Ben bu iki haftalık falan görüntülere çok önem veriyorum,bence her kes vermeli ,ona göre saç ekimi için doktor tercihi yapılmalı, şu görüntü koray erdoğan,zekeriya kul ,erkan demirsoy ,bazende hakan doğanay gibi doktorların ekimlerinden sonra oluşuyor,acaba neden diye düşünülmeli ve sadece ekim sonuçlarına değil hatta bunlara daha çok bakılmalı,kaldıki internette bu tür foto daha çok ...
Liedholm arkadaşımızında şu aşamada saçları harika gözüküyor,tabi çoğu kişi için sıradan bir görüntü olabilir ama benim için öyle değil,bundan sonra bu safhadayken yapılan paylaşımlara dikkatli bakar iseniz çok kolaylıkla sizlerde bu konuda yanıltıcı olmayan fikirleriniz olduğunu göreceksiniz...
Bu saç ekimi kötü olmaz,bu düşüncemde çok iddialıyım,yalnız bu arkadaşımız ilk bir haftada bana göre epey bir greft kaybetti,kabuk aşamasındayken tahminim en az yüzde 10 greft ziyanı oldu ama buna rağmen bu ekim sonucu çok güzel olacak şimdiden belli,greft ziyanı o akarsuyu yatağı
dediğiniz bölgelerin halen belli olmasından dolayı kesin gibi diye düşünüyorum..
Şok dökülmenin ne zaman olacağı ile ilgilide bir fikir yürütebiliriz bunun içinde bir hafta on gün sonra ki falan fotoları görmemiz gerekir....