Gönderen Konu: 50 bin TL Saç Ekimi ve Proscar Hakkında Sorular  (Okunma sayısı 5539 defa)

Turgak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
50 bin TL Saç Ekimi ve Proscar Hakkında Sorular
« : 28 Nisan 2018, 23:38:18 »
Merhaba arkadaşlar,

Aslında uzun süredir forumu takip ediyordum. Kısmet bugüneymiş, ben de aranıza katıldım. Bütün abi ve kardeşlerime, forum yetkililerine burada yaratılan dostane ve yardımsever ortam için teşekkür ederim. Bu sıcakkanlı atmosferin üye oluşumdaki payı yadsınamaz. Umarım daha pek çok güzel sohbetlerimiz olur. Şimdilik bir virgül koyarak birkaç konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

24 yaşındayım. 18 yaşımdan beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum. Şu an tepe bölgesi ve şakaklarda ciddi bir açılma var. Üst ve yanlarda yer alan saç tellerim de epey inceldi. Fakat donör bölgesi sık ve iyi durumda.

Nisan başında Ankara'da HLC saç ekim merkezine gittim. Yetkili bir hanımefendi ile görüştüm. Genel bir bilgilendirme yaptı. Bir ön çizgi tasarladı; üst ön bölge, şakaklar ve kısmi yan taraflar için 4000-4500 greft ekibi yapılabileceğinden bahsetti.

Ücreti 1.5 EUR olarak biliyordum fakat 2.5 EUR olmuş. 10.000 - 11.250 EUR yani 50-55 bin TL civarı bir miktar yapıyor. İlk ekimden 6 ay sonra da üst bölgeye 4000 greft civarı ekim yapılacak. Toplamda yaklaşık 100.000 TL'ye mal olacak.

İlave olarak 10 yıl süreyle Proscar / Finasterid kullanmamı tavsiye etti. Tavsiyenin de ötesinde bu ilaçları kullanmamam halinde ekim yapmayacaklarını söyledi. İlacın cinsel isteksizlik gibi bir yan etkisi bulunuyormuş. Sormak istediklerim şunlar:

Acaba iktidarsızlık vb. gibi başka yan etkileri var mı?
Aranızda kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
50-100 bin TL verdikten sonra bu ilaçları kullanmak zorunda olmak ne kadar mantıklı?

PagaroN

• Hero Member
Ynt: 50 bin TL Saç Ekimi ve Proscar Hakkında Sorular
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2018, 00:30:32 »
Merhaba
Aramıza hoşgeldiniz.
Umarım planlamış olduğunuz ekiminizi iyi bir şekilde geçirirsiniz. Ekim zamanınızda paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Bahsetmiş olduğunuz ilaç ile ilgili forumumuzda bir çok bilgi bulabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 11:23:51 Gönderen: Hintell »

MARENOSTRUM

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Nisan 2018, 01:14:53 »
7 sene finasterid kullandım ve 2014 yılında bıraktım.Saçı korumak ve dökülmeyi frenlemek için ideal fakat bunların yanında eksileri de var tabiki.Meni ve semende şeffaflaşma, sık sık idrara çıkma, unutkanlık, ürtiker.İlacı bıraktıktan sonra bu yan etkiler geçmekte.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2018, 02:34:19 »
aga senin kellik fazla galiba varsa donörün ve kafanın resmini at

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2018, 10:42:34 »
Toplamda 100 bin mi?
Abi ne yaptın sen ya baya ev parasını kafaya yatırım yapıyon. Vay be...

18yasindabiradam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Nisan 2018, 10:53:32 »
Merhaba arkadaşlar,

Aslında uzun süredir forumu takip ediyordum. Kısmet bugüneymiş, ben de aranıza katıldım. Bütün abi ve kardeşlerime, forum yetkililerine burada yaratılan dostane ve yardımsever ortam için teşekkür ederim. Bu sıcakkanlı atmosferin üye oluşumdaki payı yadsınamaz. Umarım daha pek çok güzel sohbetlerimiz olur. Şimdilik bir virgül koyarak birkaç konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

24 yaşındayım. 18 yaşımdan beri saç dökülmesi problemi yaşıyorum. Şu an tepe bölgesi ve şakaklarda ciddi bir açılma var. Üst ve yanlarda yer alan saç tellerim de epey inceldi. Fakat donör bölgesi sık ve iyi durumda.

Nisan başında Ankara'da HLC saç ekim merkezine gittim. Yetkili bir hanımefendi ile görüştüm. Genel bir bilgilendirme yaptı. Bir ön çizgi tasarladı; üst ön bölge, şakaklar ve kısmi yan taraflar için 4000-4500 greft ekibi yapılabileceğinden bahsetti.

Ücreti 1.5 EUR olarak biliyordum fakat 2.5 EUR olmuş. 10.000 - 11.250 EUR yani 50-55 bin TL civarı bir miktar yapıyor. İlk ekimden 6 ay sonra da üst bölgeye 4000 greft civarı ekim yapılacak. Toplamda yaklaşık 100.000 TL'ye mal olacak.

İlave olarak 10 yıl süreyle Proscar / Finasterid kullanmamı tavsiye etti. Tavsiyenin de ötesinde bu ilaçları kullanmamam halinde ekim yapmayacaklarını söyledi. İlacın cinsel isteksizlik gibi bir yan etkisi bulunuyormuş. Sormak istediklerim şunlar:

50-100 bin TL verdikten sonra bu ilaçları kullanmak zorunda olmak ne kadar mantıklı?

