Ya işte dediğim gibi adamlara hesap ödemek için tlf açıyorum sizi sonra ararız diyorlar ,ne yazıkki senin durumunda buna benziyor,dediğin gibi 10 bin lira ücret ödeyeceğin kazancıda oldukça yüksek bir işlem için rica minnet iş yaptıracaksa insan ister istemez soğur oradan,bende aynı senin gibibiyim bu konularda,hemen kesip atarım,nedir bu yahu sanki tüm saç ektirecek olanlar bu hlc nin kapısında kuyruk olmuşlar,çok yoğunuz söylemleri onlara hasta kaybettirir ,koray erdoğanda yoğun ama adam her gelenle saatlerce ön görüşme yapıyor....
Esenler avicenna ekip olarak acıbadem atakent hastanesine taşınmış,dün bir arkadaşımızla whatsapptan görüşürken söyledi,ekibin başındaki erkanla konuşmuş,oda hastanenin fiziksel şartları yetersiz geliyordu o yüzden acıbademle anlaştık demiş,arkadaştan 4000 greft için 4500 tl istemişler,şu andaki yerden dolayı fiyat arttı demiş....
Ben çoğu kişiye söylüyorum benim ilk ekimim olsaydı orayı kesinlikle düşünürdüm,ektikleri saçlar çok sık ekmelerine rağmen çıkıyor,ordaki saç ekimi koordinatörü erkan gerçekten güzel kanal açıyor,nagehan akbaş ona kanal açmayı ben öğrettim demiş,doğruda olabilir çünkü koray erdoğanın stiline çok benziyor,yalnız acıbademe ekip olarak taşındıklarından çok emin değil konuştuğum arkadaş,10 kişilik bir ekiple ordayız artık demiş,ayrıntısını sonra öğreniriz...
Esenleri kimse tercih etmiyordu merdivenaltı falan diyen çoktu,bakalım yeni yerinde millet ne yorumlar yapacak:))
Son bir şey daha saç çizgisi oluştururken bunların ekimlerinde açı ve yön hatası var,bana göre o hatalırını düzeltirlerse benim listemde en iyi ilk beşte yer alırlar kesinlikle.,..