Şu son durumuna bakıldığı zaman bu işin kaliteli bir ekim merkezinden çıktığı belli oluyor,tabi çoğu kişi için sıradan bir görüntü olabilir ama benim için değil,kabuklar çıktıktan sonra dikkat ettiğim bir çok kriter var ,bu ekimde o olması gereken kriterlerin çoğu var,bana göre şu zamana kadar olan sürecte yanlış uygulamaların olmasına rağmen çok iyi durumdasın,belkide o bahsettiğin kabuklarla gelen saçlarının sebebide daha önce konuştuğumuz kuruluktandır,normalde kabuklarla gelen saç mutlaka olur ,yaklaşık 50,100 arası bence normal ,bunun üstünde olduysa eğer gene çok dert etme bence o gidenler çıkmayacak diye bir şey yok sonuçta..
Şu foto karşılığında indirim yapmaları olayı hoşuma gitti doğrusu,bu kendilerine güveniyorlar demek oluyor,fotoları hlc ye gidipmi çektireceksiniz? Bence burda paylaştığınızı söyleyin aynı işlevi hatta fazlasını görür ,sonuçta amaç yaptıkları ekimin sonucunu insanlara göstermek,bence kendine güvenen ekim merkezleri hastalarını teşvik etmeli internet ortamında paylaşım yapmaları için,insanlar çok değil beğendikleri iki ekim sonucuna göre bile hareket edebiliyorlar,bunu çoğu ekim merkezi bilmesine rağmen buna cesaret edemiyorlar,çünkü büyük bölümü işlerinde çok yetersizler ve buna paralel olarak kendilerine güvenmiyorlar,hlc nin sizden fotolarınız için 0.25 euro indirim yapmaları alkışlanacak bir hareket,demekki o fotoların sonuçlarının güzel olacağını baştan içtenlikle inanıyorlar,takdir ettim doğrusu...