Hocam bence iyicene araştır bir sürü başarılı saç ekimi yapan doktorlarımız var 50-100 bin TL’ni boş yerlere yakma forumda bir sürü doktorun ekimleri var onlarıda incele ayrıca ben bu fiyat bazına HLC değil de Koray Erdoğan derdim ek olarak ;

- Dr. Mutallip Keser
- Dr.Hakan Doğanay
- Dr.Zekeriya Kul

Bu doktorlarımız ve bunun gibi bir sürü doktorumuzu inceleyebilirsiniz iyicene araştır ben de bu yaza ektirmeyi düşünüyorum ama öncesinde iyi bir araştırmam gerek.

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2018, 11:17:21 »
100 bin le Koray hocaya gitsen desenki "Hocam benim kafaya 2 oda bi salon yap" valla yapar 😀 Harikada ekim olur. Tr de tek bence.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2018, 12:35:23 »
Merhaba arkadaşlar,

24 yaşında ciddi bir dökülmeniz varsa 28 yaşında kafanızda saç kalmaz büyük ihtimal. şu an yapılan ekim 1 sene güzel gözükür sonra arkası açılır çok kötü bir görüntü olur.
ilaç kullanmayacaksınız ekim yaptırmayı saçlarınız tamamen dökülene kadar(ki o zamanda ekim güzel durmaz) bir kenara bırakın veya 40lı yaşlarda ektirin. 40lı yaşlardan sonra dökülme devam etse de gençlik kadar agresif olmuyor .

Kafanızda artısını eksisini bir kenara koyun, prosca r veya finas ın yan etkileri var fakat bunlar gerçekten çok düşük oranlar, ilacı bırakınca yan etkinin geçmeme ihtimali ise aşırı nadir bir durum.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2018, 12:53:54 »
Merhaba arkadaşlar,

24 yaşında ciddi bir dökülmeniz varsa 28 yaşında kafanızda saç kalmaz büyük ihtimal. şu an yapılan ekim 1 sene güzel gözükür sonra arkası açılır çok kötü bir görüntü olur.
ilaç kullanmayacaksınız ekim yaptırmayı saçlarınız tamamen dökülene kadar(ki o zamanda ekim güzel durmaz) bir kenara bırakın veya 40lı yaşlarda ektirin. 40lı yaşlardan sonra dökülme devam etse de gençlik kadar agresif olmuyor .

Kafanızda artısını eksisini bir kenara koyun, prosca r veya finas ın yan etkileri var fakat bunlar gerçekten çok düşük oranlar, ilacı bırakınca yan etkinin geçmeme ihtimali ise aşırı nadir bir durum.

saç gençken lazım aga
10 yıl sonra teknoloji ne getirir bilemeyiz
şimdi ektirmesi de mantıklı

Turgak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2018, 13:52:26 »
Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Fikirleriniz vereceğim kararda büyük bir rol oynayacak  :D

Saçın durumu şu an bu şekilde. Genel bir değerlendirme yapabilirseniz benim için harika olur.

Herkese iyi pazarlar...

Turgak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2018, 13:54:05 »
100 bin le Koray hocaya gitsen desenki "Hocam benim kafaya 2 oda bi salon yap" valla yapar 😀 Harikada ekim olur. Tr de tek bence.

İyi güldüm başkan  :D :D

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Temmuz 2018, 13:54:22 »
saclar ince gibi foto net degil kardes

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2018, 17:09:04 »
Resimlerini mesaja 'Ek' olarak yüklemelisin , bir süre sonra resimler silinecektir.

Öncelikle yaşın 24 ve hepimiz aynı süreçlerden geçtik ve aynı psikolojiyi yaşadık hatta halen yaşıyoruz.
dökülmen devam edecek bunu göz önünde bulundurarak doğru kararlar vermelisin 2 ekim garanti yaptırmalısın,

Bütçeni göz önünde bulundurursak,
Benim Tercihim Koray Erdoğan'dan yana olacaktır , Ama fiyat fazla geliyor sadece fikir almak için o merkeze gittiysen o miktarın %40ına Hakan Doğanayı Tercih edebilirsin Greft Başı 1EUR'dur. bu Doktorların haricinde Muttalip Keser var onada bakabilirsin ,
Bence hızlı karar verme kendine bir araştırma süresi bırak ve iyice emin ol sonra ekim yaptır.HLC hakkında birşey diyemem odağımda değil ama forumda konuları onları inceleyebilirsin ben orayı tercih etmezdim dediğim gibi.

Hayırlısı olsun şimdiden , İlaç kullanımına birşey diyemem ben cesaret edip ben kullanmadım , kullanmazdım , kullanmayacağım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2018, 17:29:46 »
Açıkcası saç ekiminin fiyatı önemli değil önemli olan başarıdır tabi imkan varsa o paraları gözden çıkardıysan imkan varsa herkes en iyi hizmeti almayı ister yada en iyi sonucu bunlar normal şeyler bu forumda.

Sende kararını hlc den yana verdiysen araştırmanıda yaptıysan ektirebilirsin yada başka altarnatifleri değerlendirmekse niyetin forumda araştırmana devam edersin.
Global Moderator

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2018, 17:33:04 »
100 bin boşa verme kardeş çok daha uyguna eken ler  var yazık o paraya araştır bi dünya isim var guzel eken

Facebook Twitter Instagram