Gönderen Konu: HLC 3300 greft  (Okunma sayısı 139975 defa)

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC 3300 greft
« Yanıtla #15 : 21 Ocak 2015, 22:20:00 »
iki ekip var özgür ve özerk bey'in ekipleri. Alımı bu hocalar ekimi kaan ve gökhan bey yapıyo, hepsi dr. 2 tanede hemşire yardımcıları var. Manuel ekim yapıyolar bu yüzden günde 700-800 greftin üstüne pek çıkamıyolar. anestesi iğneleri ve alım işlemi başlıyo 2 saat sürüyo. sonra 10 dakka mola ve ekim yapılıyo 2 saatte. öğle yemeği arası veriliyo. Sonra yine alım ve ekim işlemiyle 1 günlük işlem 2 seansta tamamlanıyo. Her iki aşamadada işi yapanlar doktor. Hastalar genelde yabancı, ben ordayken 2 alman yaptırdı. Hatta biri orda yaptırmış çok memnun kalmış, biraz da arka tarafa önlem olarak ekelim diye gelip 400 greft ektirdi. benim için iyi olmuştu bu kişiyi görmek. SAçları çok iyi duruyodu

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Ocak 2015, 10:15:14 »
6.gün , az önce yıkadım yine. banyoda flaşlı ve salonda günışığında çektim. Alınan  bölge iyi duruyo, ön tarafta  bazı yerlerde büyük kabuklar var, normal mi bilmiyorum. ön hata sık ektiler, ikinci hatta daha az ektiler çünkü kendi saçım vardı ve uyumlu bi geçiş olsun istediler. Bu duruma bakarak ekimin nerye varacağı hakkında az çok yorum yapma şansı var mı

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 22 Ocak 2015, 21:37:36 »
6. gün için fena durmuyor,şöyleki saçlar uzamaya başlamış,hem kendi saçlarınız hemde ekim olan saçta uzama var,bephantol kullamamanıza rağmen bu kabuklar nasıl yumuşayıp çıkacak bende merakla bekliyorum,yeni sekizinci gün falan kabukları dökmek lazım,size verdikleri sprey bu iş için tek başına yeterli olabilecekmi bilemiyorum,içeriğini bilmediğimiz için bunu bende merak ediyorum....

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Ocak 2015, 11:15:11 »
1 hafta oldu. kabuklar biraz döküldüğünden mi boşluklar oluştu anlamadım, akarsuyatağı şeklinde olan son fotodaki boşluklar normal mi ?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 23 Ocak 2015, 19:24:38 »
Bu manzarayı daha önce çok gördüm,paniğe gerek yok sorun olmaz,ekim alanını çok kuru bırakmışsın bence o yüzden kabuklar sertleşmiş ve bir nevi çekmişler,bephantol kullanmadığını düşünürsek bu durum normal,normalde her kes günde en az bir sefer 45 dk bephantolle saçlarını bekletirken siz bunu hiç yapmadınız,size verdikleri spreyin o işi yapmasını bekledik ama görünüşe bakılırsa yetersiz kalmış,arada saçlarınızı ıslatın şebeke suyu olmasın damacana yada pet suyu olabilir...

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Ocak 2015, 19:39:02 »
bugün gittim hlcye kontrole, herşey normal dediler. bepanthol süreyim mi dedim, yok dediler,spreyi sık 2 saatte bir.

theos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Ocak 2015, 21:45:07 »
Niye bu kadar faydalıyken bepanthol kullandırmıyorlar anlamış değilim, bende kabukların dökülmesi ve saç derisinin rahatlaması için çok faydalı olmuştu neyse vardır bir bildikleri ama çok gerilme olursa kullan bence böylesi de zorlar sizi.

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Ocak 2015, 22:13:29 »
Saci islatmak kafa derisini kurutmaz mi?

kabasakal34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2015, 09:53:57 »
Hocam ekiminiz oncelikle hayirli olsun repinin dr dedigi gibi bepanthol ü kök alinan bölge yerine ekim yapilan yereye uglasaydiniz keske çünkü ekim yapilan bölgenin nemli olmasi gerçekten önemli en azindan benim icin kabuklarin atilmasinda etkili oldu ve aritma yada hazir su ile gün icinde ekili bölgeye uygulamakta faydali oluyor ekimin maddi boyutu sizin icin ne kadar onemliydi bilemem ama bence hem ekimin 3 gün sürmesi ve 11000 tl gibi bir uçuk para çünkü ben 4050 greft için 2600 tl greft basina 0.64 tl odedim bu kadar faZla para odemeniz bence çok üzücü umarim beklentiniz karsilanir

