Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139180 defa)

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #45 : 03 Şubat 2015, 21:29:29 »
Hocam 3 5 numarayla saç kullanmak istiyorsanız paraya kıyıp ya yurtdısında ektirceksiniz türkiyedede kesere keser dısı belkide koray(koraydan emin diilim) hiç kimse size makina tıraşlık ekim yapamaz bakın bu keserin ekimi hüç belli oluyor mu?

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 03 Şubat 2015, 21:35:20 »
Hocam 3 5 numarayla saç kullanmak istiyorsanız paraya kıyıp ya yurtdısında ektirceksiniz türkiyedede kesere keser dısı belkide koray(koraydan emin diilim) hiç kimse size makina tıraşlık ekim yapamaz bakın bu keserin ekimi hüç belli oluyor mu?
Hocam olmuyor da, benim Keser'e on yargim var. Forumlardan genel gozlemim o.Pahalı ve nazlı bir ekimci.
Ayrica kisisel gorusum, eger acilar duzgun verildiyse, sıklık iyi ayarlandıysa neden makine trası yapılamasın?
Yani şunu sorayım, şok dökülme başlamadan önce genelde insanların saçı 3 numara düzeyinde olmuyor mu? Ekim düzgünse kayıp az olursa bence gayet sac makineye vurulabilior olmalı.

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 03 Şubat 2015, 22:57:50 »
18. gun. Ilki flasli, dusta tek tuk elime geliyo koksuz sekildeZ

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 03 Şubat 2015, 22:58:35 »
Resimler ters cikmis :)

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 04 Şubat 2015, 11:03:53 »
Hocam olmuyor işte bişeyler göz tırmalıyor dediğim gibi keser yada belki koray maddi durumunuz ne durumda? Saç için 18 25 bin tl verebilirösnz?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 04 Şubat 2015, 11:24:39 »
Benim ekim icin mi yorumun dreamboy? Ne acidan sikintili duruyor ?

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 04 Şubat 2015, 12:08:53 »
Hocam olmuyor işte bişeyler göz tırmalıyor dediğim gibi keser yada belki koray maddi durumunuz ne durumda? Saç için 18 25 bin tl verebilirösnz?
Valla verebilirim de, vermem.
Max 10 bin tl bu ise verecegim meblag.

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 04 Şubat 2015, 12:54:01 »
Bence sen kendi ekimin kotu sonuclandigi icin biraz on yargilisin ama okadar da karamsar olunacak bir durum oldugunu dusunmuyorum.

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Şubat 2015, 14:58:33 »
Yok lid senin degil genel konusyrm hocam ins Allah gönlüne göre bi ekim nasip eder ama şöyle özetliycem 3 tür sonuçvar 1 çok kötü bu resüllerin falan  2 senin benim saçla ilgilenen yüzlerce resim görmüş insanların saç doktorlarınınanalyacagı ama dısardan bqkanın anlamyamacagı bu biraz bnm savaş abinin fransalının..3 de mükemmel ekim kim gibi hasson wong gibi alvi armani gibi samuel lam gibi türkiyedede keser gibi Face book una göre koray gibi demek istedigim bu ..

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 04 Şubat 2015, 15:03:23 »
Mesela kendi saçımla tarayınca falan görüntüm bu biliyorum çok iyi degil seyrek ama öne tarayınca cok sırıtmyor Allahtan tabiki bekledim gibi degil ve seyrek inanıyorum lid in ekimi benden cok daha iyi olacak öne çoklu ekmedilerse..

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 04 Şubat 2015, 15:14:22 »
Sizce 2 ekimi bi 3 5 yıl erteliymmi minoks biotin kullanarak çok sırıtıyormu?

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 04 Şubat 2015, 15:25:00 »
Sizce 2 ekimi bi 3 5 yıl erteliymmi minoks biotin kullanarak çok sırıtıyormu?
Kardes bence 2. ekimi filan dusunecek durum yok. Hatta moralini de bozma, sac cizgin onde, gerekirse concealer(toppik) vs. kullanabilirsin. Htta sac cizgisinde toppikten daha iyi birsey var filan diyorlardi adini unuttum. Yani sac olayi iluzyon. Genel birseyreklik gorunmuyor sacinda.
Benim sac cizgim gerilememis olsa ekim filan bile dusunmem.
Bu arada HLC yi aradim, adamlar baya yogun yav, insalah 1.25 euroya dusurebilirim:)

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 04 Şubat 2015, 15:30:24 »
Hocam dedigim gibi ekim beklentimi kasılamadı saçların yüzde35  40 falan cıktı ama öndeki saçlar olunca cıkınlar grrideki kendi saçlarımla bisekilde durumu idare ediyorum ama ekimimi kesinlikle iyi olarak degerlendirmiyorum zkulla ilgli yorumlarımı gerek dh de gerek burda yptım dediğin gibi dermmatch almayı düşünüyorum  yagmurda havuzda bile cıkmyormus onunla biraz idare ederim gibi geliyor

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 04 Şubat 2015, 15:39:57 »
Hocam dedigim gibi ekim beklentimi kasılamadı saçların yüzde35  40 falan cıktı ama öndeki saçlar olunca cıkınlar grrideki kendi saçlarımla bisekilde durumu idare ediyorum ama ekimimi kesinlikle iyi olarak degerlendirmiyorum zkulla ilgli yorumlarımı gerek dh de gerek burda yptım dediğin gibi dermmatch almayı düşünüyorum  yagmurda havuzda bile cıkmyormus onunla biraz idare ederim gibi geliyor
Iluzyonu yakaladiktan sonra problem yok. Ben sac cizgisinde sik bir ekim yakalamaya bakarim, o varsa kalan tum bolge basit. Internette bakiorm, 3 tel saci olan adamlar toppik vs. yle iluzyonu sagliyor.
Ama sen proscara da basla. Hatta soyle soyleyim, eger kilo fazlan varsa zayifla, gobegi sifirla yag oranini 8 9 gibi bir orana dusur. SOnra E2 ve Testo seviyeni olctur. Muhtemelen Testo yuksek E2 dusuk cikar. Bu sartlar dahilinde Proscara basla. Herhangi bir yan etki gormezsin. Dikkat edecegin husus yaglanmamak ve Testo seviyeni yuksek tutmak. Yaglandikca E2 yani estrojen artar vucudunda, proscar kullanmazsan bile.

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 04 Şubat 2015, 15:47:32 »
Gerekli kırpmaları yapym seyrek halininde fotosunu atıcam kimse bu fotoya bakıp kanmasın özellikle diyorum biraz loş ışık ve özel tarama var onda .. Proscar olyını bi ürologa danışıp karar vericem

Facebook Twitter Instagram