç  en önemlisi saça kafayı takmamak ve onları özgür bırakmak yoksa sacın saglıgıda kişinin psikolojiside olumsuz etkilenmektedir...

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 30 Ocak 2015, 14:28:23 »
teşekkürler moral oldu :) doğru diyosun  aşırı kafayı takınca güzel olsa bile kötü geliyo, sonuçta lise saçlarımıza kavuşmayacağız, bunun beklentisinde olunca her sonuç kötü.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 30 Ocak 2015, 21:15:33 »
Ben bu iki haftalık falan görüntülere çok önem veriyorum,bence her kes vermeli ,ona göre saç ekimi için doktor tercihi yapılmalı, şu görüntü koray erdoğan,zekeriya kul ,erkan demirsoy ,bazende hakan doğanay gibi doktorların ekimlerinden sonra oluşuyor,acaba neden diye düşünülmeli ve sadece ekim sonuçlarına değil hatta  bunlara daha çok bakılmalı,kaldıki internette bu tür foto daha çok ...
Liedholm arkadaşımızında şu aşamada saçları harika gözüküyor,tabi çoğu kişi için sıradan bir görüntü olabilir ama benim için öyle değil,bundan sonra bu safhadayken yapılan paylaşımlara dikkatli bakar iseniz çok kolaylıkla sizlerde bu konuda yanıltıcı olmayan fikirleriniz olduğunu göreceksiniz...
Bu saç ekimi kötü olmaz,bu düşüncemde çok iddialıyım,yalnız bu arkadaşımız  ilk bir haftada bana göre epey bir greft kaybetti,kabuk aşamasındayken tahminim en az yüzde 10 greft ziyanı oldu ama buna rağmen  bu ekim sonucu çok güzel olacak şimdiden belli,greft ziyanı o akarsuyu yatağı  :) dediğiniz bölgelerin halen belli olmasından dolayı kesin  gibi diye düşünüyorum..
Şok dökülmenin ne zaman olacağı ile ilgilide bir fikir yürütebiliriz bunun içinde bir hafta on gün sonra ki falan fotoları görmemiz gerekir....

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 30 Ocak 2015, 22:36:50 »
sağol reciproc, inşallah dediğin gibi güzel sonuçlanır. HLC nin dediğini harfiyen uyguladım ekimden sonra, bepantholü ben de sürmeyi mantıklı buldum ama teyit ettirdim ekilen yere sürülmeyeceğini. Bakalım hayırlısı, genel olarak şok dökülmeden sonra kötü bi görüntü oluşuyo mu , hani bi yerde saç var bi yerde yok böyle tuhaf bi görüntü? işe başlıycam bu hafta ondan çekiniyorum

Lionissimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 31 Ocak 2015, 10:45:15 »
Hocam merhaba, öncelikle ekiminiz hayırlı olsun :) ben de sizin gibi Ankara'dayım ve uzun süredir Ekim ile ilgili araştırma yapıyorum. HLC de takip ettiğim yerlerden birisi. Sizin ekiminizin de olumlu referans olacağını düşünüyorum.  Merak ettiğim, malum hepimiz çalışıyoruz, işten ne kadar süre ile izin aldınız? 2 hafta yeterli oldu mu? Şimdiden teşekkürler.. @liedholm
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 10:46:51 Gönderen: Lionissimo »

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 31 Ocak 2015, 22:31:45 »
benim en çok aklıma takılan şeylerden biriydi ne kadar sürede rahatsız edici bir görüntüm olmadan işe başlayacağım. Ben 15 gün rapor aldım. 12.günden itibaren rahatlıkla başlayabilirdim. 2 hafta rahatlıkla yeterli olur genel sonuçlara bakarsak