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2015, 15:04:04 »
saçı zaten verdikleri sprey ıslatıuo 2 saatte bir sıkıyorum. nemlendiriyormuş o.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2015, 23:50:00 »
Şu sıralar kabukları dökmüş olmanız gerekir yada önümüzdeki bir iki gün içerisine,bana kalırsa kabuklar tam dökülme arifesinde ,kabuklar gittikten sonraki fotoyu merakla bekliyoruz. O foto ekimin şu ana kadarki gidişatıyla ilgili önemli ipuçları verecektir,ayrıca sizin ekimi yapan doktor yada doktorların ismini hiç yazmadınız şu ana kadar,hlc ekim merkezinde duyduğumuz kadarıyla sayıca fazla farklı doktor ekipleri var,sizin ekibinizde kimler vardı,bu konudada bilgilendirirseniz seviniriz....

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ocak 2015, 08:28:53 »
özerk beyin ekibiyle anlaşmıştım ben. 1.50 euro. Özgür bey 2.50 euroya ekiyo. ikiside hlcnin ekim resimlerini kullanma karşılığında 0.25 euro indirim yapıyo. Bana öyle dediler, bu indirim herkese mi bilmiyorum. Kaşların altından itibaren görünmeyecek şekilde resimlerinizi hlc olarak kullanma izni verirseniz 0.25 indirim yaparız dediler kabul ettim. bugün kabuklar döküldü, hatta dün akşamda elimle döktüm, dokununca azıcık masaj yapınca dökülüyodu ben de döktüm. Yalnız kabuklarla birlikte hep saçlarda geldi, baktım kökleri yoktu ama bissürü saç teli gitti. Normal süreçte de öyle oluyo yazıyo nette, yinede insan korkuyo. Hiç kanama olmadı. Kızarıklık çok değil. alım yerinde bişiy kalmadı belli bile değil

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 26 Ocak 2015, 20:01:49 »
Şu son durumuna bakıldığı zaman bu işin kaliteli bir ekim merkezinden çıktığı belli oluyor,tabi çoğu kişi için sıradan bir görüntü olabilir ama benim için değil,kabuklar çıktıktan sonra dikkat ettiğim bir çok kriter var ,bu ekimde o olması gereken kriterlerin çoğu var,bana göre şu zamana kadar olan sürecte yanlış uygulamaların olmasına rağmen çok iyi durumdasın,belkide o bahsettiğin kabuklarla gelen saçlarının sebebide daha önce konuştuğumuz kuruluktandır,normalde kabuklarla gelen saç mutlaka olur ,yaklaşık 50,100 arası bence normal ,bunun üstünde olduysa eğer gene çok dert etme bence o gidenler çıkmayacak diye bir şey yok sonuçta..
Şu foto karşılığında indirim yapmaları olayı hoşuma gitti doğrusu,bu kendilerine güveniyorlar demek oluyor,fotoları hlc ye gidipmi çektireceksiniz? Bence burda paylaştığınızı söyleyin aynı işlevi hatta fazlasını görür ,sonuçta amaç yaptıkları ekimin sonucunu insanlara göstermek,bence kendine güvenen ekim merkezleri hastalarını teşvik etmeli internet ortamında paylaşım yapmaları için,insanlar çok değil beğendikleri iki ekim sonucuna göre bile hareket edebiliyorlar,bunu çoğu ekim merkezi bilmesine rağmen buna cesaret edemiyorlar,çünkü büyük bölümü işlerinde çok yetersizler ve buna paralel olarak kendilerine güvenmiyorlar,hlc nin sizden fotolarınız için 0.25 euro indirim yapmaları alkışlanacak bir hareket,demekki o fotoların sonuçlarının güzel olacağını baştan içtenlikle inanıyorlar,takdir ettim doğrusu...

rise

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Ocak 2015, 19:49:09 »
Merhaba hayırlı olsun şimdiden ekim çok güzel görünüyor. Acaba hlc de saç ekimi için çok beklemek gerekiyor mu? Yani siz mesela saç ekimi için kaç gün sonraya randevu alabildiniz?

liedholm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2015, 20:40:48 »
sağolun, valla en az 1 ay önceden söylemek gerekiyo dediler. Ben tarihi çok erken belirlemiştim 2 ay önce .boş günlerde olabiliyo arada, ben kasım başında düşünmüştüm kasım içinde 3 gün boştu, sonra vazgeçtim ocak ayında ektirdim. yani aynı ayın içinde de boş yakalayablirsin

Facebook Twitter Instagram