Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139165 defa)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2015, 11:09:40 »
arkadaşlar selam, ben forumda okuyup hlcde ektirdim. ekim sürecinden memnun kaldım, ilgi ve alakalarından profesyonel çalışmalarından, inşallah sonuç iyi olur. Bildiğiniz gibi bu sektör umutlarla oynamaya , sömürülmeye çok müsait. Ben tanıdığım kadarıyla olumsuz izlenim almadım hlc'den. Herkes yaptırdığı yerle ilgili bilgileri paylaşırsa kıyaslama şansımız olur.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2020, 11:20:00 Gönderen: Hintell »

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2015, 11:13:04 »
saçım böyleydi, aslında foto kalitesiz olduğu için olduğundan kötü çıkmış, ince saçlar görülmemiş

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2015, 11:16:09 »
ekim 3 gün sürdü, günde 1100 greft ekildi. 4.gün sabahı sargılar açıldı, alınan bölge alım esnasında mola verdiklerinde çektim, nasıl göründüğü konusunda objektif olsun dye :) anestesi iğneleri dışında acımadı pek, gözünüz korkmasın.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2015, 11:25:51 »
bugün ekimin tamamlanışından beri 4 gün geçti, az önce ılık suyla yıkadım şampuansız. gün ışığında da çektim resimleri. Ekim ilk izlenim olarak nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyorum

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2015, 12:38:27 »
Guzel olmus,umarim sonuc iyi olur..herhangi bir ilac aliyor musun?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2015, 12:44:01 »
antibiyotik ve ağrı kesici verdiler, bide 2 saatte bir ekili yere sıkmak üzere sprey ve alım yeri için bepanthol. Ağrı kesiciye gerek olmadı allaha şükür, antibiyotikte bugün son. Şu kabuklar dökülsede artık ev hapsinden kurtulsam diye bekliyorum

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2015, 16:45:39 »
Sitemize hoşgeldiniz,paylaşımınız için teşekkürler. Hlc ekim merkezi son günlerde adını sıkça duyduğumuz ama ekim örneklerini nerdeyse hiç görmediğimiz bir yer,bu yüzden bu paylaşım çok daha önemli ,umarım düzenli olarak paylaşımınıza devam edersiniz...
Bu arada kafanıza arada sıkmanız için bir sprey verdiklerini yazmışsınız,nedir acaba üstünde herhangi bir şey yazıyormu,koray erdoğanda nükleotit solüsyonu gibi bir şey veriyordu,ejder burayı okuyorsan nedir o solüsyon çözebildinmi?
Kabuklardan erken kurtulmak önemli,o yüzden günde iki defa saçlarınızı size söylendiği şeklilde yıkamanızı tavsiye ederim,gerçi bazı ekim merkezleri bir kere derken bazıları iki kere yıkanmasını tavsiye ediyorlar,hlc size nasıl tavsiye etti acaba?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2015, 16:50:21 »
üzerinde ne olduğu yazmıyo hlcnin ürünü, sadece hairline clinic apply every 2 hrs yazıyo , yani kullanımı. bana 4.günden itibaren günde 1 kez yıkamamı söylediler, 8. günde bebe şampuanı ya da sebamed everydayle yıkamamı tavsiye ettiler. Bugün ilk yıkamamı yaptım, alım yerinde nerdeyse kabuk hiç kalmadı, bepanthol yardımcı oldu kısa sürede kurtulmama. Ekilen yer daha sert kabuk dolu, bepanthol uygulamadım oraya. 4. gün zaten kabuklardan kurtulmak için erken

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 20 Ocak 2015, 17:22:05 »
üzerinde ne olduğu yazmıyo hlcnin ürünü, sadece hairline clinic apply every 2 hrs yazıyo , yani kullanımı. bana 4.günden itibaren günde 1 kez yıkamamı söylediler, 8. günde bebe şampuanı ya da sebamed everydayle yıkamamı tavsiye ettiler. Bugün ilk yıkamamı yaptım, alım yerinde nerdeyse kabuk hiç kalmadı, bepanthol yardımcı oldu kısa sürede kurtulmama. Ekilen yer daha sert kabuk dolu, bepanthol uygulamadım oraya. 4. gün zaten kabuklardan kurtulmak için erken
bephantolü ekilen yerede uygulamanız gerekirdi,yani kabukları şimdiden yumuşatmak lazımki alttan gelen saç rahat hareket etsin ,sonuçta uzuyorlar ...
Çoğu ekim merkezi bephantolü ilk yıkamadan itibaren kullanılmasını önerir,doğrusuda budur,hlc nin size anlattığı yıkama şeklini yanlış anlamış olmayasınız? birde özel mesaj yazdım size iletilerden bakabilirmisiniz...

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Ocak 2015, 17:44:36 »
bephantolü ekilen yerede uygulamanız gerekirdi,yani kabukları şimdiden yumuşatmak lazımki alttan gelen saç rahat hareket etsin ,sonuçta uzuyorlar ...
Çoğu ekim merkezi bephantolü ilk yıkamadan itibaren kullanılmasını önerir,doğrusuda budur,hlc nin size anlattığı yıkama şeklini yanlış anlamış olmayasınız? birde özel mesaj yazdım size iletilerden bakabilirmisiniz...

özellikle sormuştum bepanthol alınan yere, solisyon ekilen yere uygulancak dediler. kullanım olarakda hemen başalttılar ve faydasını gördüm, hlcyi arıycam yine bi sıkıntı olmasın ama kağıta not alarak yazdım dedikleri böyleydi.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2015, 18:13:29 »
doğru anlamışım, sadece donör bölgeyeymiş bepanthol. Yıkama da dediğim şekildeymiş

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Ocak 2015, 18:07:00 »
Hayirli olsun kardes ne kadar odedin kac greft ne kadara magl oldu acaba?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Ocak 2015, 18:50:00 »
3300 Greft, greft başı 1.25 euro, 11100 gibi bişiy ödedim

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 21 Ocak 2015, 21:59:21 »
Kardeşim bu hlc yle ilgili biraz bilgi verebilirmisin,yani fotolar falan güzel detaylı oldu ama ekimin nasıldı,hangi doktorlar yaptı,benim bildiğim özgür öztan var orda ,birde son zamanlarda ayrı olarak başka bir ekip çalışmaya başlamış,bir ay kadar önce kendileriyle görüşmek için bende bir randevu almıştım fakat sonra önemli bir işim çıkınca gidememiştim,şimdi bu hlc de çoğu diğer ekim merkezinden farklı olarak çok uzun sürede ekim gerçekleştiriliyor,yani sizin ekim üç gün sürmüş ,bu üç gün içerisinde nasıl oluyorda bu kadar yavaş ekim yapma ihtiyacı duyuyorlar bu konuda eminim yazacağın şeyler vardır,özellikle alım ,ekim,anestezi,mola süreleri falan nasıldı?

Facebook Twitter Instagram