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2015, 21:39:24 »
Şok dökülme çok olup olmayacağını en çok merak ettiğim ekimlerden biriside kesinlikle sizin ekiminiz,sizdede çok şok dökülme beklemiyorum ama genede emin olmak için 25 gün civarıyken bir fotonuzu  görmek lazım yada üç hafta doluncada olabilir...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 03 Şubat 2015, 10:14:49 »
Şok dökülme çok olup olmayacağını en çok merak ettiğim ekimlerden biriside kesinlikle sizin ekiminiz,sizdede çok şok dökülme beklemiyorum ama genede emin olmak için 25 gün civarıyken bir fotonuzu  görmek lazım yada üç hafta doluncada olabilir...
Reci merhaba,
Fazla sok dokulme beklememe nedenin nedir? Donanimhaberden huseys06 da ayni ekibe ekim yaptirmisti, onda da sok dokulme fazla olmadi.
Acikcasi ben de az evvel ilk hamlemi yaparak HLC yi aradim randevu almak icin, isim ve telefon numarami aldilar geri donus yapacaklarmis.
Hayirlisi.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 03 Şubat 2015, 20:16:41 »
Şok çok beklemiyorum derken şöyle;arkadaşımızın bir haftalık fotosuna bakın ,orda saçların gelişimine bakın,hiç öyle bir haftalık gibi durmuyor ,birde saçlar çok kalınlaşmadan uzamışlar,rahat bir gelişim süreci var,buda ekim esnasında greftleri çok hırpalamadıklarını ve kibar bir ekim yaptıklarını gösteriyor...
Şok dökülmenin olma sebebi ekim esnasında greftlere verilen travmadır,bu travmayı gören saç kendini
talojen yani istirahat fazına geçiriyor,kasap diye tabir ettiğimiz ekimcilerde greftlere verilen travma had safhada oluyor,dolayısıyla şokta fazla oluyor,bulabilirsem bir kaç oldukça travmatik yapılan ekim videoları var,onları eklediğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız,zavallı greftler neler çekiyorlar neler :),greftleri güçlü olmak deyimi burdan geliyor,şaka bir yana her insanın grefti aşağı yukarı aynı fizyolojiye ve anatomiye sahiptir,bu tür laflara inanmayınız...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 03 Şubat 2015, 20:32:20 »
Şok çok beklemiyorum derken şöyle;arkadaşımızın bir haftalık fotosuna bakın ,orda saçların gelişimine bakın,hiç öyle bir haftalık gibi durmuyor ,birde saçlar çok kalınlaşmadan uzamışlar,rahat bir gelişim süreci var,buda ekim esnasında greftleri çok hırpalamadıklarını ve kibar bir ekim yaptıklarını gösteriyor...
Şok dökülmenin olma sebebi ekim esnasında greftlere verilen travmadır,bu travmayı gören saç kendini
talojen yani istirahat fazına geçiriyor,kasap diye tabir ettiğimiz ekimcilerde greftlere verilen travma had safhada oluyor,dolayısıyla şokta fazla oluyor,bulabilirsem bir kaç oldukça travmatik yapılan ekim videoları var,onları eklediğimde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız,zavallı greftler neler çekiyorlar neler :),greftleri güçlü olmak deyimi burdan geliyor,şaka bir yana her insanın grefti aşağı yukarı aynı fizyolojiye ve anatomiye sahiptir,bu tür laflara inanmayınız...
Reciproc oncelikle cevabin icin tesekkurler. Arkadasin konusunu cok baltalamadan sormak istedigim birkac soru var.
1. Bir ekimin kotu neticelenmesine neden olan faktorler nelerdir? Kasaplarin yaptilari muameleyi konu disinda tutarak ornegin Mr Dreamboyun ekiminde 2200graft ekilmesine ragmen alinan sonucun basarisiz olmasinin nedenleri sence nelerdir?
2. Kismi sac ektirme icin ne dusunuyorsun. Aciklayayim. Sac cizgin 3 santim geriledi. One aldiracaksin. Totalde atiyorum 2000-2500 graft gibi bir ihtiyac var. 3 Santim one aldirmak yerine butcemiz elvermediginden 1.5 santim one aldirarak 1500 civari graft i Koray Erdogan gibi cikma olasiligi yuksek bir ekimci de yaptirmak mantikli midir? Koray Erdogan boyle bir seye yanasir mi bilmiyorum tabiki.
3.Donanimhaberde huseys06 isimli arkadasin ekimini gormussundur, o da HLC de ektirmisti. Sence surec onda nasil gidiyor. Koray Erdogan ekimiyle kabaca kiyaslama imkanin olabilir mi?
4. Yuksek ihtimal ben de HLC de ekim yaptiracagim, gordugun orneklere gore 2 haftalik surec normal hayata donmek icin yeterli olur mu?
5. Tekrar Dreamboyun ekimine gelecek olursak, 5 numara gibi bir sac trasinda sacekimi yaptirdigi belli olur mu sence? Sorma nedneim; kisa saci seven biriyim, olasi kotu bir ekimde sacimi kisa kestirebilecek miyim.
6. Musabik olmayan vucut gelistirme sporcusuyum. Sac ekiminden en cok ne kadar sure sonra sence idmanlara baslanabilir?

Reciproc konuda uzman birisin. Sorular biraz fazla ama kafama takilan sorular. Cevaplarsan cok memnun olurum. Tesekkurler.

Facebook Twitter Instagram